Infografik: 40 tekniske SEO-fejl

Tekniske fejl på dit website kan have stor betydning for websitets synlighed på Google. I værste fald kan fejl forhindre Google i at indeksere websitet, og sker det, kan du godt iværksætte det store kriseberedskab. Heldigvis er de fleste fejl ikke helt så alvorlige, og mange fejl er forholdsvis nemme at udbedre, hvis blot du er opmærksom på dem.

SEMrush – der længe har stået på listen over vores foretrukne SEO-værktøjer – er netop udkommet med deres årlige undersøgelse af de mest almindelige tekniske SEO-fejl. Undersøgelsen er opsummeret i infografikken herunder og kan læses i sin fulde længde her. Bemærk den angivne “severity level”, der med farverne fra gul til rød angiver, hvor alvorlig hver fejl er for dit arbejde med SEO.

Hvis du vil lære mere om, hvilke elementer og faldgrupper en effektiv SEO-strategi rummer, inviterer vi netop nu til SEO-seminar i Aarhus og København. Tilmeld dig gratis via linket – vi glæder os til at se dig.

 

Henning Madsen

Af Henning Madsen

hma@inboundcph.dk | 21 46 45 44

Jeg har arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering (SEO) siden 1998 – før der var noget, der hed Google. Mine spidskompetencer er strategisk SEO og forretningsudvikling. Jeg holder desuden mere end 30 årlige seminarer og uddannelsesforløb i online markedsføring med fokus på SEO.

Brug for hjælp?

Jeg håber, at mit blogindlæg har givet dig indsigt og inspiration til at arbejde videre med din digitale forretning. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til os på 70 23 35 35, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

+ 45 = 47

Virksomheder vi gør en forskel for

X