SEO CASE: GA EXECUTIVE

Fra skjult markedsaktør til førende rekrutteringsbureau i København

Cases – banner – ga-executive 1200×600
arrow-down

Et uforløst SEO-potentiale transformeres til førende markedsaktør inden for lederrekruttering i hovedstadsområdet

Forøgelse i organisk trafik

En fordobling af den månedlige trafik via topplaceringer på niche- og forretningsrelevante søgeord

Forbedret leadkvalitet

Et bedre organisk fundament på Google, samt en optimal landingssidestruktur, har medført en forbedret leadkvalitet via hjemmesiden

Konsolidering af lokal markedsposition

GA EXECUTIVE har blandt de største bureauer inden for lederrekruttering, nu positioneret sig som den mest synlige spiller på Google i hovedstadsområdet

 • Samarbejde: 2023-Nu

GA EXECUTIVE beskæftiger sig med rekruttering af ledere, hvor de hjælper med at sikre det rette personlige match mellem kandidat og virksomhed. Missionen er at kombinere klassiske headhuntingmetoder med innovativ ledelsesrådgivning for at skabe fremtidens topledelse.

Med ambitioner om at dominere det forretningsmæssige område lokalt i hovedstadsområdet, er InboundCPH blevet valgt som samarbejdspartner til at transformere GA EXECUTIVE fra en skjult aktør til en førende position på Google. Her har et strategisk SEO-samarbejde på rekordtid båret frugt, hvor det med en målrettet indholdsstrategi og struktureret linkbuilding, er lykkedes at opnå toppositioner på deres primære søgeord. Det har resulteret i en signifikant stigning af besøgende, som er blevet fordoblet og har medført en forøget leadkvalitet.

01

Strategisk situation: En usynlig tilstedeværelse

GA EXECUTIVE's mål var klart. Efter at have været usynlig på Google, ville de nu gerne positionere sig i det organiske søgefelt, som det førende rekrutteringsbureau inden for ledelse i København og omegn. Situationen krævede en mere dybdegående forståelse af markedet samt en identificering af nøglesøgeord, og en mindre renovering af relevante landingssider, som blev grundlaget for en robust SEO-strategi, der skulle forstærke deres online tilstedeværelse.

02

Tilgang: Målrettet indhold & Linkbuilding

Først blev der udarbejdet en søgeordsanalyse, hvor InboundCPH sammen med GA EXECUTIVE fastlagde de forretningskritiske søgeord. Herefter var tilgangen tofoldig, hvor InboundCPH først forbedrede de grundlæggende SEO-aspekter. Det handlede om at sikre de lavt hængende frugter, herunder titeltags på tværs af produktkategorier, samt at der blev skabt en mere SEO-venlig website-struktur. Her blev eksisterende landingspages omarbejdet og der blev lanceret nye, som dannede rammen for en målrettet indholdsstrategi. Dernæst var fokus at kombinere arbejdet med en effektiv linkbuilding, for at understøtte det indledende arbejde og sikre en maksimering af synlighed på tværs af nøgleord.

03

Resultat: Fra usynlig aktør til topplaceringer på Google

GA EXECUTIVE gik fra at være en relativt usynlig aktør, til nu at konkurrere med de største Executive rekrutteringsbureauer på Google om topplaceringerne i det organiske søgefelt. Det har skabt en fordobling af den månedlige trafik, samt den forbedrede landingsside-struktur har sikret en bedre konverteringsrate og en bedre leadkvalitet.

SAMARBEJDET

"InboundCPH har forstået kompleksiteten af GA EXECUTIVE"

“Når man entrerer med en ekstern leverandør, er det altafgørende at forstå virksomhedens kompleksitet, for at kunne yde den bedste service og skabe mest værdi. InboundCPH har forstået kompleksiteten i GA EXECUTIVE - skabt det bedste match til de rette kunder og segmenter gennem unikke AI og digitale løsninger og SEO-optimeringer. Du behøver ikke at bruge tid på andre indenfor dette område – for InboundCPH er de mest træfsikre!”

Claus Lunde
Managing Partner, GA EXECUTIVE

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om dit projekt.

martino-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor