fbpx
Få en gratis analyse

SEO Business Case

SEO Business Case (Topbillede)_Hans

Få en gratis SEO Business Case

En SEO Business Case synliggør det økonomiske potentiale ved søgemaskineoptimering af din virksomheds website og viser, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering for virksomheden. Du får viden om websitets synlighed i søgeresultaterne på Google og viden om, hvor mange flere besøg, leads og salg virksomheden kan opnå med en målrettet og effektiv SEO-strategi.

Casen gør det muligt at opstille realistiske og klare målsætninger for arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO), så du bedre kan afstemme forventninger til budget, målepunkter og resultater internt såvel som med en eventuel SEO-leverandør. Casen etablerer med andre ord et kvalificeret beslutningsgrundlag for planlægning og prioritering af virksomhedens SEO-indsats.

Udfyld formularen herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for en uddybende drøftelse om din virksomhed, så vi kan udarbejde en retvisende case. Vi præsenterer casen på et møde hos jer eller online, så vi har mulighed for at gå i dialog om resultaterne, og du og dine kollegaer har de bedste forudsætninger for at bruge vores anbefalinger i jeres videre arbejde.

Mødet har en forventet varighed på halvanden time. Viser casen, at SEO er en rentabel forretning for jer, hjælper vi naturligvis gerne med at udforme og eksekvere en effektiv SEO-strategi, der er skræddersyet til jeres målsætninger og behov.

SEO Business Case

Bestil casen

Udfyld formularen her for at bestille Business Casen. Vi kontakter dig efterfølgende for en uddybende dialog om din virksomhed og dit marked, så vi kan udarbejde en præcis og retvisende analyse.

  Om Business Casen

  Hvad er en SEO Business Case?

  En SEO Business Case er en analyse af det økonomiske potentiale ved søgemaskineoptimering af et website. Casen udgøres af en potentialeanalyse, der giver viden om, hvor mange flere besøg, leads og salg fra Google, en effektiv SEO-strategi kan tilvejebringe, og en brancheanalyse, der viser din markedsposition på Google over for konkurrenterne.

  Hvem er casen relevant for?

  SEO Business Casen er for virksomheder, der:

  • vil vide, om SEO er en rentabel investering for virksomheden
  • vil arbejde seriøst med SEO over en periode på mindst 12 måneder
  • ønsker viden og indsigt med henblik på planlægning og prioritering af SEO-indsatsen
  • sælger produkter eller ydelser til virksomheder (B2B) eller forbrugere (B2C)
  • har et website, men ikke nødvendigvis en netbutik.

  Hvad får jeg ud af casen?

  Indsigt
  Casen giver dig viden om din virksomheds målgruppes søgeadfærd på Google. Du får indsigt i, hvilke forretningsrelevante søgeord og søgefraser virksomhedens målgruppe anvender, og hvor ofte målgruppen anvender hvert søgeord og hver søgefrase.

  Strategi
  Casen etablerer et kvalificeret beslutningsgrundlag for, hvilke søgeord og søgefraser det bedst kan betale sig at optimere virksomhedens website mod. Du får indsigt i, hvilke søgeord og søgefraser der har det største økonomiske potentiale.

  Målsætninger og målepunkter
  Casen viser virksomhedens nuværende positioner på Google og et estimat af de positioner og det besøgstal, virksomheden kan opnå efter henholdsvis 1, 2 og 3 års arbejde med SEO. Casen etablerer på den måde klare målsætninger og målepunkter for arbejdet med SEO.

  Rentabilitet
  Casen munder ud i en beregning af det årlige antal salg og leads fra Google, som virksomheden kan opnå efter hhv. 1, 2 og 3 års arbejde med SEO. Ved at sammenholde den økonomiske værdi heraf med kostprisen for SEO, kan vi beregne, i hvor høj grad SEO er en rentabel investering for virksomheden.

  Hvad koster casen?

  Casen koster en kop kaffe og et møde med en forventet varighed på halvanden time.

  Kan jeg se et eksempel på en Business Case?

  Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om casen eller at få tilsendt et eksempel på den.

  svg-left
  svg-right

  Kom i dialog med os

  Har du spørgsmål til business casen eller brug for hjælp til din Google Marketing-indsats? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en uforpligtende dialog.

  martino-figur-komprimeret
  Vi har modtaget din forespørgsel

  Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

  På gensyn

  Step 1 / 3

  close icon

   Step 1 / 3 - Vælg projekttype

   Få en dialog om dit projekt

   Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

   SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

   Step 2 / 3 - Projekt information

   Beskriv dit projekt så godt du kan

   Step 3 / 3 - Dine oplysninger

   Vi har brug for dine oplysninger nedenfor