fbpx
Førende SEO-specialister

SEO-bureau i København

Gennem 20 år har vi arbejdet strategisk med SEO fra vores faste base i København og skabt varige resultater for virksomheder over hele landet. Vi er din genvej til en styrket vækst online.

Top_6

Københavnske SEO-specialister

Vi er et dedikeret SEO-bureau med base på Indre Østerbro i hjertet af København. Vi kan håndtere hele SEO-indsatsen for din virksomhed, yde faglig rådgivning i forbindelse med afgrænsede opgaver og afholde uddannelsesforløb for relevante medarbejdere i virksomheden.

Vores mere end 20 års erfaring med søgemaskineoptimering og gennemprøvede SEO-strategier sikrer din virksomhed succes, uanset om det er en specialiseret nichevirksomhed i B2B-segmentet eller en større B2C-virksomhed på et meget konkurrencepræget marked.

Vi kan blandt hjælpe din virksomhed, hvis du har en digitalt ambitiøs online vækststrategi, oplever manglende resultater i samarbejdet med et SEO-bureau, har tabt markedsandele til dine konkurrenter eller ønsker viden til at kunne arbejde med SEO selv.

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og SEO-bureau. Derfor er gode relationer afgørende og blandt det, som vi vægter allerhøjest. Læs mere om vores arbejde herunder, kontakt os eller besøg os på vores faste kontor i København (2100 KBH Ø).

01Analyse

Business Case

Vi kortlægger din virksomheds markedsposition på Google og foretager en beregning af, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering.

Analyser

Vi kortlægger din målgruppes søgevaner på Google og afdækker tekniske fejl på dit website for at sikre et datadrevet afsæt for samarbejdet.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser udarbejder vi en strategi, en handlingsplan og konkrete KPI'er, som vi kan styre vores SEO-indsatser mod.

Quick-wins

Vores indledende primære fokus er at skabe hurtige resultater og proof of concept. Analyserne danner basis for en kortlægning af quick-wins.

Indledende

03Eksekvering

Indhold og links

Vi skriver målrettet indhold med afsæt i målgruppens søgevaner og opbygger relevante, værdiskabende links til siderne efter behov.

Rådgivning og undervisning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer at I får mulighed for at overtage opgaverne helt eller delvist, hvis det er det, I ønsker.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi afrapporterer løbende og sætter et dashboard op i jeres Google Analytics der viser udviklingen i samarbejdet med fokus på vores fælles KPI'er.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi viser de indsatser, resultaterne heraf og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

phase-cover
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

oticon-logo

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Få en beregning af den økonomiske gevinst ved søgemaskineoptimering af din virksomheds website og viden om, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering. Få en gratis SEO Business Case her.

SEO-samarbejde fra 5.800 kr.

Vi dedikerer tid til din forretning hver måned og garanterer resultater ved en månedlig mindstepris på 5.800 kr. Arbejdet foregår fra vores københavnske kontor, men vi kommer gerne ud til din lokation. Klik herunder og få et estimat af dit projekt.

Fast samarbejde fra

5.800 kr.

Enkeltstående opgaver

Fast pris

eon-logo
ilva-logo
blockbuster

Estimer projekt for nøjagtig pris

Estimer projekt
sem_aflang
Seminarer og webinarer

Få ny viden til at prioritere SEO rigtigt

Ingen events i øjeblikket

VÆLG OS FOR VORES ERFARING, DEN GODE RELATION OG DET SIKRE RESULTAT

20+

ÅRS
ERFARING

12

GOOGLE-
SPECIALISTER

200+

SUCCESFULDE
KUNDEHISTORIER

Få mere information

Arbejder I udelukkende med Google?

Vi er et specialiseret Google Marketing-bureau med spidskompetencer i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads og Google My Business. Vi arbejder også med søgemaskinen Bing, som med en markedsandel i Danmark på 3 % dog kun har en meget lille relevans.

Hvilke virksomheder samarbejder I med?

Vi samarbejder med B2B-, B2C og e-handel-virksomheder i stort set alle brancher – typisk med et mål om vækst og værdiskabelse. Vi samarbejder også med offentlige instanser – typisk med et mål om en styrket digital selvbetjening.

Samarbejder I kun med virksomheder i København?

Nej. Vi har fast base i København men har faste samarbejder med virksomheder i hele landet. På Sjælland samarbejder vi blandt andet med virksomheder i Roskilde, Køge, Hillerød, Hørsholm, Helsingør, Næstved, Taastrup og Frederikssund, Nørrebro og Nordsjælland. Vi er også til stede i Aalborg, Aarhus og Odense.

Over hvor lang en periode forløber et samarbejde med jer?

SEO er en langsigtet marketingstrategi, og derfor pågår samarbejdet med et SEO-bureau typisk over en længere periode. De fleste af vores kunder samarbejder med os gennem flere år. Læs eventuelt mere om SEO og processen her.

Hvor meget skal jeg involvere mig i samarbejdet?

Vi tror på vidensdeling, fordi udbyttet af samarbejdet bliver større, hvis du indgår som en aktiv deltager. Derfor deler vi meget gerne ud af vores viden, og vi holder dig løbende opdateret på processens fremgang og resultater. Men du bestemmer selv, hvor aktivt du indgår i vores arbejde.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO