Viden til vækst

Data & Insights

Vi omsætter data til viden og indsigt, der gør det muligt for dig at træffe velfunderede, datadrevne beslutninger, som øger udbyttet af din virksomheds salgs- og marketingindsatser.

Top_2

Vi er specialister i datadrevet forretningsudvikling

Vi indsamler forretningskritisk data og omsætter den til målrettet viden om dine salgs- og marketingindsatser. Vi sikrer din virksomhed en intelligent, automatiseret løsning, der giver lettilgængelig adgang til data og nøgletal i realtid.

google
ads
analytics
logomark with background pattern

01Opstart

Målsætninger

Vi kortlægger formålet med dataindsamlingen og opstiller konkrete målsætninger for, hvad den indsamlede data skal bruges til.

Værktøjer

Vi udvælger de værktøjer og løsninger, der bedst understøtter de målsætninger, vi sammen har fastsat for dataindsamlingen.

Indledende

02Indsamling

Dataindsamling

Vi påbegynder dataindsamlingen og sikrer en automatiseret løsning, der giver dig konstant adgang til data og nøgletal i realtid.

Visualisering

Vi strukturerer dataen og opsætter et visuelt dashboard, der giver dig uhindret og let forståelig adgang til den indsamlede data.

Kontinuerlig

03Analyse

Analyse

Vi analyserer den indsamlede data, såfremt dine målsætninger og handlingsplaner stiller krav om en dybdegående dataanalyse.

Anbefalinger

Vi udarbejder konkrete anbefalinger til fokuspunkter og indsatser med afsæt i vores analyse og vores fælles målsætninger.

Kontinuerlig

04Optimering

Optimering

Vi optimerer dit website og dine Google Marketing-indsatser – eller rådgiver dig i selv at gøre det – med afsæt i vores anbefalinger.

Evaluering

Vi holder løbende møder med dig, hvor vi diskuterer vores indsatser og aftaler indsatserne for vores videre samarbejde.

Kontinuerlig

grafer2

Beslutninger baseret på data

Målgruppe

Vi giver dig indsigt i din målgruppe, deres digitale brugeradfærd, udfordringer og behov.

Marketing

Vi giver dig indsigt i de kanaler, der bidrager mest til virksomhedens målsætninger og bundlinje.

Salg

Vi giver dig indsigt i den digitale kunderejse fra første til sidste kontakt og målgruppens købsadfærd.

Økonomi

Vi giver dig indsigt i økonomien i marketing og de marketingkanaler, der er mest kosteffektive.

VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

udtalelse-rasmus-panduro

Rasmus Panduro

eCommerce manager

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-mathias-amdi

Mathias Jensen

Digital Marketing Lead

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

udtalelse-peter-hestbaek

Peter Hestbæk

Marketingdirektør

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-johan-johansen

Johan Johansen

Digital Manager

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til indsamling og strukturering af digitale data, eller overvejer du, om tilgængeliggørelse af data giver mening for din virksomhed? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om dit projekt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor