fbpx
Praktik hos InboundCPH

Kickstart karrieren med et SEO-praktikforløb

Vi sammensætter et skræddersyet SEO-praktikforløb med dig og giver dig mulighed for at lære af en række af branchens førende SEO-specialister. Du får et selvstændigt ansvar, god mulighed for at prøve din viden af i praksis og et solidt sprængbræt til en fremtidig karriere i marketingbranchen.

fællesfoto

Om praktikforløbet

Vi er altid på udkig efter ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Derfor giver vi løbende ambitiøse studerende mulighed for et skræddersyet praktikforløb med fokus på læring, udvikling og resultatskabelse.

Det faglige omdrejningspunkt er vækstskabelse via en styrket synlighed på Google. Midlet er målrettet kommunikation og søgemaskineoptimering (SEO). Arbejdsopgaverne vil typisk omfatte strategi, analysearbejde, tekstforfatning, indholdsoptimering og evaluering.

Vi forventer, at du er en stærk skriftlig kommunikator med en god teknisk forståelse. Din uddannelsesbaggrund er underordnet, og vi forventer ikke, at du har forkundskaber inden for SEO – så længe du er ambitiøs, motiveret og parat til at gøre en indsats for os og vores kunder.

Praktikken foregår i vores afdeling på Indre Østerbro i hjertet af København. Vi ser helst, at praktikforløbet har en varighed på mindst tre måneder. På den måde kan vi nå at lære dig en masse og du nå at prøve dine evner af i praksis. Arbejdstiden er fleksibel og kan tilpasses dit studie.

SEO-praktik

Ansøg nu

Vi har ingen fast ansøgningsfrist og tager løbende imod ansøgninger. Send os din ansøgning via linket her. Husk at medsende cv og motiveret ansøgning. Hvis du har spørgsmål forud for ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte os.

celine-profilbillede
sem_aflang
shifted-images-svg

Fagligt udfordrende opgaver

Strategi

Du får solid indsigt i hele SEO-processen og de strategier, der ligger bag et succesfuldt arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Med andre ord: En strategisk og holistisk tilgang til arbejdet med SEO.

Analyse

Du lærer at lave søgeordsanalyser, linkanalyser og brancheanalyser ved brug af værktøjer som SEMrush, Ahrefs og Google Keyword Planner. Med andre ord: Forretningsforståelse og datadrevet markedsføring.

Tekstforfatning

Du lærer at skrive og optimere indhold med afsæt i målgruppens søgevaner. Med andre ord: Målrettet kommunikation som kan tiltrække relevant trafik til websitet og øge væksten i virksomheden.

Evaluering

Du lærer at indsamle og analysere data ved brug af værktøjer som Google Analytics, Google Search Console, SEMrush og Rank Tracker. Med andre ord: Effektiv evaluering og optimering af SEO-indsatsen.

Vi tilbyder

Et lærerigt forløb

Vi vægter læring højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os, ligesom vi også forventer at lære en masse af dig. Vi giver dig strategier, værktøjer og viden om SEO fra den virkelige verden, som du kan tage med dig videre i din karriere.

En kickstart på karrieren

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber sammen med vores kunder. Vi accelererer din karriere og giver dig mulighed for at udvide dit netværk med relevante personer fra SEO-branchen.

En solid hands-on erfaring

Du får hands-on erfaring med SEO og indsigt i alle dele af SEO-processen. I praktikforløbet arbejder du med både vores kunder og vores eget website og gennem systematisk evaluering af dit arbejde, kan du løbende følge med i udbyttet af din indsats.

En høj fleksibilitet

Du kan præge dine arbejdsopgaver og forme din hverdag ud fra de interesser og styrker, du har. Arbejdstiden under din SEO-praktik er fleksibel, så du kan skabe en god balance mellem arbejde, studie og fritid.

En god arbejdsplads

Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt kollegialt sammenhold. Vi spiller bordfodbold hver dag, holder fredagsbar og fester ude af huset. Vi mødes om et sundt måltid fra Gourmandiet hver dag. Der er koldt vand, sodavand og friskbrygget kaffe ad libitum.

Om os

Førende danske SEO-specialister

InboundCPH er et Google Marketing-bureau med primær base på Indre Østerbro i København. Vi er 14 fastansatte og mere end 10 freelancere i fem forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi digitalt ambitiøse virksomheder med at skabe kontakt til målgruppen via målrettet kommunikation og en stærk tilstedeværelse på Google. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og din kommende praktikplads her:

svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO