AI-rådgivning og implementering

Få hjælp til hurtig og effektiv implementering af AI i organisationen

Er virksomheden klar til fremtidens udfordringer? Hos InboundCPH kan vi hjælpe dig med at fremtidssikre virksomheder ved at rådgive og implementere AI i organisationen.

Miljøbillede-Ian-1

Skræddersyede AI-løsninger

Effektiv og hurtig AI-ibrugtagning kræver forandringsledelse, rådgivning, uddannelse og effektive styringsværktøjer. Det kan vi hjælpe med igennem professionel rådgivning + WorkEngine - en løsning vi har udviklet i samarbejde med virksomheder der netop har ønsket en nem og hurtig implementering af AI i organisationen.

Nedbryd barrierer for effektiv AI-implementering

AI-landskabet har taget fart i 2023, og vi har længe været på forkant med den seneste teknologiudvikling. Vi har dedikerede specialister, der arbejder på tværs af vores team og sikrer, at AI er dybt integreret i alt, hvad vi laver. Ved at kombinere vores højt kvalificerede specialister med AI-teknologi, kan vi levere skræddersyede AI-løsninger, der optimerer forretningsprocesser, forbedrer beslutningstagning og skaber nye forretningsmuligheder for vores kunder.

Vi tror på, at AI er nøglen til at skabe en konkurrencefordel i dagens marked, og vores ekspertise inden for AI-rådgivning og implementering sikrer, at vi altid er flere skridt foran vores konkurrenter. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte AI's fulde potentiale

Kom igang med AI

Screenshot 2023-03-25 at 22.22.40
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

zeiss-logo1

Fra dag ét har InboundCPH engageret sig fuldt ud i samarbejdet med os. De er proaktive og ikke bange for at udfordre vores vante måde at tænke på. Det er tydeligt, at InboundCPH er specialister i Google Ads og ved, hvordan man skaber udbytterige annoncekampagner.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

svg-left
svg-right

Få hjælp fra erfarne AI eksperter

Har du brug for hjælp til AI eller overvejer du om det giver mening for din virksomhed at fokusere på AI? Kontakt Founder, COO & Chief AI Strategist Ian Rosenfeldt og få en dialog om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med AI.

23__4824_Ian fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor