fbpx
Få styr på dine data

Zapier

Vi hjælper dig med at overføre data mellem din virksomheds datakilder, så du får bedre styr på din data. Via forenkler dit arbejde med automatiserede synkroniseringer i Zapier.

Top_3

Få bedre styr på din virksomheds data

Vi synkroniserer data og nøgletal mellem din virksomheds datakilder. Vi kan digitalisere dine arbejdsgange og overføre data mellem eksempelvis dit CRM-system, dit statistiksystem og din marketing automation-platform.

google
ads
analytics
logomark with background pattern
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Få mere at vide

Hvad er Zapier?

Zapier er automatiserings-værktøj, der gør det muligt at forbinde webapps og overføre data fra en platform til en anden. Værktøjet gør det med andre ord muligt at automatisere arbejdsprocesser og integrere data mellem eksempelvis CRM-system, marketing automation-system, statistiksystem, Google Sheets og meget mere.

Hvad koster Zapier?

Zapier er et kommercielt værktøj. Prisen afhænger af den mængde data, du har behov for at overføre. Mindre virksomheder betaler typisk omkring 150 kr., mens store virksomheder med meget data kan betale op til 4.000 kr. månedligt.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til integration af din virksomheds data? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om din virksomhed og dine datamæssige behov.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor