Google Certificeret bureau med over 10 års erfaring

Google Ads-konsulenter

Vi er et Google Certificeret og konkurrencedygtigt Google Ads bureau med over 10 års erfaring. Vi har eksekveret succesfulde annoncekampagner og skabt varige resultater for virksomheder i hele Norden. Vi er din vej til vækst via kosteffektive, datadrevne kampagner.

SEO Specialister (Topbillede)_Paid Team

Kosteffektive Google Ads-kampagner for B2B- og B2C-virksomheder gennem 10 år.

Vi tiltrækker købeklare kunder til dit website via datadrevne Google Ads-annoncekampagner. Vi kan håndtere og optimere dine kampagner på løbende basis, yde faglig rådgivning og tilrettelægge strukturerede uddannelsesforløb.

Speciale_Google Ads (Google Ads partner_1)

Maksimalt afkast, flere kunder

Google Ads-teamet hos InboundCPH er passionerede Google Ads specialister med et højt drive, der brænder for at skabe succeshistorier for vores kunder. Vi forstår udfordringer, virksomheder står over for og er dygtige til at omsætte det til en solid strategi med skarpe prioriteringer, en proaktiv og pragmatisk tilgang og et tæt samarbejde med kunderne, der skaber imponerende resultater på kort tid. 

Vores unikke datadrevene tilgang og metodik bindes sammen med vores SEO-indsatser og skaber en naturlig synergi, der sikrer, at vi får skabt den optimale tilstedeværelse på Google. Det maksimerer dit afkast og skaber flere kunder.

Estimer projekt

New,York,,Usa,-,January,24,,2019:,Google,Ads,Menu
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

zeiss-logo1

Fra dag ét har InboundCPH engageret sig fuldt ud i samarbejdet med os. De er proaktive og ikke bange for at udfordre vores vante måde at tænke på. Det er tydeligt, at InboundCPH er specialister i Google Ads og ved, hvordan man skaber udbytterige annoncekampagner.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

Få en vurdering af hvordan vi bedst muligt kan håndtere dine annoncekampagner. Du får konkret viden og lærer os bedre at kende, så du bedre kan kvalificere os som din kommende Google Ads samarbejdspartner.

Kom godt i gang fra 10.000 kr.

I et fast samarbejde med os dedikerer vi et antal timer til at håndtere, optimere og rapportere dine kampagner hver måned. De fleste kunder betaler en månedlig ydelse fra 10.000 kr. Klik herunder for at få et konkret estimat af dit projekt.

Fast samarbejde fra

10.000 kr.

Enkeltstående opgaver

Fast pris

nets-logo
oister-logo
all-office-logo

Estimer projekt for nøjagtig pris

Estimer projekt

01Analyse

Kampagneanalyse

For at sikre et datadrevet afsæt for arbejdet,sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine eventuelle eksisterende annoncekampagner.

Søgeordsanalyse

Vi kortlægger din målgruppes søgevaner på Google og de søgeord, som kan generere det største udbytte. Vi tager højde for klikpriser og konkurrence.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser fastlægger vi en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger, vi kan styre vores kampagner mod.

Quick-wins

Indledningsvist er vores målsætning at skabe hurtige gevinster. Med andre ord: Størst mulig værdi for den mindst mulige arbejdsindsats.

Indledende

03Eksekvering

Håndtering

Vi opsætter og optimerer dine kampagner løbende (herunder annoncer, søgeord, målgrupper, budstrategier mv.) for at sikre dig størst mulig rentabilitet.

Rådgivning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer, at dine medarbejdere kan overtage kampagnerne helt eller delvist, hvis du har et ønske om det.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi afrapporterer løbende og sætter et dashboard op i Google Analytics, der viser resultaterne af vores kampagner med fokus på vores fælles mål.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi diskuterer vores indsatser og resultater og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

bg_grafer
Certificerede eksperter

Få hjælp til Google Ads af vores certificerede Google Ads specialister

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til din virksomhed.

Speciale_Google Ads (Google Ads partner stort bilede)
23_3329_Peter fritlagt
shifted-images-svg
SEO Specialister (Seminar & Webinar)_Peter
Viden til vækst

Få den nyeste viden indenfor digital marketing

Hvis du gerne vil holdes opdateret, når der kommer nye datoer, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail, når de nye datoer bliver offentliggjort.

Få mere at vide

Hvilke virksomheder arbejder I med?

Vi arbejder med både private virksomheder og offentlige institutioner inden for stort set alle brancher. Vi har mange års erfaring med virksomheder i både B2B-, B2C og e-handel-segmentet på danske og internationale markeder.

Hvilke annonceplatforme arbejder I med?

Vi er et specialiseret Google Ads-bureau, der arbejder med Search Ads, Display Ads (Google Display Network), Shopping Ads (Google Shopping) og YouTube Ads. Vi arbejder også med Bing Ads for nogle kunder.

Hvor længe varer et typisk samarbejde?

De fleste kunder samarbejder med os gennem flere år, fordi de ønsker en løbende investering i Google Ads. Vi kan også håndtere kampagner med en afgrænset varighed, i hvilket tilfælde samarbejdet tilpasses derefter.

Hvor involveret i arbejdet skal jeg være?

Vi tror på vidensdeling, fordi udbyttet af samarbejdet bliver større, hvis du indgår som en aktiv og kritisk medspiller. Derfor deler vi meget gerne ud af vores viden og erfaringer. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at engagere dig arbejdet.

Har I en fast bindingsperiode?

Et løbende samarbejde har typisk en bindingsperiode på tre måneder. Årsagen er dels, at vi vil sikre, at samarbejdet kan afsluttes på en god måde, og dels at der kan være måneder, hvor vi prioriterer en større del af budgettet, selvom du betaler et fast månedligt beløb.
svg-left
svg-right

Få hjælp fra erfarne Google Ads-eksperter

Har du brug for hjælp til Google Ads, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på Google Ads? Kontakt Partner & Head of Paid Peter Halling Hilborg og få en dialog om dit Google Ads-projekt.

23_3329_Peter fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor