SEO-kursus

Skræddersyet SEO-kursus

Med et SEO-kursus bliver du og din virksomhed klædt på og motiveret til at arbejde med SEO. Vi styrker jeres kompetenceniveau og skaber forståelse for værdien af SEO, så SEO bliver en integreret og naturlig del af virksomheden. Vi afholder kurser i både København, Aarhus, Aalborg og Odense, og efter behov kommer vi naturligvis også ud til jeres virksomhed.

Et kursus kan eksempelvis omhandle grundlæggende viden og værktøjer inden for SEO, eller det kan omhandle mere specialiserede emner. Vi lægger vægt på ikke kun at gøre jer i stand til at gennemføre de nødvendige tiltag, men også på at skabe forståelse for, hvorfor SEO er vigtigt for virksomheden. Vi afholder kurser for både enkeltpersoner og større grupper af medarbejdere.

Kurset tilrettelægges med afsæt i jeres udfordringer, målsætninger og rammevilkår, så I sikres optimalt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i jeres daglige arbejde. Kurset struktureres typisk som en blanding af oplæg, konkrete eksempler og praktiske opgaver, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis.

Book et kursusLæs mere
»Jeg må indrømme, at jeg ikke vidste nok om SEO. Men jeg er klogere i dag. Jeg har som leder sammensat et team, der tænker SEO ind i vores strategi. Det har været en stor læring, fordi det har så stor betydning for vores tilgang af kunder. I dag er SEO med en månedlig omsætning på over 1 million kr. vores vigtigste kanal.«
Casper Hald
Casper Hald
Administrerende direktør

GRATIS SEO SEMINAR

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne, skal SEO prioriteres som en central del af din strategi. Det er ikke en holdning, men essentiel viden funderet i tal for danske virksomheder.

Vi giver dig forståelse for Google som salgskanal og klæder dig på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi, så du kan styrke værdiskabelsen i din virksomhed.

KURSUSHOLDERE

I spidsen for vores seminarer står Mark Mølgaard, Henning Madsen og Jacob Nørtov fra InboundCPH, der har arbejdet med søgeoptimering for en række af de største danske virksomheder gennem 20 år.

Med faglig passion, engagement og humor har trioen gennem 20 år undervist og arbejdet med ét mål i sigte: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem datadrevne, indsigtsbaserede strategier.

Blandt kunderne er en perlerække digitalt ambitiøse virksomheder som Aller, Berlingske, Spies, Lauritz.com, Kamstrup, Blockbuster, Kamstrup, Oticon, Jem & fix, ILVA, TV2, Stylepit, Atea, Infomedia, DFDS og Audi.

CasesKontakt os

TYPISKE EMNEOMRÅDER

Kurset tilrettelægges med afsæt i jeres virksomhed, jeres udfordringer og jeres målsætninger, så I sikres størst muligt udbytte. Vi oplever ofte, at behovet falder i et af følgende fem emneområder.

Strategisk SEO

Forudsætningen for, at I opnår succes med SEO, er en gennemarbejdet SEO-strategi. Strategien skal tage afsæt i jeres mål og succeskriterier, være konkret og handlingsorienteret, være forankret på alle niveauer i virksomheden og bygge på en solid viden om jeres målgruppe og dennes søgevaner.

Vi hjælper jer med at træffe de rette valg, prioriteringer og beslutninger med henblik på at fastsætte strategiske mål og konkrete fremadrettede initiativer. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed, jeres branche, jeres udfordringer og jeres produkter, så vi kan give jer den rådgivning, der er nødvendig for, at I opnår jeres mål.

SEO på ledelsesniveau

Hvis din virksomhed eller dit team skal til at arbejde med SEO, kan vi give dig et vidensmæssigt forspring, så du bedre kan udstikke realistiske og konkrete retningslinjer til dine medarbejdere og nemmere kan følge op på deres arbejdsindsats og resultater.

Vi giver dig en solid forståelse for formålet med SEO og værdien af SEO, og vi guider dig gennem en række online værktøjer, du kan bruge til at måle effekten og værdien af jeres arbejde. Efter behov kan vi hjælpe med at fastsætte konkrete retningslinjer og arbejdsopgaver til dine medarbejdere.

Teknisk SEO

SEO handler ikke kun om det indhold, I har på jeres website, og hvis I tager jeres SEO-indsats seriøst, står I derfor også over for en række tekniske udfordringer, I skal tage hånd om. Tekniske fejl kan have stor indflydelse på jeres synlighed i søgemaskinerne. I værste fald kan fejl gøre det umuligt for Google at indeksere jeres website.

Vi hjælper jer med at identificere og forstå de tekniske fejl og uhensigtsmæssigheder, der kan påvirke jeres synlighed i søgemaskinerne, så I bliver i stand til hurtigt og effektivt at tage hånd om dem. Undervejs lærer vi jer at bruge en række tekniske analyseværktøjer, der gør arbejdet nemmere, bedre og mere effektivt.

Indholdsoptimering

Indholdet på jeres website er et af de vigtigste parametre for jeres position i Googles søgeresultater. Hvis ikke Google kan forstå, hvad jeres website handler om, og hvis ikke indholdet er afstemt med det, jeres målgruppe søger efter, bliver I ikke fundet online.

Vi lærer jer at skabe relevant og engagerende indhold, der sikrer jer øget organisk trafik fra Google, synlighed på flere søgeord, højere konverteringsrater og et øget salg. Foruden det rent tekstmæssige vejelder vi om strukturering af indhold, brugervenlighed, overskrifter, sidetitler, meta-beskrivelser og billedoptimering.

Linkbuilding

Den vigtigste faktor for, hvor synligt jeres website er på Google, er mængden og kvaliteten af links fra andre websites til jeres website. Et indgående link kan opfattes som en anbefaling af jeres website, og links giver derfor Google en stærk indikation af, hvor godt og relevant websitet er.

Vi giver jer viden om jeres nuværende markedsposition, indblik i hvem der linker til jeres konkurrenter og konkrete anbefalinger til, hvordan I kan arbejde effektivt med linkbuilding, opbygge nye links og maksimere værdien af jeres eksisterende links.

Vores kurser er…

Personligt tilrettelagte

Vores kurser tilrettelægges med udgangspunkt i jeres virksomhed, jeres marked, jeres målgruppe og jeres arbejdsgange, så I sikres størst muligt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

Fagligt funderede

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor søgemaskineoptimering blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Lokalt funderede

Vi kan afholde et kursus i København, Aalborg, Aarhus eller Odense, og efter jeres ønske kommer vi naturligvis også ud til jeres virksomhed. Et kursus på jeres adresse er typisk en fordel, hvis det skal afholdes for en samlet medarbejdergruppe.

Praksisorienterede

Kurserne struktureres typisk som en blanding af oplæg, debatter og workshops, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis. Vi tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer og rammevilkår, I har i jeres virksomhed.

DET SIGER KURSISTERNE

»InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!«
Jan Krog Henningsen
Jan Krog Henningsen
Forretningsudviklingschef
»Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.«
Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager
»Henning Madsen er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. Han har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør ham i stand til at designe og eksekvere forretningsstrategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har han en fantastisk humor :)«
Peter Hestbæk
Peter Hestbæk
Salgs- og marketingdirektør
»InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse :-)«
Mathias Amdi Jensen
Mathias Amdi Jensen
Digital Marketing Lead

Peter Hestbæk, CMO i Apoteka

»Mange virksomheder lukker øjnene for SEO, fordi det er svært. SEO skaber ikke resultater på en dag eller en uge. Man høster først frugterne efter 6-12 måneder. Det afholder nogle fra at lade være, men de kan så se tilbage efter perioden og ærgre sig over, at de ikke gik i gang.«

BOOK ET KURSUS

Kontakt os på mail info@inboundcph.dk eller telefon 70 23 35 35 for en uforpligtende snak.
Du kan også udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig snarest muligt.

Klar til en snak og en kop kaffe?

X