SEO CASE BLOCKBUSTER

Sådan skabte Blockbuster vækstskabende SEO-indsats i Norden

Blockbuster Header billede
arrow-down

FEM ÅRS SUCCESFULDT SEO-SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF FLERE MARKEDER SKABTE STOR VÆKST

1.000.000 kr.

månedlig omsætning fra SEO

200 %

flere besøgende fra Google

5 års

succesfuldt samarbejde

 • Det gjorde vi

Fra fysiske butikker til digital streamingtjeneste

Mange kender BLOCKBUSTER fra de butikker, hvor man tidligere kunne leje film og computerspil. Butikkerne hører dog fortiden til, for i dag er BLOCKBUSTER en rendyrket streamingtjeneste med over 10.000 filmtitler. Efter lanceringen i 2014 var der imidlertid ikke mange blandt målgruppen, der forbandt BLOCKBUSTER med en streamingtjeneste.

InboundCPH og BLOCKBUSTER indgik på den baggrund et samarbejde i slutningen af 2015. Med et tredoblet besøgstal, 81% flere konverteringer og over 400.000 nordiske kunder har BLOCKBUSTER i dag formået at opnå en stærk position på det nordiske streamingmarked. Blandt andet som følge af et succesfuldt samarbejde med InboundCPH.

01

Målsætning

Målsætningen for SEO-indsatsen var at vinde synlighed over for de etablerede konkurrenter på Google (Netflix og HBO), at øge kendskabet til BLOCKBUSTER i de nordiske lande og derved i sidste ende at øge antallet af nye kunder.

02

Proces

Med afsæt i en analyse af målgruppens søgevaner skabte vi over 1.000 nye sider på flere sprog. En outreach-kampagne førte efterfølgende til omtale af BLOCKBUSTER på mere end 300 websites. Dertil løbende teknisk og strategisk rådgivning.

03

Resultat

Efter fem års samarbejde er resultatet en tredobling af besøgstrafikken fra Google og 81 % flere konverteringer. BLOCKBUSTER er i dag mere synlig på Google end Netflix og HBO og har i dag over 400.000 betalende kunder.

I dag er SEO med en månedlig omsætning på over 1 million kr. vores klart vigtigste kanal.

Jeg må indrømme, at jeg ikke vidste nok om SEO. Men jeg er klogere i dag. Jeg har som leder sammensat et team, der tænker SEO ind i vores strategi. Det har været en stor læring, fordi det har så stor betydning for vores tilgang af kunder. I dag er SEO med en månedlig omsætning på over 1 mio. kr. vores klart vigtigste kanal.

Casper Hald

Direktør

Samarbejdet med InboundCPH har haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det, og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

Steffen Trannerup

Marketing Director

udtalelse-casper-hald-stor
VIDEO

Større indsigt og mærkbare resultater

Se videoen hvor Marketing Director i BLOCKBUSTER, Steffen Trannerup, fortæller om samarbejdet mellem BLOCKBUSTER og InboundCPH. Videoen er optaget i 2016 efter et års samarbejde. Vi samarbejder fortsat i dag.

play-icon
thumbnail blockbuster 2
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om dit projekt.

martino-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor