Viden til vækst

Faglig uddannelse

Vi gør SEO og Google Ads til en integreret del af din virksomhed. Ved at involvere alle interessenter – ledelse, salg, marketing, kommunikation og it – sikres en målrettet indsats, der skaber mærkbare resultater.

Top_5

Vi uddanner ledere og medarbejdere på et strategisk og operationelt plan. Kernen i vores uddannelse er faglighed, forretningsforståelse, gode relationer og et målrettet fokus på værdiskabelse i din virksomhed.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
seminar_viden
Seminarer og webinarer

Få viden til at prioritere Google rigtigt

04

Nov

Lederseminar | SEO-strategi for B2B-virksomheder

Seminar / kl. 08:45 - 11:30

Hvis din virksomhed skal sikre varme leads, skal Google prioriteres som en central del af din digitale strategi. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

arrow

18

Nov

Lederseminar | SEO-strategi for B2B-virksomheder

Seminar / kl. 08:45 - 11:30

Hvis din virksomhed skal sikre varme leads, skal Google prioriteres som en central del af din digitale strategi. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

arrow
Vi lever af gode relationer

Det siger vores kursister

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-aller

InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

udtalelse-aller

Jeg var på SEO-kursus ifm. mit arbejde som digital chef på Aller Media og har kun de varmeste anbefalinger. InboundCPH underviser på et forståeligt niveau, hvor alle kan være med. De er konkrete og handlingsorienterede, så efter kurset var jeg helt klar på, hvordan jeg fremover skal gribe mine SEO-indsatser an.

Certificerede rådgivere

Vi er Google Partner

Vi er stolte over at være Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde løsningsorienteret rådgivning, der skaber det maksimale udbytte til din virksomhed.

google_partner_lys
tilde_sm
shifted-images-svg
Undervisning af B2B- og B2C-virksomheder

Faglig passion og engagement

Med faglig passion, humor og engagement har vi siden 1998 uddannet mere end 5.000 personer i at opnå maksimalt udbytte af Google-kanalen. Vi sikrer virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Udgangspunktet for vores undervisning er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan anvise datadrevne løsninger og handlingstiltag, der sikrer din virksomhed de bedste resultater. Vi vil måles på din succes og den værdi, vi skaber.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for et struktureret uddannelsesforløb for dine kernemedarbejdere, eller overvejer du, om det kan betale sig at håndtere SEO og Google Ads internt? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor