Virker outsourcing af SEO til udlandet

Skal vi ikke bare outsource hele lortet?

Den bemærkning hører vi med jævne mellemrum; som regel efterfulgt af argumentationen om, at timepriserne i Indien, Ukraine m.fl. er langt lavere end i Danmark. Flere gange om ugen bliver vi kontaktet af personer og virksomheder i det store udland, som gerne vil ”hjælpe” os med at lave SEO for vores danske kunder. De fleste gange takker vi pænt nej, men nogle gange er disse personer og virksomheder ret vedholdende og tilbyder, at de gerne vil udarbejde indhold til vores kunder, så vi kan se, hvor dygtige de er.

Man må give disse virksomheder og personer, at de for det meste arbejder ret metodisk med SEO, og det er fint nok. Men resultaterne er desværre ofte ret ringe. Seneste eksempel er, da vi bad dem udarbejde sidetitler og meta beskrivelser for et website (som det skal lige nævnes ikke er vores kunde), nemlig websitet www.hike.dk, der sælger hundefoder

Nedenstående er eksempler på deres arbejde:

Første eksempel
<title>hvalp pet pakker | dyrlæge hvalp pakke | Wellness til hvalpe</title>

Meta beskrivelse:
”Vandretur har forskellige typer af packeges til hundemad ligesom hvalp pet pakker , wellness for hvalpe og dyrlæge hvalp pakke”

Andet eksempel
<title>Bedste Grain Gratis hundefoder | Sund Natural hundefoder | Økologisk hundefoder</title>

Meta beskrivelse:
” Vandretur giver bedst korn fri hund fødevarer, som gør dine guder meget sundt natuaraly . Vandretur har økologiske hundemad som ikke har nogen bivirkninger effercts til dine hunde”

Vi er jo ikke sindssygt berømte for vores humor i SEO-branchen, men da vi i dette tilfælde virkelig ikke vidste, om vi skulle grine eller græde, så valgte vi for en gangs skyld det første.

Vi valgte også, at dette tilfælde – og flere andre – var så grelle, at vi gerne vil tilbyde dig at kontakte os, hvis du overvejer at outsource SEO til udlandet. Så kan du få en liste over de virksomheder, vi har oplevet, ikke er i stand til at levere varen – så ved du i det mindste det!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

63 − = 60

Virksomheder vi gør en forskel for

X