fbpx
Førende Google-specialister

Vi er Google Partner

InboundCPH er certificeret Google Partner i søgeannoncering, shopping-annoncering, videoannoncering og displayannoncering. Læs mere om vores partnerskab med Google Danmark her.

google_partner_2
Test billede til case 2
svg

Vi er stolte over at være Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til vores kunder – store som små.

google
ads
analytics
logomark with background pattern

Certificeringer

Søgeannoncering

Vi hjælper dig med at oprette og optimere tekstannoncer i Googles søgeresultater. Vi kan endvidere rådgive om budgetplanlægning og effektive søgeordsstrategier.

Shopping-annoncering

Vi hjælper dig med at oprette og optimere produktannoncer i Googles søgeresultater. Vi tiltrækker købeklare kunder ved brug af Google Shopping og Google Merchant Center.

Videoannoncering

Vi hjælper dig med at oprette og optimere videoannoncer på YouTube. Vi kan endvidere rådgive om valg af målgrupper, annonceformater og optimal budgetplanlægning.

Displayannoncering

Vi hjælper dig med at oprette og optimere billedannoncer, som du kan bruge til at nå ud til potentielle kunder på over to millioner websites og mere end 600.000 forskellige apps.

Fordele ved at vælge en Google Partner

Partnerskabet er din garanti for, at vi har gennemført en række eksamener hos Google og demonstreret evnen til effektivt at administrere annoncekampagner efter bedste praksis.

Som Google Partner har vi direkte kontakt til en repræsentant hos Google, så vi kan hjælpe dig bedre og hurtigt løse eventuelle problemer med din annoncekonto. Vi får endvidere adgang til produktopdateringer og nye annonceringsmuligheder før andre bureauer.

Vores medarbejdere kan deltage på specialiserede kurser hos Google, så vi konstant kan holde os opdaterede med den nyeste viden og de nyeste muligheder. Vi kan endvidere tilbyde møder og arrangementer med dig med deltagelse af Googles egne annonceeksperter.

Vi lever af gode relationer

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

oticon-logo

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Om Google Partnerskabet

Hvad er en Google Partner?

En Google Partner er et bureau, der har gennemført en række eksamener hos Google og demonstreret evnen til effektivt at administrere Google Ads-kampagner efter bedste praksis. Partnerskabet indikerer også, at bureauet har opfyldt en række krav vedrørende annonceomsætning og styrkelse af sin kundebase.

Hvilke specialiseringer har InboundCPH?

Vi er certificerede Google-specialister i søgeannoncering, displayannoncering, shopping-annoncering og videoannoncering. Google-partnerskabet vedrører alene Googles annonceplatforme. Det er ikke muligt at blive certificeret i søgemaskineoptimering (SEO).

Hvad er forskellen på en Premier Partner og en Partner?

En Google Premier Partner skal opfylde et større forbrugskrav på tværs af de administrerede annoncekonti end en Google Partner. Det betyder i praksis, at en Premier Partner skal have en større kundbase end en Google Partner.

Hvordan ved jeg, om et bureau er Google Partner?

Alle Google Partnere har en officiel partnerprofil hos Google. Du kan finde vores partnerprofil her.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor