fbpx

Udgående links

Udgående links er links fra dit website til andre websites. De bør udgøre en del af dit SEO-arbejde med indholdsoptimering, idet de kan have en positiv indflydelse på Googles forståelse og vurdering af din side.

blog-seo-raadgivning

Hvad er udgående links?

Udgående links (også kaldet outbound links) er links på dit website, der linker til andre websites. Udgående links giver dine brugere mulighed for at læse mere om det, du beskriver, det øger brugernes engagement, det styrker din troværdighed og sender et positivt signal til Google – forudsat at du linker til relevante, troværdige sider. Ulempen er, at brugerne forlader dit website, måske uden at vende tilbage.

Fordelene opvejer ulempen, for de brugere, der har en reel interesse i din virksomhed, vil med al sandsynlighed vende tilbage efter at have klikket på linket. Vi anbefaler, at du indsætter udgående links i dine brødtekster, når det er relevant for dine læsere. Det kan eksempelvis være links til producenter, leverandører, forhandlere, informationssider med flere.

Undgå at linke til dine konkurrenter og undgå at linke blot for linkets skyld. Linket skal have en reel relevans for den side, du linker fra, og det skal være relevant for dine læsere – eksempelvis fordi det giver yderligere information om emnet eller understøtter dine salgsargumenter.

Mark komprimeret

Mark Mølgaard

Partner & Senior SEO Specialist

Se forfatter
svg-left
svg-right

Få hjælp til linkbuilding

Har du brug for hjælp til linkbuilding, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på linkbuilding? Kontakt os og få en uforpligtende dialog med vores linkbuilding-specialister.  

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om linkbuilding
  Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev
  Udfyld nedenstående og få nyheder om digital marketing