fbpx
Viden til vækst

Google Data Studio

Vi indsamler forretningskritisk data om omsætter den til brugervenlige, visuelle præsentationer, der gør det nemt for din virksomhed at træffe de rette strategiske beslutninger.

Top_3

Få bedre indsigt i din virksomheds data

Vi samler nøgletal fra din virksomheds datakilder og giver dig et overskueligt overblik med automatiseret real-time data. Vi opsætter målrettede rapporter og dashboards med afsæt i dine målsætninger og forretningsmæssige behov.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Få mere at vide

Hvad er Google Data Studio?

Google Data Studio er et gratis værktøj fra Google beregnet til sammensætning og visualisering af data. Du kan indhente data fra en lang række datakilder, heriblandt Google Analytics, Google Search Console, Google Sheets og mere end 200 andre kilder.

Hvad er forskellen på Google Analytics og Data Studio?

I Google Analytics kan du udelukkende indsamle data fra dit website og dine Google Ads-kampagner. Hvis du ønsker mere avancerede rapporter og dashboards, der inkluderer data fra tredjepartsværktøjer (eksempelvis dit CRM-system), er et system som Google Data Studio nødvendigt.

Hvad koster Google Data Studio?

Google Data Studio stilles gratis til rådighed af Google. Der er ingen købsomkostninger forbundet med oprettelse og drift af løsningen.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til Google Data Studio, eller overvejer du, om det er en god løsning for din virksomhed? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om dine behov.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor