Cases og referencer

Referencer

Et udvalg af de virksomheder, der har valgt os som partner.

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og er stærke til at formidle de ellers så komplekse SEO-temaer på en måde, så alle interessenter og aktører i processen forstår dem og trækker i samme retning.

Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager, Oticon Medical

InboundCPH har udarbejdet et uddannelsesforløb for Aller Media, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

Default Avatar55
Jan Krog Henningsen
Forretningsudviklingschef, Aller

Jeg har aldrig set så stor fremgang i trafikken til sitet, det er helt sindssygt, hvad der er sket!

Jacob Thiesen
Jacob Thiesen
Digital Manager, Audi

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening, og for os er pengene kommet godt igen. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, og hvad det skulle kunne, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet.

Steffen Trannerup
Steffen Trannerup
Marketing Director, BLOCKBUSTER Danmark

InboundCPH har nogle ekstremt erfarne medarbejdere og bliver med det samme en del af holdet, når de går ind i en opgave. Det går ikke ud på salg-salg-salg, men mere at bygge en relation op, hvor man kan fortælle om de gode, men også om de dårlige, ting. Og det sætter vi stor pris på.

Marc Jeilman
Marc Jeilman
Managing Director, Stylepit