Om os

INBOUNDCPH

InboundCPH skaber relevant trafik fra Google til jeres website og hjælper jer med at konvertere trafikken til salg og leads. Det gør vi gennem Search Experience Optimization (SXO) – en strategi der binder søgemaskineoptimering, Google Ads og konverteringsoptimering sammen med udgangspunkt i jeres målgruppes adfærd og behov.

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer, tillid og tilfredshed afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl.

SUCCESFULDE KUNDER GENNEM 5 ÅR

Med faglig stolthed og passioneret håndværk har vi gennem 5 år arbejdet med ét mål for øje: at sikre vores kunder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier. Vi er stolte over at have skabt resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Radiometer, Codan, Blockbuster, DFDS og Audi. Se vores cases.

InboundCPH blev stiftet i 2013 af online marketing-specialisterne Henning Madsen og Ian Rosenfeldt, som med 20 års erfaring udgør et stærkt fundament for virksomheden. I dag er vi 11 ansatte i København og Aalborg og mere end 20 freelancere fra fem forskellige lande.

Kontakt
Mail: info@inboundcph.dk
Telefon: +45 7023 3535

Adresse
København
Rosenvængets Alle 11, st. tv.
2100 København Ø

Aalborg
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg

CVR-nr.: 39607255

Klar til en snak og en kop kaffe?

X