fbpx
Målrettede Google Ads Specialister

Google Ads-bureau i København

Vores senior specialister hjælper din virksomhed med at drive målrettet kvalitetstrafik til dit website. Med mere end 10 års erfaring ved vi, hvordan du skaber mest værdi med Google Ads-kampagner.

Top_4

Senior Google Ads-specialister

Med transparente arbejdsmetoder og god forretningsforståelse sørger vi for, at du opnår de resultater, der matcher dine behov. Vi holder skarpt øje med markedet, så du får mest udbytte af dine Google Ads budgetter.

For at give jer den bedste løsning, tilbyder vi både at lede og eksekvere på jeres Google Ads-projekter samt uddannelsesforløb, der kan optimere de interne kompetencer i din virksomhed.

Vi tilbyder ekspertise i henhold til at udarbejde en ambitiøs Google marketing strategi. Vi arbejder ud fra dine KPI’er om end de er baseret på øget trafik, flere salg, flere henvendelser, downloads og tilmelding til events eller lign. Med vores mange års erfaring med både Google Ads og SEO, giver vi dig muligheden for at bruge dine ressourcer og budgetter, der hvor det giver mest mening.

Udover at være din strategiske sparringspartner giver vi dig indblik og overblik i forhold til relevant data og dybdegående analyser. På den måde kan du vælge den rigtig Google Ads strategi til din virksomhed.

Google Ads tilbyder en bred vifte af muligheder og det et vigtig at bruge dine budgetter der hvor det giver mest mening – uanset om det er Search, Shopping, Display eller andet.

Vi tilbyder også bredere løsninger hvor vi skaber sammenspillet med Google Ads og SEO. Organiske og betalte løsninger på Google kan skabe værdi på forskellige måder, og balance mellem dem skaber gode resultater. Med hovedsæde centralt i København, afholder vi workshops nær dig - og vi kommer også gerne ud til jer.

01Analyse

Kampagneanalyse

For at sikre et datadrevet afsæt for arbejdet, sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine eventuelle nuværende annoncekampagner.

Søgeordsanalyse

Vi kortlægger annoncerelevante søgeord, som kan generere det største udbytte. Vi tager højde for klikpris, konkurrence og dit websites nuværende position på Google for hvert søgeord.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser fastlægger vi en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger, som vi kan styre vores kampagner mod.

Quick-wins

Vores første fokus er at skabe hurtige resultater og proof of concept. Med andre ord: Størst mulig værdi for mindst mulige ressourcer.

Indledende

03Eksekvering

Opsætning og optimering

Vi opsætter og optimerer løbende kampagner (herunder annoncer, søgeord, målgrupper, budstrategier mv.) for at sikre dig den højest mulige rentabilitet.

Rådgivning og undervisning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer, at I får mulighed for at overtage opgaverne helt eller delvist, hvis det er det, I ønsker.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi afrapporterer løbende og sætter et dashboard op i jeres Google Analytics, der viser udviklingen i samarbejdet med fokus på vores fælles mål.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi diskuterer vores indsatser, resultaterne heraf og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

blog-google-analytics
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

zeiss-logo1

Fra dag ét har InboundCPH engageret sig fuldt ud i samarbejdet med os. De er proaktive og ikke bange for at udfordre vores vante måde at tænke på. Det er tydeligt, at InboundCPH er specialister i Google Ads og ved, hvordan man skaber udbytterige annoncekampagner.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

Certificerede eksperter

Vi er Google Partner

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til din virksomhed.

google_partner_lys
tilde_sm
shifted-images-svg

Få en gratis vurdering af, hvordan vi kan håndtere dine kampagner bedst muligt, og hvilken investering det kræver. Du får konkret viden og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din kommende samarbejdspartner.

Kom godt i gang for 5.000 kr.

I et fast samarbejde med os dedikerer vi et antal timer hver måned til håndtering, optimering og rapportering af dine annoncekampagner. De fleste kunder betaler en månedlig ydelse på 5.000 kr. Klik herunder for at få et konkret estimat af dit projekt.

Fast samarbejde til

5.000 kr.

Enkeltstående opgaver

Fast pris

eon-logo
ilva-logo
blockbuster

Estimer projekt for nøjagtig pris

Estimer projekt
seminar_viden
Seminarer og webinarer

Få viden til at prioritere Google Ads rigtigt

Ingen events i øjeblikket

Få mere at vide

Hvilke platforme annoncerer I på?

Vi er et specialiseret Google Ads-bureau, der arbejder med Search Ads, Display Ads (Google Display Network), Shopping Ads (Google Shopping) og YouTube Ads. Vi kan også arbejde med Bing Ads (på Microsofts søgemaskine Bing).

Hvilke typer virksomheder arbejder I med?

Vi arbejder med alle typer af virksomheder og mange forskellige brancher. Vi har beskæftiget os med B2B, B2C og e-handel, og vi kan derfor trække på erfaringer fra mange brancher.

Hvor lange er perioden for samarbejdet?

Samarbejdet med virksomheder strækker sig ofte henover nogle år. Det sker ofte i forbindelse med, at virksomheder udvider deres løsninger hos os eller fordi de har taget en beslutning om at lade eksterne håndtere deres Google Ads-kampagner i længere perioder. Vi arbejder også med konkrete opgaver over kortere perioder, med intense uddannelsesforløb og lignende.

Kræver samarbejdet en indsats fra mig?

Det er vigtigt for os, at vi fungerer som samarbejdspartner, og at vi har et solidt kendskab til virksomheden. For at forstå jeres udfordringer og muligheder, kræver det sparring og indsigt. Vi skaber de bedste resultater i samarbejde med jer.

Hvad er prisen på Google Ads?

Google Ads er en nuanceret løsning, og der er mange elementer, der skal tilpasses for at løsningen passer til jeres behov. Der skal tages højde for annoncebudgetter og KPI'er. Derudover er omkostninger forbundet med opsætning og varetagelse. Kontakt os for et estimat af dit projekt.

Hvor holder I til henne?

Vi arbejder over hele landet, men har hovedsæde i København. Derfor kommer vi let omkring, uanset om I ligger i Hillerød, Helsingør, Roskilde, Ringsted, Næstved, Slagelse eller andre steder på Sjælland. Vi er også tilstede i Aalborg, Aarhus og Odense.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til Google Ads, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på Google Ads? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om dine muligheder og potentialer.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor