fbpx
Førende SEO-specialister

SEO-bureau i Odense

Vi arbejder målrettet med SEO med henblik på at øge din virksomheds synlighed over for målgruppen på Google. Vi sikrer dig derved flere leads, flere kunder og en øget omsætning online. 

topbanner1

SEO-specialister gennem 20 år

Vi er et datadrevet SEO-bureau, der hjælper virksomheder i Odense og omegn med at opnå en styrket synlighed på Google. Det gør vi med en kombination af 20 års praktisk erfaring, en solid forretningsmæssig forståelse og et stort personligt engagement i din virksomhed.

Vi kan blandt andet hjælpe din virksomhed, hvis du vil vinde markedsandele fra konkurrenterne, hvis samarbejdet med dit SEO-bureau ikke fungerer, hvis du skal relancere din hjemmeside og ikke vil miste besøgstrafik i processen, og hvis du ønsker viden til selv at håndtere SEO.

Vores strategiske og datadrevne tilgang til SEO gør os i stand til at nå de mål, vi sammen fastsætter for samarbejdet. At skabe resultater er det absolut vigtigste parameter for os, for hvis ikke din virksomhed har succes, har vi det heller ikke. Med andre ord: Vi lever af vores kunders succes.

Vi vægter den personlige relation højt, og vi møder dig uanset hvor i Odense eller på Fyn, du befinder dig. Vi er ikke bare en leverandør, men en dedikeret samarbejdspartner, der går ind i din forretning med liv og sjæl. Læs mere om os og vores arbejdsprocesser på siden herunder.

01Analyse

Business Case

Vi kortlægger din virksomheds markedsposition på Google og laver en beregning af, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering.

Analyser

For at sikre et datadrevet afsæt for samarbejdet kortlægger vi din målgruppes søgevaner på Google og afdækker tekniske fejl på dit website.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

På baggrund af de indledende analyser udarbejder vi en strategi og konkrete målsætninger, vi kan styre vores SEO-indsatser mod.

Quick-wins

Vores indledende primære fokus er at skabe hurtige resultater og proof of concept. Analyserne danner basis for en kortlægning af quick-wins.

Indledende

03Eksekvering

Indhold og links

Vi skriver målrettet indhold med afsæt i målgruppens søgevaner og opbygger relevante, værdiskabende links til siderne efter behov.

Rådgivning og undervisning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer at I får mulighed for at overtage opgaverne helt eller delvist, hvis det er det, I ønsker.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi rapporterer løbende og sætter et dashboard op i virksomhedens Google Analytics der viser udviklingen i samarbejdet med fokus på vores fælles KPI'er.

Evaluering

Vi mødes til løbende fælles evalueringsmøder, hvor vi viser vores indsatser, resultaterne heraf og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

blog-google-analytics
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

oticon-logo

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Ved du, om SEO er en rentabel investering? Forud for samarbejdet med os tilbyder vi alle virksomheder en gratis SEO Business Case, der viser den økonomiske gevinst ved søgemaskineoptimering. Bestil en SEO Business Case for din virksomhed via knappen her:

Fast samarbejde fra 5.800 kr.

Med et fast samarbejde dedikerer vi hver måned vores tid til at vækste din forretning. Vi garanterer resultater ved en månedlig investering fra 5.800 kr. Klik på knappen herunder og få et konkret estimat af dit projekt.

Fast samarbejde fra

5.800 kr.

Enkeltstående opgaver

Fast pris

nets-logo
eon-logo
kongskilde-logo

Estimer projekt for nøjagtig pris

Estimer projekt
sem_aflang
Seminarer og webinarer

Få ny viden til at prioritere SEO rigtigt

Ingen events i øjeblikket

VI HJÆLPER VIRKSOMHEDER I ODENSE MED AT VÆKSTE FORRETNINGEN

20+

ÅRS
ERFARING

12

GOOGLE-
SPECIALISTER

200+

SUCCESFULDE
KUNDEHISTORIER

Få mere information

Hvordan forløber et samarbejde?

Vi har en individuel og differentieret tilgang til alle kunder, men vi har nogle faste processer, som de fleste samarbejder tager afsæt i.

1. SEO Business Case
Vi starter med at udarbejde en SEO Business Case, der indeholder af en beregning af, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering for din virksomhed. Læs mere om vores SEO Business Case.

2. Kick-off-møde
Samarbejdet indledes med et kick-off-møde, hvor vi sammen fastlægger en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger. Mødet tager afsæt i Business Casen og som regel også en søgeordsanalyse af din målgruppes søgevaner såvel som en teknisk analyse af dit website.

3. Analyser
Vi udarbejder en søgeordsanalyse, en teknisk analyse og efter behov endvidere en linkanalyse for at sikre os, at arbejdet er baseret på et velfunderet grundlag og en solid viden om jeres målgruppe. Læs mere om vores analyser.

4. Quick-wins
Hvis vi i den indledende fase af samarbejdet opdager quick-wins vil vores primære fokus være at realisere disse. Maksimalt udbytte for en minimal arbejdsindsats.

5. Eksekvering
Vi eksekverer strategien gennem en række tiltag inden for områderne teknik, indhold, links og brugersignaler. Vi prioriterer ikke nødvendigvis alle områder lige højt, men foretager en konkret vurdering af, hvilken vægtning af områderne der er mest rentabel for din virksomhed.

6. Rådgivning og undervisning
En integreret del af vores samarbejde er rådgivning og undervisning. Vi tror på vidensdeling, fordi fordi resultatet af samarbejdet bliver bedre, hvis I indgår som en aktiv medspiller.

7. Rapportering
Vi fremsender løbende rapporter med dokumentation af vores arbejde og vores resultater.

8. Evaluering
Vi holder løbende evalueringsmøder, hvor vi sammen evaluerer samarbejdets fremdrift og resultater.

Du kan læse mere om SEO i vores SEO-guide her.

Hvor længe varer et typisk SEO-samarbejde?

SEO er en langsigtet og vedvarende marketingproces – men til gengæld er resultaterne også vedvarende. Derfor er samarbejdet med et SEO-bureau tilsvarende vedvarende. De fleste af vores kunder samarbejder med os gennem flere år.

Arbejder I med både B2B- og B2C-virksomheder?

Ja. Vi er i stand til at skabe resultater for både B2B-, B2C- og e-handel-virksomheder i stort set alle brancher.

Arbejder I udelukkende med virksomheder i Odense?

Nej. Vi arbejder regelmæssigt med virksomheder i hele landet. På Fyn samarbejder vi blandt andet med virksomheder i Odense, Middelfart, Svendborg og Nyborg. Vi er også til stede i København, Aarhus og Aalborg.

Hvorfor skal jeg vælge jer?

Vores 20 års praktiske erfaring gør os til nogle af de mest erfarne SEO-specialister i branchen. Vi har arbejdet med SEO siden 1998, før der var noget, der hed Google. Vores strategier er gennemprøvede, og vi holder os altid på forkant med den nyeste viden.

Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så du har sikkerhed for, at vi skaber de resultater, der skal til for at opnå vores fælles mål. Vi er i personlig dialog under hele samarbejdet, og vi fremsender løbende rapporter over vores arbejde med søgemaskineoptimering og vores resultater.

95% af vores kunder fortsætter SEO-samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have skabt målbare og positive resultater for ambitiøse virksomheder som Spies, Atea, jem&fix, Berlingske Media, Blockbuster, ILVA og Audi.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO