Få flere leads og flere salg

Skab flere leads og salg med annoncering på sociale medier

Med målrettede annoncekampagner på sociale medier hjælper vi din virksomhed med at øge brandkendskabet, skabe flere købeklare leads og opnå flere salg. Vi er specialister i alle de gængse platforme som Meta, LinkedIn, YouTube, Pinterest, TikTok og Snapchat.

Design uden navn (2)

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau.

Vi skaber leads og tiltrækker købeklare kunder til din forretning gennem datadrevne kampagner på sociale medier. Vi kan håndtere og optimere dine kampagner på løbende basis, yde faglig rådgivning og tilrettelægge strukturerede uddannelsesforløb.

SoMeikonmix

Skal vores eksperter i sociale medier hjælpe din virksomhed?

Få flere leads og større omsætning med annoncering på sociale medier og digital markedsføring. SoMe-teamet hos InboundCPH består af passionerede specialister og eksperter, der brænder for at skabe den næste succeshistorie med din virksomhed.

Vi forstår de udfordringer, din virksomhed og dit brand står over for og ved, hvordan de omsættes til konkrete, værdiskabende indsatser. Med dybdegående viden indenfor den digitale kunderejse og social media marketing skaber vi målrettede kampagner og målbare resultater indenfor Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads og Youtube Ads.

Med en datadrevet tilgang til annoncering og erfaring fra mange brancher ved vi som social media bureau, hvordan du tiltrækker de rigtige kunder, uanset om du befinder dig i segmentet B2B, B2C eller e-commerce.

Miljøbillede-til-some-landingssiden

01Analyse

Kampagneanalyse

For at sikre et datadrevet afsæt for arbejdet sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine eventuelle eksisterende annoncekampagner.

Målgruppeanalyse

Vi sætter fokus på din målgruppe og deres adfærd på sociale medier. Vi undersøger markedet og dine konkurrenter for at skabe de bedste forudsætninger for vækst og mere omsætning.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser fastlægger vi en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger, vi kan styre vores SoMe-kampagner mod.

Samarbejde

Vi kortlægger, hvilke interne ressourcer du har til rådighed, og hvordan vi bedst muligt udnytter dem i vores indsats. På den måde kan vi træde til, hvor det giver mest mening for dig.

Indledende

03Eksekvering

Håndtering

Vi opsætter og optimerer dine kampagner løbende, så du får mest værdi for dit budget. Vi går i dybden med dit set-up og hjælper, hvis trackingen skaber problemer.

Rådgivning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning efter behov. Undervisningen sikrer, at dine medarbejdere bliver godt rustede til selv at arbejde med annoncering på sociale medier.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi skræddersyr vores rapportering til dine behov. Vi går i dybden med målgrupper, performance og kreativer, så du får viden, du rent faktisk kan bruge. Vi tilbyder også et live dashboard.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi diskuterer vores indsatser, samarbejdet, resultaterne og målsætningerne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

bg_grafer
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Få mere at vide

Hvilke virksomheder arbejder I med?

Vi arbejder med både private virksomheder og offentlige institutioner inden for stort set alle brancher. Vi har mange års erfaring med virksomheder i både B2B-, B2C- og e-handel-segmentet på danske og internationale markeder.

Hvilke annonceplatforme arbejder I med?

Vi arbejder med LinkedIn Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Snapchat Ads, TikTok Ads og Pinterest Ads. I langt de fleste tilfælde ligger hovedfokus på LinkedIn Ads og Facebook Ads.

Hvor længe varer et typisk samarbejde?

De fleste kunder samarbejder med os gennem flere år, fordi de ønsker en løbende investering og udvikling i deres tilstedeværelse på sociale medier. Fleksibilitet er vigtigt for os som Social Media Bureau, og derfor tilpasser vi samarbejdet, så det bedst muligt matcher dine behov.

Hvor involveret i samarbejdet skal jeg være?

Du skal kun involvere dig i det omfang, du selv ønsker. Men du skal som minimum afsætte tid til løbende rapporterings- og evalueringsmøder. Alle virksomheder har forskellige ressourcer og behov, og derfor er det forskelligt, hvor meget vores kunder involverer sig i samarbejdet med os.

Har I en fast bindingsperiode?

Et løbende samarbejde om annoncering på sociale medier har typisk en bindingsperiode på tre måneder. Årsagen er dels, at vi vil sikre, at samarbejdet kan afsluttes på en god måde, og dels at der kan være måneder, hvor vi prioriterer en større del af budgettet, selvom du betaler et fast månedligt beløb.
svg-left
svg-right

Få hjælp fra erfarne SoMe-eksperter

Har du brug for hjælp til annoncering på sociale medier, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SoMe? Kontakt Head of Social Josephine Ludvigsen og få en dialog om dit SoMe-projekt.

Portræt_Josephine_L_2
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor