Viden til vækst

Strategisk rådgivning

Få specialistviden og rådgivning af Danmarks førende Google Marketing-specialister. På et solidt grundlag af mere end 20 års erfaring hjælper vi din virksomhed med at få det maksimale ud af Google-kanalen.

Top_6

Vi rådgiver ledere og medarbejdere på et strategisk og operationelt plan. Kernen i vores rådgivning er faglighed, forretningsforståelse, gode relationer og et målrettet fokus på værdiskabelse i din virksomhed.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
seminar_viden
Seminarer og webinarer

Få ny viden til at prioritere Google rigtigt

01

Aug

Vi vender tilbage efter sommerferien

Nye webinarer og seminarer til august

I første halvår af 2020 har vi haft fornøjelsen af at holde seminarer og webinarer for mere end 1.000 engagerede ledere og specialister. Vi fortsætter succesen til august med en række nye faglige webinarer og seminarer.

arrow
Vi lever af gode relationer

Det siger vores kunder

  udtalelse-aller

  InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!

  jan-krog

  Jan Krog Henningsen

  Forretningsudviklingschef

  udtalelse-spies

  Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

  udtalelse-rasmus-panduro

  Rasmus Panduro

  eCommerce manager

  udtalelse-stylepit

  InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

  udtalelse-peter-hestbaek

  Peter Hestbæk

  Salgs- og marketingdirektør

  udtalelse-brfkredit

  Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

  udtalelse-rasmus-begtoft

  Rasmus Begtoft

  Digital marketingansvarlig

  udtalelse-blockbuster

  Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

  udtalelse-steffen-trannerup

  Steffen Trannerup

  Marketing Director

  udtalelse-cbc

  Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

  udtalelse-johan-johansen

  Johan Johansen

  Digital Manager

  udtalelse-audi

  Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

  udtalelse-jacob-thiesen

  Jacob Thiesen

  Digital Manager

Certificerede rådgivere

Vi er Google Partner

Vi er stolte over at være Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde løsningsorienteret rådgivning, der skaber det maksimale udbytte til din virksomhed.

google_partner_lys
tilde_sm
shifted-images-svg
Rådgivning af B2B- og B2C-virksomheder

Rådgivende samarbejdspartnere

Vi er et specialiseret Google Marketing-bureau med base i København og Aalborg. Med vores rådgivning hjælper vi din virksomhed med at skabe en styrket kontakt til målgruppen online via målrettet kommunikation og en stærk tilstedeværelse på Googles platforme.

Udgangspunktet for vores rådgivning er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan anvise datadrevne løsninger og handlingstiltag, der sikrer din virksomhed de bedste resultater. Vi vil måles på din succes og den værdi, vi skaber.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit projekt.

henning-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor