Linkbuilding

Effektiv og transparent linkbuilding

Den vigtigste faktor for, hvor højt jeres website er placeret i søgeresultaterne, er mængden og kvaliteten af links, der peger ind på jeres website og jeres undersider. Et indgående link kan opfattes som en anbefaling af jeres website, og links giver derfor søgemaskinerne en stærk indikation af, hvor godt og relevant jeres website er. En topplacering på Google kræver altså, at jeres website har en stærk linkprofil.

Tidligere var målet at få så mange indgående links som muligt, men denne tilgang til linkbuilding har ingen eller ganske lav værdi nu. I stedet er det nødvendigt at fokusere på at få links fra relevante domæner, der tematisk minder om jeres website, og domæner, der har en høj autoritet og troværdighed.

Få skabt stærke links, der øger jeres synlighed

Hos InboundCPH arbejder vi struktureret og målorienteret med linkbuilding. På baggrund af en række indledende analyser af jeres virksomhed, jeres interessenter og jeres marked, udarbejder vi i samarbejde med jer en strategi for, hvordan vi kan styrke jeres linkprofil, så I opnår øget synlighed og flere kunder.

Vi fokuserer på linkbuilding, der skaber langsigtede og vedvarende resultater, og som samtidig er med til at promovere jeres virksomhed og jeres produkter. Vi benytter selvfølgelig aldrig metoder, der strider mod søgemaskinernes regler, for vi vil ikke risikere, at jeres website bliver udelukket fra søgeresultaterne. Som kunde har I fuld indsigt i vores arbejdsmetoder og resultater.

Kontakt osGratis SEO-potentialeanalyse
Få mere at vide

mark

Mark Mølgaard
SEO Expert

+45 53 67 57 53
mm@inboundcph.dk

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Aller Media

1 million unikke besøgende

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

VORES KUNDER SIGER

»Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.«
Jacob Thiesen
Jacob Thiesen
Digital Manager
»Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.«
Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager
»Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. Han arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.«
Rasmus Panduro
Rasmus Panduro
eCommerce manager
»Henning Madsen er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. Han har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør ham i stand til at designe og eksekvere forretningsstrategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har han en fantastisk humor :)«
Peter Hestbæk
Peter Hestbæk
Salgs- og marketingdirektør
»Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.«
Steffen Trannerup
Steffen Trannerup
Marketing Director
»InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse :-)«
Mathias Amdi Jensen
Mathias Amdi Jensen
Digital Marketing Lead
»Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.«
Rasmus Begtoft
Rasmus Begtoft
Ansvarlig for digital markedsføring
»Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.«
Johan Johansen
Johan Johansen
Digital Manager

Sådan arbejder vi med linkbuilding

I samarbejde med jer udarbejder vi en plan for, hvilke mål I ønsker at opnå, og hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå målene. Vi kan give jer inputs til, hvordan I øger værdien af jeres eksisterende links, og vi kan samtidig hjælpe jer med at skaffe de nye links, der er nødvendige for at opnå jeres mål.

Vi analyserer og vurderer, hvilke søgeord der har det største økonomiske potentiale – og altså hvilke dele af jeres website, vi skal fokusere på at øge synligheden af. Vi arbejder typisk også med indholdsoptimering, både fordi der er større sandsynlighed for, at andre linker til jer, hvis jeres indhold er relevant og optimeret, og fordi det sikrer jer højere konverteringsrater.

Analyser

Indledningsvist foretager vi en analyse af alle indgående links til jeres website med henblik på at lægge en konkret strategi for, hvordan vi kan styrke jeres eksterne linkprofil, hvordan vi kan uskadeliggøre eventuelle links af tvivlsom kvalitet, hvordan vi kan erhverve nye relevante kvalitetslinks og hvordan vi i øvrigt kan optimere jeres website.

Vi foretager desuden en konkurrentanalyse, hvor vi sammenligner jeres nuværende linkprofil med et øjebliksbillede af jeres vigtigste konkurrenters linkprofil. På den baggrund kan vi lægge en klar strategi for, hvor jeres bedste muligheder for vækst ligger, og hvordan I kan blive mere synlige end jeres konkurrenter. Læs mere om vores analyser.

Strategi og handlingsplan

På baggrund af vores fælles mål og succeskriterier, vores indledende analyser og en personlig dialog med relevante interessenter i jeres virksomhed udarbejder vi en gennemarbejdet linkbuilding-strategi og en konkret handlingsplan, så vi effektivt kan arbejde os hen mod vores mål.

Strategien og handlingsplanen bygger på en solid viden om og forståelse af jeres virksomhed, jeres produkter, jeres website, jeres markedsposition, jeres konkurrenter og jeres målgruppe. Derved sikres en målrettet og effektiv indsats, der skaber mærkbare og varige resultater.

Målrettet linkbuilding

På baggrund af vores indledende analyser arbejder vi struktureret og målorienteret med linkbuilding. Vi sikrer jer de kvalitetslinks, der skal til for at realisere jeres mål, og vores erfaring og gennemprøvede metoder sikrer jer pålidelige og vedvarende resultater.

Vi arbejder blandt andet med at skabe relevante links fra:

  • jeres netværk (leverandører, samarbejdspartnere og kunder)
  • brancheforeninger
  • organisationer
  • nyhedsmedier
  • sociale medier
  • blogs
  • gæsteindlæg på relevante blogs og websites.

Vi fokuserer især på at skabe links fra emnespecifikke websites, der er direkte relateret til jeres indhold og jeres produkter. På den måde styrker vi ikke kun jeres linkprofil – vi sikrer jer også omtale og synlighed på relevante websites. Vi arbejder desuden med billedlinks, naturlige links (links, der opstår naturligt, fordi andre ønsker at linke til jeres indhold), relevante ankertekster og reelt PR-arbejde.

Fuld gennemsigtighed

Som kunde har I fuld indsigt i, hvordan vi arbejder, og hvilke resultater vi skaber. Ikke kun fordi det er jer, der betaler, men også fordi det er jer, der i sidste ende skal stå inde for det arbejde, vi udfører. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Vi fremsender løbende statusrapporter over vores arbejde, så I kan følge med i vores resultater. Rapporterne danner udgangspunkt for regelmæssige møder – personligt eller telefonisk – med jer, hvor vi gør status, evaluerer vores arbejde og lægger en plan for den fremadrettede linkbuilding-indsats.

Hjælp til egen linkbuilding

Hvis I selv ønsker at varetage arbejdet med linkbuilding, eller hvis I allerede arbejder med det, kan vi rådgive og vejlede jer i, hvordan I strukturerer og optimerer jeres arbejde. Vi møder jer på jeres niveau, og vi står løbende til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål.

Vi kan give jer en solid forståelse for, hvordan linkbuilding fungerer, og vi kan give jer konkret, forståelig vejledning til, hvordan I arbejder målrettet og effektivt med linkbuilding, der sikrer jer øget synlighed og flere kunder. Læs mere om vores rådgivning.

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.
[wysija_form id=”3″]

HVORFOR VÆLGE OS?

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder vælger at fortsætte samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i SEO-branchen. Vores linkbuilding-strategier er gennemprøvede og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor SEO blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Fuld gennemsigtighed

Vi anvender dokumenterede linkbuilding-strategier, og vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har fuld indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Personligt engagement

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres projekter med ild og sjæl. Vi engagerer os 100% i jeres virksomhed, så vi kan opstille en individuelt tilpasset handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod målene.

Virksomheder vi gør en forskel for

X