fbpx
Få en gratis analyse

Brancheanalyse

Brancheanalyse (Topbillede)_Martino

Få en gratis brancheanalyse

Vores brancheanalyse giver dig indsigt i dine konkurrenter på Google, viden om din markedsposition på Google over for dine konkurrenter, viden om markedsstørrelsen i forskellige segmenter og viden om dit potentiale for øget besøgstrafik og indtjening fra Google. Brancheanalysen styrker derved dit grundlag for at foretage velbegrundede strategiske beslutninger for din digitale strategi.

I tillæg til brancheanalysen udarbejder vi almindeligvis en SEO Business Case, der synliggør det økonomiske potentiale ved søgemaskineoptimering af din virksomheds website og viser, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering for virksomheden. Du får en konkret viden om, hvor mange flere besøg, leads og salg I kan opnå med en målrettet og effektiv SEO-strategi.

Udfyld formularen herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for en snak om din virksomhed og din branche, så vi kan udarbejde en retvisende analyse. Vi præsenterer analysen på et møde hos jer eller telefonisk, så vi har mulighed for at gå i dialog om resultaterne, og du og dine kollegaer har de bedste forudsætninger for at bruge vores anbefalinger i jeres videre arbejde.

Mødet har en forventet varighed på halvanden time. I bestemmer selv, hvad I efterfølgende bruger vores resultater og anbefalinger til. Viser analysen, at SEO er et rentabelt indsatsområde for din virksomhed, hjælper vi naturligvis gerne med at udforme og eksekvere en effektiv SEO-strategi, der er skræddersyet til virksomhedens målsætninger og behov. Brancheanalysen er gratis.

Brancheanalyse

Bestil analysen

Udfyld formularen her for at bestille analysen. Vi kontakter dig efterfølgende for en uddybende dialog om din virksomhed og din branche, så vi kan udarbejde en præcis og retvisende analyse.

  Om brancheanalysen

  Hvad er en brancheanalyse?

  En brancheanalyse er en analyse af den branche, din virksomhed opererer i. Vores brancheanalyse giver dig indsigt i dine konkurrenter på Google, viden om din markedsposition på Google over for dine konkurrenter, viden om markedsstørrelsen i forskellige segmenter og viden om potentialet for øget besøgstrafik og indtjening fra Google.

  Hvilke brancher kan indgå i analysen?

  Brancheanalysen kan tage afsæt i en hvilken som helst branche på stort alle markeder (i både Danmark og udlandet). Eksempler på brancher er byggebranchen, rejsebranchen, bilbranchen, forsikringsbranchen, entreprenørbranchen, smykkebranchen, bankbranchen, musikbranchen, arkitektbranchen, hotelbranchen, it-branchen, landbrugsbranchen, medicinalindustrien, møbelindustrien, modebranchen og mediebranchen.

  Hvem er analysen relevant for?

  Vores brancheanalyse er målrettet virksomheder, der ønsker viden og indsigt til planlægning og prioritering af virksomhedens digitale strategi, og som har ressourcer til at arbejde seriøst med søgemaskineoptimering (SEO) over en periode på mindst 12 måneder, såfremt analysen viser, at det er et rentabelt indsatsområde. Analysen er relevant for både B2B- og B2C-virksomheder.

  Hvad koster analysen?

  Analysen koster en kop kaffe og et møde med en forventet varighed på halvanden time.

  Kan jeg se et eksempel på en brancheanalyse?

  Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om analysen eller at få tilsendt et eksempel på analysen.

  svg-left
  svg-right

  Kom i dialog med os

  Har du spørgsmål til brancheanalysen eller brug for hjælp til din Google Marketing-indsats? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en uforpligtende dialog.

  martino-figur-komprimeret
  Vi har modtaget din forespørgsel

  Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

  På gensyn

  Step 1 / 3

  close icon

   Step 1 / 3 - Vælg projekttype

   Få en dialog om dit projekt

   Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

   SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

   Step 2 / 3 - Projekt information

   Beskriv dit projekt så godt du kan

   Step 3 / 3 - Dine oplysninger

   Vi har brug for dine oplysninger nedenfor