Viden til vækst

Data & Insights

Vi omsætter data til viden og indsigt, der gør det muligt for dig at træffe velfunderede, datadrevne beslutninger, som øger udbyttet af din virksomheds salgs- og marketingindsatser.

Ian_722

Vi er specialister i datadrevet forretningsudvikling

Vi strukturerer forretningskritisk data og omsætter den til målrettet viden om dine salgs- og marketingindsatser. Vi sikrer din virksomhed en intelligent, automatiseret løsning, der giver lettilgængelig adgang til data og nøgletal i realtid.

google
ads
analytics
Speciale_Google Ads (Google Ads partner_1)

01Opstart

Målsætninger

Vi kortlægger formålet med dataindsamlingen og opstiller konkrete målsætninger for, hvad den indsamlede data skal bruges til.

Værktøjer

Vi udvælger de værktøjer og løsninger, der bedst understøtter de målsætninger, vi sammen har fastsat for dataindsamlingen.

Indledende

02Indsamling

Dataindsamling

Vi påbegynder dataindsamlingen og sikrer en automatiseret løsning, der giver dig konstant adgang til data og nøgletal i realtid.

Visualisering

Vi strukturerer dataen og opsætter et visuelt dashboard, der giver dig uhindret og let forståelig adgang til den indsamlede data.

Kontinuerlig

03Analyse

Analyse

Vi analyserer den indsamlede data, såfremt dine målsætninger og handlingsplaner stiller krav om en dybdegående dataanalyse.

Anbefalinger

Vi udarbejder konkrete anbefalinger til fokuspunkter og indsatser med afsæt i vores analyse og vores fælles målsætninger.

Kontinuerlig

04Optimering

Optimering

Vi optimerer dit website og dine Google Marketing-indsatser – eller rådgiver dig i selv at gøre det – med afsæt i vores anbefalinger.

Evaluering

Vi holder løbende møder med dig, hvor vi diskuterer vores indsatser og aftaler indsatserne for vores videre samarbejde.

Kontinuerlig

grafer2

Beslutninger baseret på data

Målgruppe

Vi giver dig indsigt i din målgruppe, deres digitale brugeradfærd, udfordringer og behov.

Marketing

Vi giver dig indsigt i de kanaler, der bidrager mest til virksomhedens målsætninger og bundlinje.

Salg

Vi giver dig indsigt i den digitale kunderejse fra første til sidste kontakt og målgruppens købsadfærd.

Økonomi

Vi giver dig indsigt i økonomien i marketing og de marketingkanaler, der er mest kosteffektive.

VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

svg-left
svg-right

Få hjælp fra erfarne data-eksperter

Har du brug for hjælp til data og tracking, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på tilgængeliggørelse af data? Kontakt Peter Halling Hilborg og få en dialog om dit projekt.

23_3329_Peter fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor