Global søgemaskine

SE GOOGLES SØGERESULTATER I ANDRE LANDE

Indtast et søgeord, og vælg derefter det land, du ønsker at søge fra.

SEO-VÆRKTØJER FRA INBOUNDCPH

Ordtæller

Få hjælp til at skrive brødtekster og overskrifter, der sikrer jer optimal synlighed på Google på de rigtige søgeord.
Gå til værktøjet »

Title & Description optimizer

Få hjælp til at skrive Title Tags og Meta Descriptions, der sikrer jer optimal synlighed på Google på de rigtige søgeord.
Gå til værktøjet »

Komplet oversigt

Oversigt over alle SEO-værktøjer fra InboundCPH og anbefalinger til en række af de bedste eksterne værktøjer.
Gå til siden »

Få det bedste ud af værktøjet

Værktøjet kan give jer et indblik i, hvilke websites Google viser i søgeresultaterne i andre lande. Skriv et søgeord eller en søgefrase i søgefeltet, og vælg derefter det land, I ønsker at søge fra. Vær opmærksom på, at I ikke kan se Google Ads-annoncer fra andre lande.

Værktøjet gør det muligt at se søgeresultater for en enkelt søgning ad gangen. Hvis I ønsker et samlet overblik over alle jeres eller jeres konkurrenters positioner i søgeresultaterne, kan I bruge et værktøj som eksempelvis Rank TrackerSearchmetrics eller SEMrush.

Avancerede indstillinger

Brug de avancerede indstillinger til at præcisere de søgeresultater, I ønsker at få vist:

  • Grænsefladesprog: Brug dette sprog på Googles brugergrænseflade. Har ikke indflydelse på søgeresultaterne.
  • Land: Foretag søgningen fra dette land.
  • Oprindelsesland: Vis kun søgeresultater fra dette land. Kan være relevant, hvis det valgte søgeord er almindeligt i flere lande.
  • Google-domæne: Foretag søgningen via dette Google-domæne.
  • Sprog: Vis kun søgeresultater på dette sprog. Kan være relevant, hvis der tales flere sprog i det valgte land.

Personaliserede søgeresultater

Google tilpasser automatisk søgeresultaterne til den enkelte bruger baseret på personlige oplysninger om brugeren, der søger. I mange tilfælde favoriserer Google eksempelvis websites, som brugeren tidligere har besøgt, når brugeren foretager en ny, lignende søgning.

Hvis I foretager en søgning på Googles danske søgemaskine, skal I derfor være opmærksomme på, at søgeresultaterne ikke nødvendigvis er identiske med de søgeresultater, andre ser. Også selvom i bruger vores værktøj. Typisk vil Google favorisere jeres website, når I søger, fordi I tidligere har besøgt netop dette website. Ønsker I et retvisende indblik i jeres websites positioner på danske søgninger, skal I benytte et af de tidligere nævnte <a href=”https://inboundcph.dk/seo-vaerktoejer/”>SEO-værktøjer</a>.

Få mere at vide

Henning Madsen

Henning Madsen
Head of SEO

+45 21 46 45 44
hma@inboundcph.dk

Få en uforpligtende snak med os, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Gratis SEO-seminar

Lær, hvordan I tilrettelægger en effektiv SEO-strategi, der sikrer jer mest mulig trafik og flest mulige salg for pengene. Læs mere og tilmeld jer her:

GRATIS SEMINAR

Hold dig opdateret

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.
[wysija_form id=”3″]

HVORFOR VÆLGE OS?

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder vælger at fortsætte samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores SEO-processer er gennemprøvede og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor søgemaskineoptimering blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Fuld gennemsigtighed

Vi anvender dokumenterede SEO-strategier, og vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har fuld indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Personligt engagement

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres projekter med ild og sjæl. Vi engagerer os 100% i jeres virksomhed, så vi kan opstille en individuelt tilpasset handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod målene.

Virksomheder vi gør en forskel for

X