SEO-kurser

Gør SEO til en del af virksomheden

Med et SEO-kursus bliver I klædt på, inspireret og motiveret til at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Vi styrker jeres interne videns- og kompetenceniveau og skaber forståelse for SEO, så SEO bliver en integreret og naturlig del af det daglige arbejde i virksomheden. Vi afholder kurser i både København og Århus, og efter behov kommer vi naturligvis også ud til jeres virksomhed.

Et kursus kan eksempelvis omhandle grundlæggende viden, værktøjer og metoder inden for SEO, eller det kan omhandle mere specialiserede og dybdegående emner. Vi lægger vægt på ikke kun at uddanne jer til at udføre arbejdet, men også på at skabe forståelse for, hvorfor SEO er vigtigt for virksomheden. Vi afholder kurser for både enkeltpersoner og større grupper af medarbejdere.

Få et SEO-kursus tilpasset jeres behov

Kurset tilrettelægges med udgangspunkt i jeres udfordringer, målsætninger og rammevilkår, så I får optimalt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i jeres daglige arbejde. Kurset struktureres typisk som en blanding af oplæg, debatter og workshops, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis.

Med mere end 30 års sammenlagt erfaring er vi specialister, ikke bare i at arbejde med SEO, men også i at formidle og undervise i SEO. Vi har tidligere undervist og arbejdet med digitalt ambitiøse virksomheder som blandt andet Spies, Aller Media, Berlingske Media, Oticon Medical, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Kontakt osGratis SEO-potentialeanalyse
Få mere at vide

Henning Madsen

Henning Madsen
Head of SEO

+45 21 46 45 44
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål til vores kurser eller brug for hjælp.

Aller Media

Uddannelse af 200 medarbejdere

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

VORES KUNDER SIGER

»InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse :-)«
Mathias Amdi Jensen
Mathias Amdi Jensen
Digital Marketing Lead
»Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.«
Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager
»Henning Madsen er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. Han har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør ham i stand til at designe og eksekvere forretningsstrategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har han en fantastisk humor :)«
Peter Hestbæk
Peter Hestbæk
Salgs & Marketingdirektør
»Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.«
Rasmus Begtoft
Rasmus Begtoft
Ansvarlig for digital markedsføring
»Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han viste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. Han arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.«
Rasmus Panduro
Rasmus Panduro
eCommerce manager
»Ærlighed, åbenhed og en stærk med aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.«
Johan Johansen
Johan Johansen
Digital Manager
»Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.«
Jacob Thiesen
Jacob Thiesen
Digital Manager
»InboundCPH har gennemført et uddannelsesforløb for Aller, hvor de har formået at gøre vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer, som er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem. Det har givet en lang række åbenlyst forbedrede tal, og man kan se, at det har en effekt!«
Jan Krog Henningsen
Jan Krog Henningsen
Forretningsudviklingschef
»Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.«
Steffen Trannerup
Steffen Trannerup
Marketing Director

Personligt tilpassede SEO-kurser

Vores SEO-kurser tilrettelægges med udgangspunkt konkrete emner og problemstillinger, der vedrører jeres virksomhed, jeres udfordringer og jeres målsætninger. Det er en værdifuld investering, hvis I har brug for hjælp til at komme godt i gang med SEO eller behov for at styrke jeres interne videns- og kompetenceniveau. Varigheden og indholdet af hvert kursus fastlægges i samarbejde med jer.

Typiske emneområder

Vores kurser kan eksempelvis omhandle grundlæggende viden, metoder og værktøjer inden for SEO, eller de kan omhandle mere dybdegående, specialiserede og strategiske emner alt afhængig af jeres behov. Vi oplever ofte, at behovet falder i en af følgende fire emneområder:

Indholdsoptimering

Indholdet på jeres website er et af de vigtigste parametre for, hvor gode placeringer I opnår i Googles søgeresultater. Hvis ikke Google kan forstå, hvad jeres website handler om, og hvis ikke indholdet er afstemt med det, jeres målgruppe søger efter, bliver I aldrig fundet online.

Vi kan lære jer at skabe relevant, troværdigt og engagerende indhold, der sikrer jer øget organisk trafik fra Google, synlighed på flere søgeord, bedre placeringer, højere konverteringsrater og et øget salg. Foruden det rent tekstmæssige kan vi også vejlede omkring strukturering af indhold, layout og brugervenlighed, overskrifter, sidetitler, meta-beskrivelser, interne links og billedoptimering.

Teknisk SEO

SEO handler ikke kun om det indhold, I har på jeres website, og hvis I tager jeres SEO-indsats seriøst, står I derfor også over for en række tekniske udfordringer, I skal tage hånd om. Tekniske fejl og udfordringer kan have stor indflydelse på jeres synlighed i søgemaskinerne. Fejl kan i værste fald gøre det umuligt for søgemaskiner som Google at indeksere jeres website, og derved går I glip af et markant antal besøgende.

Vi kan hjælpe jer med at identificere og forstå de tekniske fejl og uhensigtsmæssigheder, der kan påvirke jeres synlighed i søgemaskinerne, så I bliver i stand til hurtigt og effektivt at tage hånd om dem. Undervejs lærer vi jer at bruge en række tekniske analyseværktøjer, der gør arbejdet nemmere og mere effektivt.

Strategisk SEO

Forudsætningen for, at I opnår succes med SEO, er en gennemarbejdet SEO-strategi. Strategien skal tage udgangspunkt i jeres mål og succeskriterier, være konkret og handlingsorienteret, være forankret på alle niveauer i virksomheden og bygge på en solid viden om jeres målgruppe og dennes søgevaner.

Vi kan hjælpe jer med at træffe de rigtige valg, prioriteringer og beslutninger med henblik på at fastsætte strategiske mål og konkrete fremadrettede arbejdsopgaver. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed, jeres branche, jeres udfordringer og jeres produkter eller ydelser, så vi kan give jer den rådgivning og den sparring, der er nødvendig for, at I opnår jeres mål.

SEO på ledelsesniveau

Hvis din virksomhed eller dit team skal til at arbejde med SEO, kan vi give dig et vidensmæssigt forspring, så du bedre kan udstikke realistiske og konkrete retningslinjer til dine medarbejdere og nemmere kan følge op på deres arbejdsindsats og resultater.

Vi giver dig en solid forståelse for formålet med SEO og værdien af SEO, og vi guider dig gennem en række online værktøjer, du kan bruge til at måle effekten og værdien af jeres arbejde. Efter behov kan vi hjælpe med at fastsætte konkrete retningslinjer og arbejdsopgaver til dine medarbejdere.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR VÆLGE VORES KURSER?

Personligt tilrettelagte

Vores kurser tilrettelægges med udgangspunkt i jeres virksomhed, jeres marked, jeres målgruppe og jeres arbejdsgange, så I sikres størst muligt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

Kompetente undervisere

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor søgemaskineoptimering blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Stort udbytte

Med en solid faglighed og professionalisme sikrer vi jer et større udbytte og afkast af jeres arbejde. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Stylepit, BRFkredit, Aller, Berlingske Media og Audi.

Praksisorienterede

Kurserne struktureres typisk som en blanding af oplæg, debatter og workshops, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, målsætninger og rammevilkår, I har i jeres virksomhed.

Virksomheder vi gør en forskel for

X