Stillingsopslag

Kommunikationsmedarbejder med interesse for online marketing

Ansøgningsfrist: 1. marts 2019

Har du har en skarp pen, kommerciel forståelse, og evner du at omsætte den til målrettet indhold, der kan synliggøre værdien af SEO og Google Ads og tiltrække beslutningstagere i større danske virksomheder? Og har du interesse for at arbejde operationelt med SEO? Så har du mulighed for at blive en del af et ambitiøst marketingbureau i København.

Vi søger en kommunikationsmedarbejder, der kan løfte vores egen markedsføring til næste niveau og samtidig udarbejde SEO-analyser for vores kunder, der tæller en række af Danmarks førende virksomheder. Du arbejder tæt sammen med marketingspecialist Lasse Grubbe, som giver dig grundig oplæring i analyserne. Til gengæld forventer vi, at du bidrager med viden og salgsfremmende indhold til vores kommunikationsindsats.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Du bliver en nøgleperson i vores fælles indsats med at skabe fængende indhold, der markedsfører vores virksomhed og vores kerneydelser (SEO og Google Ads) med henblik på at skabe flere relevante leads. Vi forventer, at du arbejder med blandt andet e-mail marketing, blogging, sociale medier, PR, branding og positionering.

Knap halvdelen af din arbejdstid udgøres forventeligt af SEO-analyser, herunder søgeordsanalyser, linkanalyser og indholdsanalyser. Analyserne udarbejdes i Word og Excel ved brug af værktøjer som Ahrefs, SEMrush og Google Keyword Planner. I tillæg til analyserne vil forekomme løbende korrekturlæsning af tekster til vores kunder.

DIN PROFIL

Vi forestiller os, at du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse eller tilsvarende praktisk erfaring. Du er en god kommunikator med interesse for (men ikke nødvendigvis med stor viden om) SEO og Google Ads, der kan skabe målrettet og engagerende indhold til forskellige marketingkanaler. Det er et plus, hvis du har grafiske kompetencer og kan arbejde med videoproduktion.

Som person er du proaktiv og positiv af natur, også når du i forbindelse med en søgeordsanalyse skal vurdere og kategorisere flere hundrede søgeord i Excel. Du er struktureret og detaljeorienteret i dit arbejde og god til at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften – også bolde fra vores populære fodboldbord.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, gode muligheder for faglig udvikling og en stor fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt kollegialt sammenhold.

Vi har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Arbejdspladsen er centralt beliggende på Indre Østerbro i København. I stillingen indgår frokostordning og arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøg nuHent opslag som pdf

Lasse Grubbe
Digital Marketing Specialist

Få svar på dine spørgsmål om stillingen og om os.

Telefon: 20 96 17 88
Mail: lg@inboundcph.dk.

København
Rosenvængets Alle 11
2100 København Ø

CVR-nr.: 39607255

ANSØGNING OG KONTAKT

Send en motiveret ansøgning og et CV – meget gerne vedlagt et eksempel på egen indholdsproduktion – til os på lg@inboundcph.dk senest d. 1. marts 2019. Skriv “Kommunikationsmedarbejder” i emnefeltet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Stillingen er nyoprettet, og dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte Lasse Grubbe på telefon 20 96 17 88 eller mail lg@inboundcph.dk.

Om os

InboundCPH er et Google-marketingbureau med base på Østerbro i København. Vi er 10 fastansatte og mere end 20 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik fra Google og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis også kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer:

Læs mereKontakt os

HVORFOR ARBEJDE HOS OS

Godt arbejdsmiljø

Vi er placeret i hjertet af København i et hyggeligt kontormiljø med god plads og (for det meste) god musik. Omgangstonen er uformel og afslappet, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi byder på frokost og bordfodbold hver dag.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i online marketing-branchen. Vi vægter vores kunder og vores faglighed højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os – ligesom vi forventer at lære en masse af dig.

Faglige udviklingsmuligheder

Du bliver del af et fagligt specialiseret team, og du får et selvstændigt ansvar, der giver dig mulighed for at præge udviklingen i virksomheden. Vi tilbyder en grundig oplæring, så du er fagligt og professionelt klædt på til arbejdet hos os.

Et ambitiøst bureau

Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO), søgemaskinemarketing (SEM) og konverteringsoptimering (CRO), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche.

X