fbpx
Dedikerede SEO-specialister

SEO-bureau i Aalborg

Gennem 20 år har vi skabt varige resultater for virksomheder over hele landet fra vores base i Aalborg og København. Vi er din genvej til en styrket synlighed på Google og mere vækst online.

Top_3

Aalborgensiske SEO-specialister

Vi er et innovativt og resultatorienteret SEO-bureau i Aalborg, der hjælper din virksomhed med at vækste online. Vores arbejde tager afsæt i en grundig forståelse af din forretning og din målgruppe, så vi i samarbejde med dig kan fastlægge en målrettet og effektiv SEO-strategi.

Vi arbejder med alle dele af søgemaskineoptimering – for både B2B- og B2C-virksomheder – for vi tror på, at en helhedsorienteret indsats er vejen til succes. Vi kan varetage hele SEO-indsatsen for dig eller opkvalificere dine medarbejdere, så I selv kan håndtere jeres SEO-indsats.

Vi kan eksempelvis hjælpe dig, hvis du oplever manglende resultater i dit samarbejde med et SEO-bureau, har tabt markedsandele til dine konkurrenter på Google, skal relancere dit website og ikke vil miste trafik i processen eller ønsker viden til selv at arbejde med SEO.

For os er det vigtigste at skabe gode relationer og målbare resultater, der gør en mærkbar forskel for din virksomhed. Vi tror på, at succesfulde resultater udspringer af et nært og trygt samarbejde mellem kunde og bureau. Læs mere om vores arbejde herunder eller kontakt os.

01Analyse

Business Case

Vi kortlægger din virksomheds markedsposition på Google og foretager en beregning af, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering.

Analyser

Vi kortlægger din målgruppes søgevaner på Google og afdækker tekniske fejl på dit website for at sikre et datadrevet afsæt for samarbejdet.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser udarbejder vi en strategi, en handlingsplan og konkrete KPI'er, som vi kan styre vores SEO-indsatser mod.

Quick-wins

Vores indledende primære fokus er at skabe hurtige resultater og proof of concept. Analyserne danner basis for en kortlægning af quick-wins.

Indledende

03Eksekvering

Indhold og links

Vi skriver målrettet indhold med afsæt i målgruppens søgevaner og byger relevante, værdiskabende links, der øger sidernes synlighed.

Rådgivning og undervisning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer at I får mulighed for at overtage opgaverne helt eller delvist, hvis det er det, I ønsker.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi afrapporterer løbende og sætter et dashboard op i jeres Google Analytics der viser udviklingen i samarbejdet med fokus på vores fælles KPI'er.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi viser vores indsatser, resultaterne heraf og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

bg_grafer
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

atea-udtalelse-logo2

Jeg havde ikke turde drømme om, at vi var nået dertil, hvor vi er nået til i dag. Der er ingen tvivl om, at den enorme vækst skyldes det samarbejde, vi har haft med InboundCPH, og det gode samspil mellem dem, os og vores webudviklere. Jeg er glad for, at InboundCPH ikke er provisionslønnede – skal vi ikke bare sige det sådan?

udtalelse-blockbuster

Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.

udtalelse-spies

Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. InboundCPH arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.

oticon-logo

Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-audi

Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

udtalelse-brfkredit

Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.

udtalelse-stylepit

InboundCPH er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. De har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør dem i stand til at designe og eksekvere forretnings-strategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har de en fantastisk humor!

Ved du, om SEO er en rentabel investering for din virksomhed? Få en gratis SEO Business Case, der viser den økonomiske gevinst ved søgemaskineoptimering af din virksomheds website. Bestil casen via knappen her:

Fast samarbejde fra 5.800 kr.

Med et fast samarbejde dedikerer vi vores tid til at vækste din forretning hver måned. Vi garanterer resultater ved en månedlig investering på 5.800 kr. og opefter. Klik herunder og få et estimat af dit projekt.

Fast samarbejde fra

5.800 kr.

Enkeltstående opgaver

Fast pris

nets-logo
eon-logo
kongskilde-logo

Estimer projekt for nøjagtig pris

Estimer projekt
sem_aflang
Seminarer og webinarer

Få ny viden til at prioritere SEO rigtigt

10

May

Hvorfor kreativet er afgørende for din annonces succes

Torsdag d. 5 oktober / 10.00 - 10.30

I en verden, hvor opmærksomhed er en sjælden valuta, er det afgørende at forstå, hvordan grafik og kreativer kan gøre dine annoncer mere effektive. på dette webinar vil Helena Eskildsen dykke ned i, hvorfor grafik er så vigtigt og hvordan det interagerer med det medie, du annoncerer på. Lær om best practices for kreativer, og få indsigt i den nyeste data, der understreger grafikkens betydning i annoncering.

arrow

10

Dec

SEO i 2024: Trends og tendenser

Torsdag d. 12 oktober / 10.00 - 11.00

I en digital verden, hvor konkurrencen er intens, er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknologier. På dette webinar vil Christopher Hofman Laursen give dig adgang til uvurderlige værktøjer og opdateret viden, der vil hjælpe dig med at styrke din SEO-strategi ved hjælp af avanceret kunstig intelligens og den innovative teknologi, kendt som ChatGPT.

arrow

VÆLG OS FOR VORES ERFARING, DEN GODE RELATION OG DET SIKRE RESULTAT

20+

ÅRS
ERFARING

28

GOOGLE-
SPECIALISTER

200+

SUCCESFULDE
KUNDEHISTORIER

Få mere information

Arbejder I kun med Google?

Vi har specialiseret os i at arbejde med SEO, Google Ads og Google My Business. Årsagen er enkel: Vi tror på specialister frem for generalister. Vi kan også arbejde med Microsofts søgemaskine, Bing, men med en markedsandel på bare 3 % i Danmark, har den sjældent relevans.

Hvilke virksomheder kan I skabe resultater for?

Vi kan skabe resultater for både B2B-, B2C- og e-handel-virksomheder i stort set alle brancher. Vi samarbejder også med offentlige institutioner og instanser.

Samarbejder I kun med virksomheder i Aalborg?

Nej. Vi har fast base i Aalborg og København men arbejder regelmæssigt med virksomheder i hele landet. I Nordjylland samarbejder vi blandt andet med virksomheder i Hjørring og Frederikshavn. Vi er også til stede i København, Aarhus og Odense.

Hvor længe varer et samarbejde med jer?

Søgemaskineoptimering er en langsigtet og vedvarende proces – men til gengæld er resultaterne også vedvarende. Derfor er samarbejdet med et SEO-bureau tilsvarende vedvarende. De fleste af vores kunder samarbejder med os gennem flere år.

Hvor meget skal jeg involvere mig i arbejdet?

Vi deler meget gerne ud af vores viden og vores erfaringer, hvis du ønsker at varetage dele af arbejdet med SEO internt i virksomheden. Du bestemmer selv, hvor aktivt du involverer dig i vores arbejde.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO