fbpx

WWW (World Wide Web)

Alle sider på dit website har en URL, der kan indeholde teksten WWW. Det er vigtigt for dit arbejde med søgemaskineoptimering (SEO), at dine URL'er kun kan tilgås enten med eller uden WWW.

blog-outsourcing-af-seo

Hvad er WWW?

WWW er en forkortelse for World Wide Web. Det bruges på den del af internettet, der indeholder websites og websider. For at besøge et website eller en side herpå skal du indtaste en URL i din internetbrowser. Mange URL’er indeholder WWW, men teksten kan være udeladt.


Brug URL’er enten med eller uden WWW

Google tolker “https://www.eksempel.dk” (med WWW) og “https://eksempel.dk” (uden WWW) som to forskellige domæner. Hvis dit website kan tilgås både med og uden WWW, fordeler du med andre ord websitets SEO-værdi på to domæner, og samtidig risikerer du at blive straffet af Google for duplikeret indhold, fordi det samme indhold findes på to domæner.

Sørg for at dit website kun kan tilgås enten med eller uden WWW. Det kan du gøre ved at oprette en 301-redirect fra den ene version til den anden. Det har ingen SEO-mæssig betydning, om du vælger versionen med eller uden www, men har du et eksisterende domæne, bør du vælge den version, som flest linker til, fordi du på den måde bevarer mest muligt af linkenes SEO-værdi.

Du bør endvidere tage højde for din målgruppe. Hvis din målgruppe er vante internetbrugere, er de vant til at skrive webadresser uden WWW. Hvis din målgruppe derimod er ældre og ikke er så vant til internetbrug, er versionen med www ofte et mere hensigtsmæssigt valg. Flere af de største websites som Google, Facebook, Wikipedia og Yahoo anvender alle WWW.

Mark komprimeret

Mark Mølgaard

Partner & Senior SEO Specialist

Se forfatter
svg-left
svg-right

Få hjælp til SEO

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en uforpligtende dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om teknisk SEO