fbpx
Digitale marketing mennesker

Om InboundCPH

Vi tror på at alle virksomheder har fortjent en erfaren og ærlig partner, som gennem dyb forretnings-indlevelse og høj faglighed er i stand til at fjerne kompleksiteten og hjælpe med at indfri vækstambitioner og vinde markedsandele. I mere end 20 år har vi arbejdet med digital marketing og skabt varige resultater for danske og internationale virksomheder og institutioner. Vi er specialister i SEO, Google Ads, sociale medier og marketing automation og din genvej til mere vækst via en styrket online synlighed.

Vidensbank (Topbillede)_Freja, Martino & Mark
InboundCPH_22
svg

Specialister i digital marketing

InboundCPH er et digital marketing bureau med base i København og Aalborg. Vi er sat i verden for at hjælpe din virksomhed med at skabe og bevare en styrket kontakt til målgruppen online via målrettet kommunikation og en stærk tilstedeværelse på tværs af platforme.

Vores kernekompetencer er SEO, Google Ads, sociale medier og marketing automation. Udgangspunktet for vores arbejde er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan udforme og eksekvere en skræddersyet, datadrevet strategi, der sikrer dig de bedste resultater.

Med vores entreprenørånd og passion for digital marketing, høje integritet og ansvarlighed  brænder vi for at gøre en forskel for medarbejdere, relationer og faget.

For vores kunder betyder det, et samarbejde med nogen der har værdisættet i orden, behandler deres medarbejdere ordentligt, som man trygt kan overlade sin forretning til og som er dygtige til deres håndværk.

Vi arbejder med både den private og den offentlige sektor. Samarbejdet med private virksomheder tager typisk afsæt i et mål om vækst og større markedsandele, mens samarbejdet med offentlige institutioner i højere grad handler om at sikre målrettet og effektiv digital selvbetjening.

For os er det vigtigste at skabe gode relationer, målbare resultater og at realisere de mål, vi sammen opsætter for samarbejdet. Vi er stolte over gennem mere end 20 år at have skabt varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder og institutioner i hele Norden.

google
ads
analytics

VÆLG OS FOR VORES ERFARING, DET SIKRE RESULTAT og DEN GODE RELATION

20+

Års
erfaring

25+

Digitale marketing-
specialister

200+

succesfulde
vækstcases

Vores værdier

Trivsel

People first. Vi tror på at glade medarbejdere skaber glade kunder. Derfor bruger vi mange ressourcer på at sikre at alle Inbounders har de bedst mulige betingelser for at levere deres bedste arbejde

Faglighed

Vi er enormt stolte over vores fag og bestræber os på at gøre det bedste vi kan. Vi bruger datadrevne strategier baseret på systematiske analyser af din virksomhed og målgruppe. En god forretningsforståelse er fundamentet for en målrettet og kosteffektiv marketingindsats.

Ansvarlighed

Vi sætter ind lige præcis dér, hvor værdiskabelsen og udbyttet af din investering er størst. Et samarbejde kan kun retfærdiggøres, hvis det bidrager positivt til din virksomheds vækst og bundlinje. Det er dine penge, men vores ansvar.

Integritet

Vi er ærlige, transparente og holder det vi lover. Vi arbejder med fuld åbenhed og gennemsigtighed, så du har indsigt i vores arbejde og de resultater, vi sammen skaber. Tillid og tryghed er nøgleordene for et vellykket og udbytterigt samarbejde.

Vi lever af gode relationer

8.9/10 i kundetilfredshed

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

oticon-logo

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

CERTIFICEREDE EKSPERTER

Vi er Google Partner - men også meget mere

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Men vi ved også, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund alene. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til din virksomhed. Det kan vi kun ved at have de bedste medarbejdere

Speciale_Google Ads (Google Ads partner stort bilede)
Peter (portræt)_fritlagt
shifted-images-svg
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din inbound indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på inbound marketing? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Bliv inspireret
  Udfyld nedenstående og få nyheder om digital marketing