fbpx
Google Ads specialister i Aalborg

Google Ads-bureau i Aalborg

InboundCPH er eksperter i Google Ads og kan hjælpe din virksomhed med at genere relevant trafik til dit website ved hjælp af kosteffektive annoncekampagner. Vi arbejder tæt sammen med din virksomhed for at skabe mest mulig værdi på bundlinjen.

Top_3

Førende Google Ads-specialister

Vi er et Google Marketing-bureau med speciale i Google Ads og SEO. Vi sikrer din virksomhed flere kunder og øget vækst online gennem skræddersyede Google Ads-kampagner, der tager afsæt i din målgruppes søgeadfærd på Google.

En integreret del af vores samarbejde er faglig rådgivning. Vi kan endvidere tilrettelægge strukturerede uddannelsesforløb for udvalgte medarbejdere, så I kan styrke jeres kompetencer internt i virksomheden og på sigt selv overtage kampagnerne, hvis det er det, i ønsker.

Når vi arbejder med Google Ads hjælper vi virksomheder på både et strategisk plan og et operativt plan. Vi kan stå for den løbende opsætning, håndtering og optimering af dine Google Ads-kampagner og hjælper desuden med dataindsamling i Google Analytics.

Du kan med fordel vælge InboundCPH til at varetage dine Google Ads-kampagner, hvis du ønsker:

 • vækst med en ambitiøs vækststrategi
 • flere salg, kundehenvendelser, downloads, tilmeldinger eller lign.
 • optimering og justering af Google Ads med henblik på større udbytte
 • bedre sammenspil mellem Google Ads og SEO
 • at blive mere erfaren på Google Ads – for på sigt selv at varetage opgaven
 • synlighed på nye markeder.

Vi har samarbejdet og uddannet medarbejdere i hele Danmark. Vi tilbyder også løsning og workshops i dit lokalområde omkring Aalborg, Frederikshavn, Skagen, Sindal, Hobro, Hadsund og Thisted.

01Analyse

Kampagneanalyse

For at sikre et datadrevet afsæt for arbejdet, sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine eventuelle nuværende annoncekampagner.

Søgeordsanalyse

Vi kortlægger annoncerelevante søgeord, som kan generere det største udbytte. Vi tager højde for klikpris, konkurrence og dit websites nuværende position på Google for hvert søgeord.

Indledende

02Opstart

Kick-off-møde

Med afsæt i de indledende analyser fastlægger vi en strategi, en handlingsplan og konkrete målsætninger, som vi kan styre vores kampagner mod.

Quick-wins

Vores første fokus er at skabe hurtige resultater og proof of concept. Med andre ord: Størst mulig værdi for mindst mulige ressourcer.

Indledende

03Eksekvering

Opsætning og optimering

Vi opsætter og optimerer løbende kampagner (herunder annoncer, søgeord, målgrupper, budstrategier mv.) for at sikre dig den højest mulige rentabilitet.

Rådgivning og undervisning

Vi yder løbende rådgivning og undervisning, der sikrer, at I får mulighed for at overtage opgaverne helt eller delvist, hvis det er det, I ønsker.

Kontinuerlig

04Rapportering

Rapportering

Vi afrapporterer løbende og sætter et dashboard op i jeres Google Analytics, der viser udviklingen i samarbejdet med fokus på vores fælles mål.

Evaluering

Vi mødes til løbende evalueringsmøder, hvor vi diskuterer vores indsatser, resultaterne heraf og aftaler indsatserne for det videre samarbejde.

Kontinuerlig

blog-google-analytics
VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

zeiss-logo1

Fra dag ét har InboundCPH engageret sig fuldt ud i samarbejdet med os. De er proaktive og ikke bange for at udfordre vores vante måde at tænke på. Det er tydeligt, at InboundCPH er specialister i Google Ads og ved, hvordan man skaber udbytterige annoncekampagner.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

Certificerede eksperter

Vi er Google Partner

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til din virksomhed.

celine-profilbillede
google_partner_lys
shifted-images-svg

Få mere at vide

Er Google Ads altid en fornuftig investering?

De fleste virksomheder kan opnå et positivt udbytte af at investere Google Ads. Men ikke alle. Vi tager altid stilling til, om Google Ads er den rette marketingkanal, før vi påbegynder et samarbejde.

Hvad er fordelen ved at få et bureau til håndtere Google Ads?

At skabe og optimere Google Ads-kampagner er en ressourcekrævende og tidskrævende opgave. Det kræver en dedikeret indsats, og prisen for at lære det selv, kan blive dyr. Derfor er det i mange tilfælde en billigere og bedre at inddrage et bureau helt eller delvist.

Hvordan er det at arbejde sammen med jer?

Vi er specialiserede i Google Ads, men I kender jeres virksomhed og jeres målsætninger. Derfor er det vigtigt for os at samarbejde tæt og sparre med jer gennem hele forløbet. Vi bruger transparente arbejdsmetoder, så I kan følge med i resultaterne.

Hvor geografisk arbejder I henne?

Vi håndterer Google Ads-kampagner for virksomheder i hele landet, heriblandt Nordjylland omkring Aalborg, Frederikshavn, Skagen, Sindal, Hobro, Hadsund og Thisted. Vi er også til stede i Aarhus, København og Odense.

Hvilke platforme annoncerer I på?

Vi er specialiseret i Google marketing og arbejder på tværs af alle Googles platforme. Vi arbejder med en bred vifte af annoncer inden for Google både Search, Display og Shopping.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til Google Ads, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på Google Ads? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en dialog om dine muligheder og potentialer.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor