fbpx
Seminarer og webinarer

Faglige events

Deltag på vores gratis seminarer og webinarer og få ny viden om SEO og Google Ads. Siden 1998 har vi uddannet mere end 5.000 personer i at opnå maksimalt udbytte af Google-kanalen.

Top_2

Vi holder dig opdateret med den nyeste digitale viden og professionaliserer din virksomheds arbejde med SEO og Google Ads. Deltag på vores gratis seminarer og webinarer og få inspiration til din Google Marketing-strategi.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
15
Seminarer og webinarer

Aktuelle arrangementer

Hvis du gerne vil holdes opdateret, når der kommer nye datoer, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail, når de nye datoer bliver offentliggjort.
Vi lever af gode relationer

Det siger deltagerne

udtalelse-berlingske

Super vigtig og spændende formidling af de indsatsområder, jeg skal prioritere. I Berlingske oplever vi stigende krav fra vores annoncører, og ved at styrke vores SEO-indsats kan vi sikre dem et højere udbytte af deres kampagner.

udtalelse-potentialehuset

Fagligt solidt seminar. Letforståelig formidling og gode metaforer. Tak fordi I tog jer tid til at svare på spørgsmål – og for at holde antallet af deltagere på et niveau, som sikrede, at der var plads til fordybelse og interaktion.

udtalelse-kallistos

Super seminar i øjenhøjde med en god progression. Den nye undersøgelse, der viser, hvornår det giver mening for os at tage fat på SEO, så indsatsen prioriteres korrekt, og rentabiliteten er højest, var meget interessant.

Mød dine undervisere

Google Marketing-specialister

Med faglig passion, humor og engagement har vi igennem mere end 20 år undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem datadrevne Google Marketing-strategier. Vi er specialister i SEO og Google Ads.

Udgangspunktet for vores undervisning er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan anvise konkrete handlingstiltag, der sikrer din virksomhed de bedste resultater. Vi vil måles på din succes og den værdi, vi sammen skaber.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor