Portal

En portal / internetportal er et sted på internettet, hvor der findes en masse brugbar information, links til brugbar information og evt værktøjer. I denne artikel kan du blive klogere på definitionen af en portal.

blog-mobilvenlighed

Hvad er en portal?

En internetportal betyder, som skrevet ovenfor – et sted (det kan faktisk være en hvilken som helst hjemmeside) der fungerer som et sted at søge efter information, eller et sted hvor der er links videre til hvor informationen kan hentes. Portalen er typisk rettet mod et bestemt emne eller en specifik målgruppe.

Eksempler på portaler

Der findes mange eksempler på portaler. Her nævner vi blot tre forskellige.

  1. Amino – Iværksætter forummet Amino kan anses for at være en iværksætterportal, da iværksættere her kan finde og dele viden om iværksætteri samtidig med at der linkes videre til andre hjemmesider og services med specifikt indhold, rettet mod iværksættere.
  2. YouTube – Et andet eksempel kan være det populære medie Youtube, eftersom denne adgang bidrager med både underholdning, information og læring. I dette tilfælde er indholdet ikke på samme måde begrænset.
  3. Borger.dk – Et sidste eksempel vi vil tage med i denne omgang, er borger.dk som ikke blot indeholder information til borgere i Danmark, der kan gøre brug af webstedet i forhold til forskellige situationer i livet, der linkes også videre til relevante services.
ian-figur

Ian Rosenfeldt

Founder & CEO

Se forfatter
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om dit projekt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Download vores nye SEO-bog
Få ny viden om teknisk SEO