Cases og referencer

Referencer

Et udvalg af de virksomheder, der har valgt os som partner.

Jeg har aldrig set så stor fremgang i trafikken til sitet, det er helt sindssygt, hvad der er sket!

Jacob Thiesen
Jacob Thiesen
Digital Manager, Audi

InboundCPH har udført et uddannelsesforløb for Aller Media, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

Jan Krog Henningsen
Jan Krog Henningsen
Forretningsudviklingschef, Aller

InboundCPH har nogle ekstremt erfarne medarbejdere og bliver med det samme en del af holdet, når de går ind i en opgave. Det går ikke ud på salg-salg-salg, men mere at bygge en relation op, hvor man kan fortælle om de gode, men også om de dårlige, ting. Og det sætter vi stor pris på.

Marc Jeilman
Marc Jeilman
Managing Director, Stylepit

Henning var personligt årsagen til at vi skiftede til InboundCPH, da han ret hurtigt viste en utrolig god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer som jeg (i Spies) stod overfor. Han arbejder meget målrettet og visionært omkring de løsningsforslag vi når frem til i fællesskab og han kan navigere på alle plan.

Rasmus Panduro
Rasmus Panduro
eCommerce manager at Spies

I have had the distinct pleasure of working with Henning and his excellent staff at InboundCPH in the past two years. Henning is one of the pioneers within the Danish SEO community and a well respected name in the industry. He works towards maximal customer satisfaction and possesses a unique combination of solid tech skills mixed with a great business sense.

Sïmon Saneback
Sïmon Saneback
Nordic CEO, Stylepit

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening, og for os er pengene kommet godt igen. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, og hvad det skulle kunne, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet.

Steffen Trannerup
Steffen Trannerup
Marketing Director, BLOCKBUSTER Danmark

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og er stærke til at formidle de ellers så komplekse SEO-temaer på en måde, så alle interessenter og aktører i processen forstår dem og trækker i samme retning.

Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager, Oticon Medical

Jeg har i mange år arbejdet sammen med Henning. Jeg kender ham som en stærk entreprenør og en stor kapacitet indenfor online marketing - SEO i særdeleshed. Henning har et stort drive og en super god forretningsforståelse der gør ham i stand til at designe og eksekvere forretningsstrategier i den digitale verden.
Sidst, men ikke mindst har han en fantastisk humor 🙂

Peter Hestbæk
Peter Hestbæk
Salgs & Marketingdirektør hos STYLEPIT

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

Mathias Amdi Jensen
Mathias Amdi Jensen
Digital Marketing Lead, Bisnode

Jeg er virkelig overrasket over, hvor kort tid der gik, før vi lå på side 1. Impressions på Google er nærmest eksploderet, og trafikken er steget med 23%.

Ragnvald Teig
Ragnvald Teig
Web Project Coordinator i Zyxel
X