fbpx
Få flere leads og flere salg

Vi skaber leads og salg via sociale medier

Med målrettede annoncekampagner på sociale medier hjælper vi din virksomhed med at øge brandkendskabet, skabe flere købsklare leads og opnå flere salg. Vi er specialister i LinkedIn Ads, Facebook Ads, Instagram Ads og YouTube Ads.

pia marie header

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau.

Vi skaber leads og tiltrækker købeklare kunder til dit website via datadrevne kampagner på sociale medier. Vi kan håndtere og optimere dine kampagner på løbende basis, yde faglig rådgivning og tilrettelægge strukturerede uddannelsesforløb.

SoMeikonmix

Få flere leads og større omsætning med annoncering på sociale medier

SoMe-teamet hos InboundCPH består af passionerede specialister, der brænder for at skabe den næste succeshistorie med din virksomhed.

Vi forstår de udfordringer, din virksomhed står over for og ved, hvordan de omsættes til konkrete, værdiskabende indsatser. Med dybdegående viden indenfor den digitale kunderejse og sociale medier skaber vi målrettede kampagner og målbare resultater.

Med en datadrevet tilgang til annoncering og erfaring fra mange brancher ved vi, hvordan du tiltrækker de rigtige kunder, uanset om du befinder dig i segmentet B2B, B2C eller e-commerce.

Celine_Philip_283

01Analyse

Kampagneanalyse

For at sikre et datadrevet afsæt for arbejdet sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine eventuelle eksisterende annoncekampagner.

Målgruppeanalyse

Vi sætter fokus på din målgruppe og deres adfærd på sociale medier. Vi undersøger markedet og dine konkurrenter for at skabe de bedste forudsætninger for vækst og mere omsætning.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser fastlægger vi en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger, vi kan styre vores SoMe-kampagner mod.

Samarbejde

Vi kortlægger, hvilke interne ressourcer du har til rådighed, og hvordan vi bedst muligt udnytter dem i vores indsats. På den måde kan vi træde til, hvor det giver mest mening for dig.

Indledende

03Eksekvering

Håndtering

Vi opsætter og optimerer dine kampagner løbende, så du får mest værdi for dit budget. Vi går i dybden med dit set-up og hjælper, hvis trackingen skaber problemer.

Rådgivning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning efter behov. Undervisningen sikrer, at dine medarbejdere bliver godt rustede til selv at arbejde med annoncering på sociale medier.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi skræddersyr vores rapportering til dine behov. Vi går i dybden med målgrupper, performance og kreativer, så du får viden, du rent faktisk kan bruge. Vi tilbyder også et live dashboard.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi diskuterer vores indsatser, samarbejdet, resultaterne og målsætningerne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

bg_grafer
Det siger vores kunder
julemaerke-hjemmene2

Hele samarbejdet har fungeret utrolig godt, hvor I stillede med et skarpt hold. Der har løbende været samspil i opgaverne, hvilket har skabt flotte resultater. Det har været succes på succes hele vejen igennem. Hos mange bureauer betaler man for en senior, men det er en junior, som laver arbejdet. Det er vigtigt for os, at der er gennemsigtighed i samarbejdet og man får, hvad man betaler for - og det gør man hos jer.

Shopbox logo

Jeg føler at jeg er i super trygge hænder hos InboundCPH’s SoMe-ekspertise. Jeg laver altid selv mine egne annoncer, da jeg har erfaring med SoMe-annoncer, men jeg ville ikke være foruden deres sparring. InboundCPH’s SoMe ansvarlige Celine har altid kendskab til de nyeste funktioner og tendenser og kommer altid med gode råd til forbedringer, som jeg måske ikke selv lige havde tænkt over.

Shopbox logo

Jeg føler, at jeg er i super trygge hænder hos InboundCPH. De er stærke system-teknisk og aflægger lærerig rapportering hver måned. Celine tilpasser sig kundens behov, så man får den hjælp man ønsker, lige dér hvor man fagligt er. Sammen har vi opnået en lead-stigning på 615% på 4 måneder. Det er ret imponerende.

Få mere at vide

Hvilke virksomheder arbejder I med?

Vi arbejder med både private virksomheder og offentlige institutioner inden for stort set alle brancher. Vi har mange års erfaring med virksomheder i både B2B-, B2C- og e-handel-segmentet på danske og internationale markeder.

Hvilke annonceplatforme arbejder I med?

Vi arbejder med LinkedIn Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Snapchat Ads, TikTok Ads og Pinterest Ads. I langt de fleste tilfælde ligger hovedfokus på LinkedIn Ads og Facebook Ads.

Hvor længe varer et typisk samarbejde?

De fleste kunder samarbejder med os gennem flere år, fordi de ønsker en løbende investering og udvikling i deres tilstedeværelse på sociale medier. Fleksibilitet er vigtigt for os som Social Media Bureau, og derfor tilpasser vi samarbejdet, så det bedst muligt matcher dine behov.

Hvor involveret i samarbejdet skal jeg være?

Du skal kun involvere dig i det omfang, du selv ønsker. Men du skal som minimum afsætte tid til løbende rapporterings- og evalueringsmøder. Alle virksomheder har forskellige ressourcer og behov, og derfor er det forskelligt, hvor meget vores kunder involverer sig i samarbejdet med os.

Har I en fast bindingsperiode?

Et løbende samarbejde om annoncering på sociale medier har typisk en bindingsperiode på tre måneder. Årsagen er dels, at vi vil sikre, at samarbejdet kan afsluttes på en god måde, og dels at der kan være måneder, hvor vi prioriterer en større del af budgettet, selvom du betaler et fast månedligt beløb.
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til annoncering på sociale medier, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SoMe? Kontakt Celine Poulsen og få en dialog om dine muligheder og potentialer.

Celine (portræt)_fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor