fbpx
JOB & KARRIERE

Karrieremuligheder hos InboundCPH

Vi er altid på udkig efter ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Har du et digitalt mindset, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, vil vi meget gerne høre fra dig.

Karriere (Topbillede)_SEO Team

Vi tror på, at arbejdsglæde, trivsel og faglig udvikling er det, der skaber enestående kundeoplevelser. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og grundlaget for vores succes. 

Udvikling
Vi tilbyder en afvekslende hverdag med udfordrende opgaver og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Handlekraft
Vi er store nok til at tiltrække ambitiøse virksomheder som kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.
Professionalisme
Vi er et bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen – for vores faglighed, vores relationer og de resultater, vi skaber.
Fællesskab
Vi har et uformelt arbejdsmiljø præget af humor og godt sammenhold – når vi mødes på arbejdet og til sociale aktiviteter.
Frihed
Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje, frihed under ansvar og en høj grad af tillid til den enkeltes beslutninger.
Balance
Vi tilbyder en høj fleksibilitet, der tager hensyn til den enkelte medarbejder og sikrer en god balance mellem arbejde og fritid.
Praktik

Praktikforløb

Kickstart karrieren med et praktikforløb hos InboundCPH. Vi sammensætter et struktureret og skræddersyet praktikforløb med dig og giver dig mulighed for at lære af branchens førende Google Marketing-specialister.

Celine
Stine N
shifted-images-svg
Om os

Google Marketing-specialister

InboundCPH er et Google Marketing-bureau med primær base på Indre Østerbro i København. Vi er 14 fastansatte og mere end 10 freelancere i fem forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi digitalt ambitiøse virksomheder med at skabe kontakt til målgruppen via målrettet kommunikation og en stærk tilstedeværelse på Google. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her:

Happy Workplace Certification

InboundCPH har kvalificeret sig til Happy Workplace Certification! At blive tildelt Happy Workplace Certification betyder, at vi som virksomhed har formået at opbygge en kultur, som faciliterer rigtig god trivsel blandt virksomhedens ansatte.

Vores 3 udmærkelser er:
I har et meget godt socialt arbejdsmiljø
Jeres work-life harmoni er exceptionel god
Hver medarbejder har generelt en meget god følelse af virksomhedens og egen fremtid

Læs mere om certificeringen og kriterierne her

svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor