fbpx
Fremtidssikring af dit tracking-setup

Få hjælp til Google Consent Mode V2 og sikr dig fuld lovmæssig overensstemmelse

Vil du gerne sikre dit tracking-setup? Vi garanterer, at din hjemmeside både er compliant, men også forberedt på fremtidens digitale udfordringer.

Data & Insights (Topbillede)_Tracking Team

Bliv klar til Google Consent Mode V2

D. 6. marts 2024 bliver et vendepunkt for alle hjemmesider, der benytter Google-tjenester. Google Consent Mode V2 bliver et krav for at spore brugeradfærd i EU og EØS-området. Ændringen udgør en grundlæggende transformation af vores håndtering af brugerdata.

Uden denne nødvendige opdatering risikerer din hjemmeside at miste en væsentlig del af sin annonceindtægt og kritiske brugerindsigter. Hos InboundCPH står vi klar til at hjælpe dig med at sikre, at din hjemmeside både overholder de nye regler samt drager fordel af dem, så der kan skabes en sikker og mere engagerende brugeroplevelse.

Speciale_Google Ads (Google Ads partner)

Hvorfor er Google Consent Mode V2 et MUST?

Google Consent Mode V2 er ikke kun en opgradering - det er en revolution i måden, vi håndterer brugerdata på. Med den nye regulering fra Digital Markets Act, er det blevet en obligatorisk standard for alle hjemmesider, der bruger Google-tjenester. Ignorerer du denne opdatering, risikerer du ikke blot at miste adgang til afgørende brugerdata, men også at dine online kampagner bliver mindre effektive, da personliggjort annoncering bliver begrænset.

Tag skridtet mod en transparent, brugerfokuseret digital fremtid: Gør din hjemmeside klar nu. Ved at vælge os sikrer du, at din hjemmeside ikke blot er compliant, men også forberedt på fremtidens digitale udfordringer.

Vores løsning: For kun 3.000 DKK eks. moms sørger vi for, at din hjemmeside ikke alene overholder de nye reguleringer, men også fortsætter med at indsamle og udnytte brugerdata på en ansvarlig måde.

Vores service inkluderer:

 • Fuldstændig opsætning af Google Content Mode V2
 • Tilpassede samtykkebannere, der sikrer brugervenlighed og overholdelse af lovgivningen
 • Integration med Google-certificerede Consent Management Platforms
 • Omfattende support og vejledning gennem hele processen

Kontakt os i dag

 

Fremtidssikr din hjemmeside nu: Tag kontakt til os i dag og sikr dig, at din hjemmeside er parat til Google Consent Mode V2. For brugeren skyld, din datas integritet og dine kampagners effektivitet.

 

Udfyld formularen, og lad vores trackingeksperter tage fat i dig hurtigst muligt.

SEO Specialister (Seminar & Webinar)_Peter
Kurser og webinarer

Få den seneste viden indenfor digital marketing

01

Jan

Sådan vinder du med kunderejsemapping i 2024

Onsdag d. 28. februar kl. 10.00 - 11.00

De fleste websites har enten for lidt eller for meget indhold. Hvis du vil vinde med SEO i 2024, så skal du matche dine prospects søgninger med dit indhold. Men hvordan? Svaret er underejsemapping! Det første skridt er at forstå, hvad dine leads søger efter for at kunne matche med det indhold, som de har brug for. På dette webinar vil Christopher Hofman Laursen vise, hvordan man identificerer søgeintentioner i kunderejsen, og hvordan man efterfølgende laver en indholdsplan.

arrow

03

Apr

SEO i 2024: Trends og tendenser

Mandag d. 4. marts / 10.00 - 11.00

I en digital verden, hvor konkurrencen er intens, er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og teknologier. På dette webinar vil Christopher Hofman Laursen og Henning Madsen give dig adgang til uvurderlige værktøjer og opdateret viden, der vil hjælpe dig med at styrke din SEO-strategi i 2024.

arrow
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor