Få vores nye bog

Migreringsbogen

Top_6

Ny bog om migrering

En migrering er en væsentlig ændring af et website, der kan påvirke websitets synlighed i søgemaskinerne. Ofte er der tale om større ændringer i websitets tekniske platform, struktur, indhold og layout. Eksempler på migreringer er nyudvikling af website, redesign af website, skift af CMS-system, skift af domænenavn og sammenlægning af to websites.

I migreringsbogen får du gode råd og vejledning til, hvordan du gennemfører en migrering af dit website uden at miste synlighed i søgemaskinerne. En dårligt udført migrering kan i værste fald betyde, at websitet mister al synlighed – og dermed al besøgstrafik – fra søgemaskinerne. Og når først skaden er sket, kan den være svær og tidskrævende at udbedre.

Bogen er forholdsvis lang og indeholder mange tekniske aspekter af SEO. Men anbefalingerne i bogen er essentielle for, at du lykkes med din migrering, og derfor er det vigtigt, at du afsætter den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer til dem. Vi lover, at det i sidste ende vil være god investering for din virksomheds online tilstedeværelse.

Der kan være specifikke udfordringer og fejlkilder forbundet med visse typer af migreringer. Nærværende bog indeholder generel vejledning og tager ikke nødvendigvis højde for netop den situation, du befinder dig i. Hvis du har brug for hjælp og sparring, er du meget velkommen til at kontakte os på mail mail [email protected] eller telefon 70 23 35 35.

Migreringsbogen

Download bogen

Udfyld formularen her for at downloade migreringsbogen. Ved download tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev (kan afmeldes til enhver tid).

Information om bogen:

  • Sidetal: 43
  • Udgivet: 2020
  • Sprog: Dansk
  • Format: PDF
  • Pris: Gratis
Migreringsbogens indhold

Introduktion

Hvad er en migrering?

Mulige konsekvenser

Rollefordeling

Proces

Migreringsprocessen

Strategi og handlingsplan

Udvikling af nyt website

Selve migreringen

Test og evaluering

Indhold

Om indhold

Flytning af indhold

Tilpasning af indhold

Sammenfletning af indhold

Tilføjelse af indhold

Sletning af indhold

Teknik

Om teknik

Omdirigeringer (redirects)

XML-sitemap

Robots.txt

Domæne

Webadresser

WWW (World Wide Web)

HTTP og HTTPS

Afrunding

Konklusion

Kom i dialog med os

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til migrering af dit website, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit migreringsprojekt.

henning-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor