fbpx
Seminarer og webinarer

Faglige events

Deltag på vores seminarer og webinarer og få inspiration til din marketing-strategi. Er dit felt indenfor B2B, B2C eller e-handel, så kan du hente ny viden og inspiration om SEO, Google Ads, SoMe, Leadgenerering, Marketing automation og meget mere.

Strategisk Rådgivning (Seminarer & webinarer)_Martino

Vi holder dig opdateret med den nyeste digitale viden og professionaliserer din virksomheds arbejde med SEO, Google Ads, SoMe, leadgenerering og marketing automation. Se vores aktuelle events i kalenderen og deltag på vores gratis seminarer og webinarer, der afholdes af førerende specialister.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
Events (Seminarer & webinarer)_Freja & Mark
Seminarer og webinarer

Aktuelle arrangementer

Hvis du gerne vil holdes opdateret, når der kommer nye datoer, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail, når de nye datoer bliver offentliggjort.
ON DEMAND WEBINAR

Webinarer On-demand

Her på siden kan du se og gense forskellige webinarer, vi tidligere har afholdt. Under de forskellige webinarer dykker vi ned i emer, der kan styrke din viden indenfor relevante områder

arrow

Bliv klar til GA4 – undgå at miste data ved den automatiske migrering

On-demand

Alexander Kobberø gør dig klogere på GA4, og hvordan du lovligt stadig kan bruge det. Han kommer ind på hvordan du kan undgå den automatiske migrering, og giver dig tips og tricks til andre tracking muligheder

arrow

Videoannoncering på TikTok, Meta, LinkedIn & YouTube i 2023

On-demand

Peter Halling Hilborg og Josephine Ludvigsen gør dig klogere på annoncemulighederne i 2023 på sociale medier, og på hvordan man bl.a. vælger den rette platform

arrow

Videoannoncering anno 2023

On-demand

Peter Halling Hilborg gør dig klogere på videoannoncering anno 2023 og hvorfor du skal bruge netop denne kanal i din markedsføring

arrow

Lær’ at tracke og analysere data i Google Ads og Meta

On-demand

Alexander Kobberø gør dig klogere på, hvordan du kan lede din digitale marketingafdeling til succes ud fra data.

arrow

SEO i 2023: Trends og tendenser

On-demand

Head of SEO Henning Madsen præsenterer dig for de nyeste og mest relevante metoder og strategier indenfor SEO i 2023. Han dykker bl.a. ned i AI genereret indhold, content dept og topic clustering samt analyser og anbefalinger.

arrow

Christopher og Ture bygger et kunderejsemap for "backup-service"

On-demand

De to eksperter identificerer forskellige touchpoints indenfor Ateas løsning "backup service" ved hjælp af Google Data.

arrow

Hvordan vil AI påvirke Googles søgeresultater?

On-demand webinar

AI-genererede svar flytter ind i Googles søgeresultater. Men hvordan bliver den nye søgeoplevelse? Og hvad skal vi gøre med SEO? Til dette on-demand webinar sætter vores Head of SEO, Christopher Hofman, og SEO-konsulent Søren Riisager fokus på, hvordan AI vil påvirke Googles søgeresultater.

arrow

7 tips til at bygge kunderejser i 2023

On-demand webinar

Vores Head of SEO, Christopher Hofman går i dybden med de nyeste indsigter om digitale kunderejser i 2023.

arrow

Gamification er ikke længere kun for B2C

On-demand

Nikolaj F. Skarbye fra Scratcher og Henning Madsen deler deres erfaringer om Gamification indenfor B2B-marketing.

arrow

SEO – Bliv klogere på kunderejsemapping

On-demand

Se med, når Christopher Hofman Laursen i selskab med Kristian Larsen, CMO hos "Anew Sleep", bygger et kunderejsemap for "tyngdedyne".

arrow

SEO & AI: Auto-GPT, Baby AGI & Google Magi

On-demand

Vi stiller skarpt på nyheder som Auto-GPT og andre AI funktioner, som du kan bruge i din kamp for at eje trafikken på Google (og Bing).

