Sådan vælger du det rigtige SEO-bureau – ifølge Google

Overvejer du at investere i søgemaskineoptimering (SEO)? Så er der god grund til at læse videre her, for i en ny video fra Google kan du få Googles egne anbefalinger til, hvordan du vælger det rigtige SEO-bureau.

Google har netop udgivet en video, der på godt 10 minutter guider dig gennem processen, når du skal vælge et SEO-bureau. Maile Ohye fra Google er frontperson i videoen, og hun skitserer processen i følgende tre trin:

  • Tag en personlig samtale med dit potentielle SEO-bureau, og tjek, at bureauet er oprigtigt interesseret i dig og din forretning.
  • Tjek bureauets referencer og cases.
  • Få bureauet til at lave en teknisk analyse og en søgeordsanalyse.

Maile Ohye guider dig desuden gennem en række spørgsmål, du bør stille bureauet, og en række faretegn, der bør få dig til at holde dig langt væk fra det pågældende bureau:

Videoen er publiceret på Googles supportside, hvor du blandt andet kan finde en startguide til SEO og en række andre grundlæggende vejledninger om SEO. Videoen er ikke helt fyldestgørende for de overvejelser, du bør gøre dig, når du vælger et SEO-bureau, så følg med her på bloggen, når min kollega Mark Mølgaard inden længe giver sine bedste tips til, hvordan du vælger det rette SEO-bureau.

Henning Madsen

Af Henning Madsen

[email protected] | 21 46 45 44

Jeg har arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering (SEO) siden 1998 – før der var noget, der hed Google. Mine spidskompetencer er strategisk SEO og forretningsudvikling. Jeg holder desuden mere end 30 årlige seminarer og uddannelsesforløb i online markedsføring med fokus på SEO.

Brug for hjælp?

Jeg håber, at mit blogindlæg har givet dig indsigt og inspiration til at arbejde videre med din digitale forretning. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til os på 70 23 35 35, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

− 6 = 4

Virksomheder vi gør en forskel for

X