Analyse og rapportering

Google Analytics

Vi er specialister i Google Analytics. Med afsæt i en grundig forståelse af din forretning og dine målsætninger kan vi opsætte og tilpasse Analytics, så du får nøjagtig de informationer og de data, der er nødvendige for at udnytte virksomhedens fulde potentiale.

Top_3

Få maksimalt udbytte af Google Analytics

Vi giver dig indsigt i din forretning, dine kunder og dine annoncekampagner, så du løbende kan evaluere og optimere virksomhedens digitale marketingindsatser. Vi sikrer dig netop den data, der er nødvendig for at nå dine målsætninger.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

  udtalelse-spies

  Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

  udtalelse-rasmus-panduro

  Rasmus Panduro

  eCommerce manager

  oticon-logo

  Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

  udtalelse-lars-boegner

  Lars Bøgner

  Online Manager

  udtalelse-bisnode

  InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

  udtalelse-mathias-amdi

  Mathias Jensen

  Digital Marketing Lead

  udtalelse-stylepit

  InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

  udtalelse-peter-hestbaek

  Peter Hestbæk

  Salgs- og marketingdirektør

  udtalelse-brfkredit

  Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

  udtalelse-rasmus-begtoft

  Rasmus Begtoft

  Digital marketingansvarlig

  udtalelse-blockbuster

  Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

  udtalelse-steffen-trannerup

  Steffen Trannerup

  Marketing Director

  udtalelse-cbc

  Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

  udtalelse-johan-johansen

  Johan Johansen

  Digital Manager

  udtalelse-audi

  Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

  udtalelse-jacob-thiesen

  Jacob Thiesen

  Digital Manager

Få mere at vide

Hvad er Google Analytics?

Google Analytics er et gratis analyse- og rapporteringsværktøj, der kan give dig værdifuld indsigt i din forretning, dine kunder og dine annoncekampagner. Indsigten gør det muligt at vurdere effekten af dit arbejde, dine strategier og digitale tilstedeværelse, så du kan opstille en konkret handlingsplan for, hvordan du forbedrer dine resultater og øger jeres indtjening. Læs mere om Google Analytics.

Hvad koster Google Analytics?

Google Analytics stilles gratis til rådighed af Google. Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse og løbende drift af Google Analytics.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til opsætning og forståelse af Google Search Console? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om din virksomhed og dine målsætninger.

henning-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor