fbpx

Google Ads-kursus

Med vores Google Ads-kursus lærer I at skabe effektive og profitable annoncekampagner, der sikrer jer flere nye kunder og en øget indtjening. Vi styrker jeres interne kompetenceniveau og giver jer en solid viden om, hvordan I får det maksimale ud af Google Ads til den lavest mulige kostpris. Vi afholder kurser i både Århus og København, og efter ønske kommer vi naturligvis også ud til jeres virksomhed.

blog-google-ads-kursus

Kom godt i gang med Google Ads

Et kursus kan for eksempel omhandle grundlæggende viden og annoncestrategier inden for Google Ads, eller det kan omhandle mere dybdegående og specialiserede emner efter jeres behov. Vi afholder kurser for både enkeltpersoner og større grupper af medarbejdere.

Kurset tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, jeres målgruppe og jeres målsætninger, så I får det optimale udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete annoncestrategier og metoder, I kan bruge i det daglige arbejde. Kurset struktureres almindeligvis som en blanding af oplæg, debatter og workshops, så I effektivt og hurtigt lærer at omsætte jeres viden om Google Ads i praksis.

Hos InboundCPH har vi mange års praktisk erfaring, ikke kun i at arbejde med Google Ads, men også i at formidle og undervise i Google Ads. Vi har tidligere undervist og arbejdet med digitalt ambitiøse B2B- og B2C-virksomheder som blandt andet Spies, Oticon Medical, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Kontakt os for at høre mere om vores kurser eller læs mere herunder.


Skræddersyet Google Ads-kursus

Et Google Ads-kursus tilrettelægges med udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres målsætninger, så vi kan gøre jer i stand til at skabe effektive annoncekampagner, der sikrer jer et optimalt udbytte af jeres annoncekroner. Varigheden og indholdet af vores kursus fastlægges i samarbejde med jer. Vi tilpasser vores kursus til jeres niveau, og vi kan derfor hjælpe jer, uanset om i er begyndere eller øvede. Se også vores seo-kurser.

Typiske emneområder

Kurset kan eksempelvis omhandle grundlæggende viden, strategier og metoder inden for Google Ads, eller de kan omhandle mere dybdegående, specialiserede og strategiske emner afhængig af jeres behov. Vi oplever ofte, at behovet falder i en af følgende fire kategorier:

Google Ads-strategi
Vi hjælper jer med at fastsætte en solid Google Ads-strategi, der sikrer jer det optimale afkast. Strategien tager udgangspunkt i grundige analyser af jeres målgruppe, så I kan målrette jeres annoncer efter deres søgevaner, ramme dem på det rigtige tidspunkt og opstille realistiske målsætninger for jeres kampagner.

Vi giver jer en viden om de forskellige målretningsmuligheder i Google Ads, herunder hvordan I kan nå ud til lokale, regionale og/eller nationale målgrupper. Vi rådgiver jer desuden om budstrategier og om fastsættelse af annoncebudgetter, og vi lærer jer at udnytte de forskellige annoncetyper, der findes i Google Ads, herunder blandt andet Shopping-annoncer og remarketing-annoncer.

Annoncetekster og landingssider
Vi lærer jer at skrive relevante og attraktive annoncetekster med de rigtige søgeord, der øger jeres klikrate. Gennem praktiske øvelser får I feedback på jeres egne annoncetekster, og gennem split-tests (A/B-tests) undersøger vi, hvilke tekster der har den største virkning over for målgruppen.

Et klik på en annonce er ikke noget værd, hvis ikke den besøgende efterfølgende konverterer til en kunde. Vi giver jer en solid viden om, hvordan I skaber effektive landingssider, der øger jeres konverteringsrate.

Google Ads for begyndere
Vi giver jer en grundig introduktion til annonceværktøjet, og vi hjælper jer med at komme god i gang, så I fremadrettet kan benytte det til at øge jeres salg og få flere nye kunder. I lærer at opsætte annoncer, at definere og segmentere jeres målgrupper og at forstå jeres målgruppers søgeadfærd på Google, så I kan skabe virkningsfulde annoncekampagner.

I får mulighed for at teste jeres viden i praksis, og vi giver jer konkret og grundig feedback på jeres arbejde og resultater. Vi lærer jer også selv at vurdere og evaluere jeres resultater, så I konstant kan optimere jeres udbytte. Hvis I har spørgsmål, står vi løbende til jeres rådighed.

Google Ads på ledelsesniveau
Hvis din virksomhed eller dit team skal til at arbejde med Google Ads, kan vi give dig et vidensmæssigt forspring, så du bedre kan udstikke konkrete og realistiske retningslinjer til dine medarbejdere, og du nemmere kan følge op på deres arbejdsindsats og resultater.

Vi giver dig en solid forståelse for Google Ads, og vi lærer dig, hvordan du kan måle og evaluere effekten og værdien af jeres annoncekampagner. Efter behov kan vi hjælpe med at fastsætte konkrete retningslinjer og arbejdsopgaver til dine medarbejdere.


Hvorfor vælge et Google Ads-kursus hos os?

Personligt tilrettelagt
Vores Google Ads-kursus tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, jeres marked og jeres målgruppe, så I sikres størst muligt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i jeres arbejde med Google Ads.

Faglig professionalisme
Vi har et højt kvalificeret team af Google Ads-specialister, der underviser dedikeret og struktureret på en let forståelig måde. Vores forretningsmæssige forståelse og faglige viden er forudsætningen for, at vi kan tilbyde jer den optimale undervisning.

Højt udbytte
Med en solid faglighed og professionalisme sikrer vi jer et større udbytte og afkast af jeres annoncekampagner. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Stylepit, Spies, BRFkredit, Aller, Berlingske Media og Audi.

Praksisrettede
Et Google Ads-kursus med os struktureres typisk som en blanding af oplæg, workshops og debatter, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, rammevilkår og målsætninger, I har i jeres virksomhed.

ian-figur

Ian Rosenfeldt

Founder & COO

Se forfatter
svg-left
svg-right

Få et Google Ads-kursus

Har du og dine medarbejdere brug for faglig sparring og opkvalificering til at arbejde med Google Ads? Kontakt Ian Rosenfeldt og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan sammensætte et målrettet kursus til jer.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor