Viden til vækst

Strategisk rådgivning

Få strategisk rådgivning af Danmarks førende digitale marketing-specialister. På et solidt grundlag af mere end 10 års erfaring hjælper vi din virksomhed med at få det maksimale ud af dit marketingbudget

23__4179 (Forside billede)

Med erfaring fra nogle af Danmarks største virksomheder, rådgiver vi ledere og medarbejdere på et strategisk og operationelt plan. Kernen i vores rådgivning er faglighed, forretningsforståelse og et knivskarpt fokus på værdiskabelse i din virksomhed.

google
ads
analytics
Strategisk Rådgivning (Seminarer & webinarer)_Martino
Seminarer og webinarer

Få ny viden til at prioritere Google rigtigt

05

Feb

SEO i 2024: Trends og tendenser (BrightonSEO Special)

Torsdag d. 2. maj / 10.00 - 11.00

I en digital verden, hvor konkurrencen er intens, er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknologier. På dette webinar kommer Christopher Hofman Laursen og Henning Madsen med dugfrisk viden og guldkorn fra verdens største SEO-konference, BrightonSEO. De giver dig adgang til uvurderlige værktøjer og opdateret viden, der vil hjælpe dig med at styrke din SEO-strategi i 2024.

arrow

01

Jan

Online kursus: ChatGPT i marketing – Fra Kendskab til Mesterskab

Onsdag d. 15. maj kl. 12.00-15.00

Dette ChatGPT-kursus er for dig, der allerede har en fundamental forståelse for, hvordan ChatGPT fungerer, og nu gerne vil løfte dine resultater og marketingkompetencer til nye højder. På kurset vil du blive klogere på essentielle værktøjer til at integrere og udnytte ChatGPT i din virksomhed på en effektiv og problemfri måde. Kurset er din billet til at blive en del af AI-revolutionen.
OBS: Det er vigtigt at du har egen computer og adgang til ChatGPT Plus version 4.

arrow
Vi lever af gode relationer

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-aller

InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har I store vækstambitioner, eller overvejer I, hvordan digital marketing giver mening for jeres virksomhed? Kontakt Philip Tovborg og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer kan indfri jeres vækstpotentiale.

23_3666 (Fritlagt)
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor