Om os

OM INBOUNDCPH

InboundCPH er et innovativt og resultatorienteret search-bureau med mange års erfaring inden for online marketing. Gennem indsigt og viden om jeres forretning og jeres målgruppe optimerer vi jeres synlighed i søgemaskinerne. Vores holistiske og kvalitetsbevidste tilgang gør os i stand til at levere effektive løsninger, der styrker jeres forretning, skaber øget omsætning og højner jeres fortjeneste.

Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, fordi det sikrer jer maksimal tryghed for, at I får den kvalitet, der skal til for at opnå optimale resultater. Som kunde har I fuld indsigt i vores metoder, vores resultater og økonomien i projektet – ikke kun fordi det er jer, der betaler, men også fordi det er jer, der i sidste ende står etisk til ansvar for det, vi laver. Gennemsigtighed, tillid og tilfredshed er kerneværdierne i vores virksomhed.

En seriøs og passioneret samarbejdspartner

Med InboundCPH får du og din organisation en seriøs og passioneret samarbejdspartner, der sætter sig grundigt ind i jeres forretning med henblik på at afdække og indfri jeres forretningsmæssige potentiale. Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO) og pay per click (PPC), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche.

InboundCPH blev stiftet i februar 2013 af online marketing-specialisterne Henning Madsen og Ian Rosenfeldt, som med mere end 30 års sammenlagt erfaring udgør et stærkt fundament for virksomheden. I dag har vi ansatte i både København og Aalborg, og vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Berlingske Media, Aller, Stylepit, BRFkredit, Blockbuster og Audi.

INBOUNDCPH K/S

Rosenvængets Alle 11, st. tv.
2100 København Ø

[email protected]
+45 7023 3535

CVR-nr.: 35049460

Bankoplysninger
Danske Bank
Reg. nr.: 3409
Kontonr.: 11276547

SWIFT-kode: DABADKKK
IBAN-nr.: DK9630000011276547

HER ER VI

Virksomheder vi gør en forskel for

X