arrow

Sådan skaber du godt indhold på tværs af B2B-kunderejsen

On-demand

Indholdsproduktion kan være en kompleks disciplin at navigere i. Det der synes at virke i går, virker ikke nødvendigvis i dag. Tidligere var kvantitet og varians nøglen, men i dag er relevans og kvalitet vigtigere end nogensinde før.

arrow

SEO - SEM Synergier: Få mest muligt ud af samspillet

On-demand

På webinaret får du et indblik i hvordan de to discipliner påvirker hinanden, og hvilke knapper du kan skrue på for at opnå bl.a. bedre klikpriser og mere relevant trafik.

arrow

B2C SEO-strategi i en recession

On-demand

I dette B2C SEO-webinar tager Henning Madsen fat på de hårde fakta og forklarer hvorfor SEO er en fuldstændig nødvendig del af et agilt marketingbudget i en moderne verden.

arrow

Dynamisk marketing

On-demand

Tanken bag Dynamisk Marketing, er at fange efterspørgslen når den er der og hvor der er størst sandsynlighed for en konvertering. Se vores webinar og lær hvordan du får mest ud af dine annoncekroner ved hjælp af dynamisk marketing.

arrow

Sådan omsætter du data til forretningsindsigt i Google Analytics

On-demand

Webinaret er målrettet dig som gerne vil forstå hvordan du omsætter data til forretningsstrategi og skaber værdi på baggrund af den rigtige data.

arrow

De bedste SEO hacks til din content strategi

On-demand

Dette webinar henvender sig både til de garvede content marketeers såvel som dem der gerne vil have inspiration til, hvordan man kommer bedst i gang med en indsigtsfunderet content strategi.

arrow

SEO-strategi for B2B anno 2022

On-demand

I denne Inbound Masterclass, tager Henning fat på Business to Business og forklarer hvorfor SEO er en fuldstændig nødvendig del af et moderne B2B media budget.

arrow

Sådan skærper du din digitale B2B-vækstrejse i 2022

On-demand

Download vores webinar og kickstart din digitale vækstrejse. Skab de bedste forretningsmæssige forudsætninger for at eksekvere strategien på tværs af kanaler og markeder.

arrow

Operationelt SEO-webinar

On-demand

Webinaret er for dig, der allerede har godt styr på SEO, men mangler konkret viden om, hvordan du kan løfte din SEO-indsats til et højere niveau.

arrow

SEO-strategi 2021 for B2B & B2C

On-demand

Giver dig mulighed for at rejse med Henning Madsen ind i SEO'ens verden, hvor du får en strategisk forståelse for Google som salgskanal.

Vi lever af gode relationer

Det siger deltagerne

udtalelse-berlingske

Super vigtig og spændende formidling af de indsatsområder, jeg skal prioritere. I Berlingske oplever vi stigende krav fra vores annoncører, og ved at styrke vores SEO-indsats kan vi sikre dem et højere udbytte af deres kampagner.

udtalelse-potentialehuset

Fagligt solidt seminar. Letforståelig formidling og gode metaforer. Tak fordi I tog jer tid til at svare på spørgsmål – og for at holde antallet af deltagere på et niveau, som sikrede, at der var plads til fordybelse og interaktion.

udtalelse-kallistos

Super seminar i øjenhøjde med en god progression. Den nye undersøgelse, der viser, hvornår det giver mening for os at tage fat på SEO, så indsatsen prioriteres korrekt, og rentabiliteten er højest, var meget interessant.

Mød dine undervisere

Google Marketing-specialister

Med faglig passion, humor og engagement har vi igennem mere end 20 år undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem datadrevne Google Marketing-strategier. Vi er specialister i SEO og Google Ads.

Udgangspunktet for vores undervisning er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan anvise konkrete handlingstiltag, der sikrer din virksomhed de bedste resultater. Vi vil måles på din succes og den værdi, vi sammen skaber.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor