fbpx

SEO-rådgivning

Med InboundCPH får I en engageret sparringspartner og samarbejdspartner, der rådgiver jer professionelt om jeres eksisterende og fremadrettede SEO-arbejde med henblik på at sikre jer et øget afkast. Læs mere om vores SEO-rådgivning herunder.

blog-seo-raadgivning

Førende danske SEO-specialister

Med InboundCPH får I en engageret sparringspartner og samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring i SEO-branchen. Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan SEO fungerer, og vi giver jer konkret, forståelig vejledning til, hvordan I kan arbejde målrettet og struktureret med SEO i det daglige og derved øge jeres udbytte.

Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og jeres kunder, vi møder jer personligt, og vi står naturligvis løbende til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål. En aftale baseret på konsulenttimer kan selvfølgelig også kombineres med målrettet linkbuilding og indholdsoptimering fra vores side.


Vores SEO-rådgivning omfatter

Vores SEO rådgivning kan omfatte følgende alt efter jeres ønsker og behov:

 • Strategi. Vi hjælper jer med at opstille klare mål for jeres SEO-arbejde, og vi hjælper jer med at udarbejde en konkret strategi for at opnå de mål, I går efter. I får konkrete og anvendelsesorienterede råd og forbedringsforslag, I kan bruge i jeres daglige arbejde.
 • Analyser. Forudsætningen for en succesfuld SEO-strategi er, at I kender jeres målgruppe og ved, hvordan I engagerer dem. Vi hjælper jer med at foretage de analyser, der sikrer jer den optimale viden forud for jeres SEO-arbejde.
 • Vejledning. Vi kan udarbejde konkrete retningslinjer for arbejdet med linkbuilding og indholdsoptimering, der sikrer jer, at jeres tiltag giver det maksimale udbytte. Vi følger selvfølgelig med, når I påbegynder jeres arbejde med henblik på løbende at give jer feedback på jeres output.
 • Global markedsføring. Vi og vores udenlandske samarbejdspartnere kan hjælpe og rådgive jer, hvis I ønsker at nå målgrupper uden for Danmark. En målrettet, international SEO-strategi sikrer jer øget trafik og flere kunder på alle jeres markeder.
 • Software-anbefalinger. Der findes hundredevis af forskellige SEO-værktøjer på nettet. Vores SEO-specialister står klar til at hjælpe jer med at træffe de rette valg, når I skal købe nyt software, så er I sikre på at få lige præcis de værktøjer, der passer til jeres behov og budget.
 • Migrerings-support. Det kan være en nervepirrende process at relancere og migrere et website, for der er mange ting, der kan gå galt undervejs. Vores migreringseksperter kan hjælpe jer med at sikre, at jeres migrering forløber smertefrit, så I ikke mister værdifuld synlighed i søgemaskinerne.

Strategisk SEO-rådgivning

Forudsætningen for, at I opnår succes med søgemaskineoptimering (SEO), er en gennemarbejdet SEO-strategi. Strategien skal tage udgangspunkt i jeres mål og succeskriterier, bygge på en viden om jeres målgruppe, være konkret og handlingsorienteret og være forankret på alle niveauer i virksomheden.

Ved at involvere alle interessenter i virksomheden – fra direktion og ledelse over salg og marketing til it og kommunikation – sikres en målrettet og holdbar SEO-indsats, der skaber mærkbare resultater. En effektiv SEO-strategi indeholder klare målsætninger, konkrete arbejdsopgaver (baseret på analyser af jeres website, målgruppe og konkurrenter), opkvalificering af jeres medarbejdere og løbende evaluering.

InboundCPH kan ikke lave en SEO-strategi for jer – vi kan udarbejde en strategi med jer. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed, jeres produkter eller ydelser, jeres branche og jeres udfordringer med henblik på at kunne give jer den rådgivning og den sparring, der er nødvendig for, at I kan opnå jeres mål. Vi vægter den personlige relation højt, for afkastet af samarbejdet øges, jo bedre vi kender hinanden.

Vores strategiske tilgang er analytisk og grundig, og gennem samtaler med de forskellige niveauer i virksomheden sikrer vi en solid forankring af SEO-strategien, der skaber varige resultater. Vores SEO-rådgivning og -metoder er gennemprøvede og baserer sig på faglige og praktiske erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor SEO blev introduceret i Danmark.


Undervisning i søgemaskineoptimering

Foruden vores SEO-rådgivning tilbyder vi målrettede uddannelsesforløb for jeres medarbejdere. Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan SEO fungerer, og hvorfor det er værd at bruge tid på, og vi giver jer konkret vejledning til, hvordan I kan styrke jeres arbejde med linkbuilding og indholdsoptimering.

Vi sørger for at uddanne alle relevante medarbejdere i firmaet, så I er optimalt klædt på til arbejdet med SEO. I bestemmer naturligvis selv, i hvor høj grad vi skal involvere os i jeres SEO-arbejde, og hvad I ønsker at lære mere om. Læs mere om vores kurser og seminarer.

henning-figur-komprimeret

Henning Madsen

Founder, CEO & Chief SEO Strategist

Se forfatter
svg-left
svg-right

Få faglig rådgivning

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en uforpligtende dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor