fbpx
On-demand

Sådan skærper du din digitale B2B-vækstrejse i 2022

Vil du i gang med en ambitiøs vækststrategi, der kan strømline og skabe sammenhæng mellem marketing og salg i virksomheden? Download vores webinar og bliv klædt på til, hvordan du kickstarter din digitale vækstrejse og skaber de bedste forretningsmæssige forudsætninger for at eksekvere strategien på tværs af kanaler og markeder.

On-demand: LeadGen Webinar

calendar
location

on-demand

PrisPr. deltager

Gratis

Billede af Philip (02)
On-demand

Hvem er det relevant for & hvad kan du forvente?

Har du ansvaret eller sidder du i en drivende funktion inden for salg eller marketing i en mindre eller større B2B-virksomhed?
Så vil du kunne få gavn af at e eller gense dette webinar – uanset om du er spritny eller en erfaren spiller inden for gamet.

På vores on-demand webinar vil du blive beriget med taktiske indsigter indenfor:

 • Den postmoderne B2B-kunderejse
 • Hvad er B2B-leadgenerering for en størrelse?
 • Introduktion til hvordan LinkedIn kan bruges til at skaffe nye leads
 • Hvordan anvendes en tværgående kanalstrategi til at skabe sammenhængende indsatser?
 • Hvordan anvendes marketing automation til at opkvalificere leads til at blive købsmodne?
 • Hvordan skaber du relevant indhold på tværs af kunderejsen?

-

Velkomst & kort introduktion

-

Den postmoderne B2B-kunderejse

Vi ser på, hvordan B2B-købsrejsen har ændret sig og hvad der karakteriserer den i dag samt hvordan marketings- og salgsrollerne som følge heraf har skulle omstille sig.

-

Hvad er B2B-leadgenerering for en størrelse?

Vi stiller skarpt på B2B-leadgenerering, hvor vi med udgangspunkt i vores B2B-marketing framework gennemgår hvilke management processer, en leadgenerende strategi består af. Her vil du blive introduceret for, hvordan der skelnes mellem forskellige taktiske facetter inden for området.

-

Introduktion til hvordan LinkedIn kan bruges til at skaffe nye leads

En kort gennemgang af LinkedIn som B2B-medie samt hvordan mediet effektivt kan bruges til at skaffe nye leads. Her vil der blive gennemgået forskellige taktiske muligheder som kampagnemonitoren rummer, og blive delt ud af en række best practices ift. hvad du skal være opmærksom på, når du skal skabe en god leadgenererende kampagne.

-

Hvordan anvendes en tværgående kanalstrategi til at skabe sammenhængende indsatser?

Vi gennemgår, hvorfor man bør anvende en tværgående kanalstrategi til at skabe en sammenhængende indsats på tværs af kunderejsen, og ser på, hvordan forskellige indsatser anvendes strategisk på forskellige stadier af rejsen.

-

Hvordan anvendes e-mail marketing automation til at opkvalificere leads til at blive købsmodne?

En kort gennemgang af de grundlæggende principper indenfor marketing automation og e-mail marketing, og hvordan forskellige frameworks kan anvendes til at opkvalificere leads hurtigt og effektivt mod en købsbeslutning – samt identificere hvilke leads, der er mest købsparate… helt automatisk!

-

Hvordan skaber du relevant indhold på tværs af kunderejsen?

Med udgangspunkt i den klassiske salgstragt, ser vi på, hvordan man kan skabe, organisere og kategorisere ét strategisk indholdskartotek, som kan aktiveres på tværs af kunderejsen. Her vil der med afsæt i forskellige analyser og modeller blive gennemgået en række best practices ift. hvordan du kan afstemme hvilket indhold der bør produceres til de grundlæggende stadier i rejsen.

-

Afrunding og eventuelle spørgsmål

Oplægsholder

Philip Tovborg

Webinaret bliver afholdt af Head of Inbound Marketing, Philip Tovborg, fra InboundCPH. Philip arbejder strategisk med virksomheder, internationale brands, samt offentlige myndigheder, hvor han har rådgivet, innoveret og kortlagt digitale vækstrejser på tværs af markeder igennem de sidste 8 år.

Med en stor kærlighed for sit felt, et drys humor og stort engagement vil Philip dele sine erfaringer med ét mål for øje: at sikre dig og virksomheden et stærkt fundament for at kunne strømline og eksekvere en bæredygtig vækststrategi.

InboundCPH_Portræt_Philip_01

WEBINAR ON-DEMAND

Se webinaret når det passer dig

 

Få webinaret tilsendt ved at udfylde formularen, samtidig accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende webinaret og nyhedsmails. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du spørgsmål til webinaret, eller overvejer du. Kontakt Philip og få en dialog om webinaret.

23_3666 (Fritlagt)
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor