fbpx
JOB & KARRIERE

Karrieremuligheder hos InboundCPH

Vi er altid på udkig efter ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Har du et digitalt mindset, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi tror på, at arbejdsglæde, trivsel og faglig udvikling er det, der skaber enestående kundeoplevelser. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og grundlaget for vores succes. 

Udvikling
Vi tilbyder en afvekslende hverdag med udfordrende opgaver og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Handlekraft
Vi er store nok til at tiltrække ambitiøse virksomheder som kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.
Professionalisme
Vi er et bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen – for vores faglighed, vores relationer og de resultater, vi skaber.
Fællesskab
Vi har et uformelt arbejdsmiljø præget af humor og godt sammenhold – når vi mødes på arbejdet og til sociale aktiviteter.
Frihed
Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje, frihed under ansvar og en høj grad af tillid til den enkeltes beslutninger.
Balance
Vi tilbyder en høj fleksibilitet, der tager hensyn til den enkelte medarbejder og sikrer en god balance mellem arbejde og fritid.
Praktik

Praktikforløb

Kickstart karrieren med et praktikforløb hos InboundCPH. Vi sammensætter et struktureret og skræddersyet praktikforløb med dig og giver dig mulighed for at lære af branchens førende Google Marketing-specialister.

Om os (Praktik)_Henning
Forside (Google Ads)_Peter
shifted-images-svg
Om os

Digitale marketing-specialister

InboundCPH er et digitalt marketing-bureau med primær base på Indre Østerbro i København. Vi er 25+ fastansatte og mere end 10 freelancere i fem forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for digital marketing hjælper vi digitalt ambitiøse virksomheder med at skabe kontakt til målgruppen via målrettet kommunikation og en stærk tilstedeværelse på internettet. Relationer er king – til leverandører, kunder og kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her:

Happy Workplace Certification

InboundCPH har kvalificeret sig til Happy Workplace Certification! At blive tildelt Happy Workplace Certification betyder, at vi som virksomhed har formået at opbygge en kultur, som faciliterer rigtig god trivsel blandt virksomhedens ansatte. Vores 3 udmærkelser er:
 • I har et meget godt socialt arbejdsmiljø
 • Jeres work-life harmoni er exceptionel god
 • Hver medarbejder har generelt en meget god følelse af virksomhedens og egen fremtid

Læs mere om certificeringen og kriterierne her
Portraet-Henning-1
Job & Karriere

Få mere at vide

01

Jan

Sådan vinder du med kunderejsemapping i 2024

Onsdag d. 28. februar kl. 10.00 - 11.00

De fleste websites har enten for lidt eller for meget indhold. Hvis du vil vinde med SEO i 2024, så skal du matche dine prospects søgninger med dit indhold. Men hvordan? Svaret er underejsemapping! Det første skridt er at forstå, hvad dine leads søger efter for at kunne matche med det indhold, som de har brug for. På dette webinar vil Christopher Hofman Laursen vise, hvordan man identificerer søgeintentioner i kunderejsen, og hvordan man efterfølgende laver en indholdsplan.

arrow

03

Apr

SEO i 2024: Trends og tendenser

Mandag d. 4. marts / 10.00 - 11.00

I en digital verden, hvor konkurrencen er intens, er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknologier. På dette webinar vil Christopher Hofman Laursen og Henning Madsen give dig adgang til uvurderlige værktøjer og opdateret viden, der vil hjælpe dig med at styrke din SEO-strategi i 2024.

arrow
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor