Viden til vækst

Faglig uddannelse af medarbejdere & ledere

Vi gør digital marketing til en integreret del af din virksomhed. Ved at involvere alle interessenter – ledelse, salg, marketing, kommunikation og it – sikres en målrettet indsats, der skaber mærkbare resultater.

Brancheanalyse (Topbillede)_Martino

Vi uddanner ledere og medarbejdere på et strategisk og operationelt plan. Kernen i vores uddannelse er faglighed, forretningsforståelse, gode relationer og et målrettet fokus på værdiskabelse i din virksomhed.

google
ads
analytics
Speciale_Google Ads (Google Ads partner)
8.9 ud af 10 i tilfredshed

Det siger vores kursister

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-aller

InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

udtalelse-aller

Jeg var på SEO-kursus ifm. mit arbejde som digital chef på Aller Media og har kun de varmeste anbefalinger. InboundCPH underviser på et forståeligt niveau, hvor alle kan være med. De er konkrete og handlingsorienterede, så efter kurset var jeg helt klar på, hvordan jeg fremover skal gribe mine SEO-indsatser an.

webinar-billede www
Webinarer, kurser & workshops

Dyk ned i vores univers af webinarer og kurser, og få inspiration til din marketing-strategi

05

Feb

SEO i 2024: Trends og tendenser (BrightonSEO Special)

Torsdag d. 2. maj / 10.00 - 11.00

I en digital verden, hvor konkurrencen er intens, er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknologier. På dette webinar kommer Christopher Hofman Laursen og Henning Madsen med dugfrisk viden og guldkorn fra verdens største SEO-konference, BrightonSEO. De giver dig adgang til uvurderlige værktøjer og opdateret viden, der vil hjælpe dig med at styrke din SEO-strategi i 2024.

arrow

01

Jan

Online kursus: ChatGPT i marketing – Fra Kendskab til Mesterskab

Onsdag d. 15. maj kl. 12.00-15.00

Dette ChatGPT-kursus er for dig, der allerede har en fundamental forståelse for, hvordan ChatGPT fungerer, og nu gerne vil løfte dine resultater og marketingkompetencer til nye højder. På kurset vil du blive klogere på essentielle værktøjer til at integrere og udnytte ChatGPT i din virksomhed på en effektiv og problemfri måde. Kurset er din billet til at blive en del af AI-revolutionen.
OBS: Det er vigtigt at du har egen computer og adgang til ChatGPT Plus version 4.

arrow
Undervisning af B2B- og B2C-virksomheder

Faglig passion og engagement

Med faglig passion, humor og engagement har vi siden 1998 uddannet mere end 5.000 personer i at opnå maksimalt udbytte af Google-kanalen. Vi sikrer virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Udgangspunktet for vores undervisning er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan anvise datadrevne løsninger og handlingstiltag, der sikrer din virksomhed de bedste resultater. Vi vil måles på din succes og den værdi, vi skaber.

Certificerede rådgivere

Vi er Google Partner

Vi er stolte over at være Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde løsningsorienteret rådgivning, der skaber det maksimale udbytte til din virksomhed.

Speciale_Google Ads (Google Ads partner stort bilede)
23_3329_Peter fritlagt
shifted-images-svg
svg-left
svg-right

Få hjælp fra erfarne eksperter

Har du brug for hjælp og et struktureret uddannelsesforløb for dine kernemedarbejdere, eller overvejer du, om det kan betale sig at håndtere den digitale marketing indsats internt? Kontakt Founder, CEO & Chief SEO Strategist Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO