fbpx
SEO case study

SÅDAN FIK NORDIC LEASING FORDOBLET DERES ANTAL AF BESØGENDE TIL DERES WEBSITE

Nordic-Leasing-Case
arrow-down

LÆNGEREVARERENDE LØSNING TIL GENERING AF FLERE BESØGENDE BLEV EN SUCCES

Fordobling

i antal besøgende på website

4 års

samarbejde

 • Det gjorde vi

Den personlige relation blev opskriften på et succesfuldt samarbejde

 Nordic Leasing havde gennem årene blevet kontaktet af mange forskellige marketingbureauer, som har forsøgt at sælge dem ydelser til at vækste deres forretning. Nordic Leasing havde blandt andet selv afprøvet radiospots, avisindlæg og Facebook-annoncering, men var nået til et punkt, hvor de havde behov for en løsning som ikke konstant blev tændt og slukket. I 2018 blev Nordic Leasing så kontaktet af InboundCPH, hvilket blev starten på et langvarigt samarbejde med SEO. For Philip Broberg, Leasing Supporter hos Nordic Leasing, var forhåbningen ved en længerevarende løsning som denne at generere flere besøgende til deres hjemmeside – et ønske, der med tiden i den grad gik i opfyldelse.

Da Mark Mølgaard, SEO specialist hos InboundCPH, trådte ind ad døren, var der en god mavefornemmelse hos Philip, og der var ingen tvivl om, hvad deres næste skridt skulle være. For Philip handlede det ikke blot om resultater på bundlinjen, det handlede i lige så høj grad om den person, der stod bag:

“Mark kom på besøg, og der tror jeg bare, vi klikkede fra starten af. Måden, det hele blev grebet an og taget imod på. Hele besøget var rent ud af posen, og det har jo så efterfølgende vist sig at fungere ift. vores forventninger”.

Store fremskridt hos Nordic Leasing

 Mavefornemmelsen viste sig at gi’ pote, og ud fra de rapporter, Nordic Leasing kan se i dag, er det den løsning, der har fungeret bedst for dem. Udover den øgede trafik og den gode relation mellem Nordic Leasing og InboundCPH, ser deres performance også lovende ud sat op imod deres konkurrenters: "Fra 2018 hvor vi startede, har vi mere end fordoblet vores antal besøgende".

Showroom-Nordic-Leasing-web (1)

Resultatet af samarbejdet

"Det vi kan se rent statistisk er, at SEO er det der giver mest. Og vi kan se helt tilbage fra dengang hvor InboundCPH og Mark kom ind i billedet, at trafikken er steget”

- Philip Broberg, Leasing Supporter hos Nordic Leasing.

Showroom-Nordic-Leasing-web-1
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om dit projekt.

martino-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor