Tak for et begivenhedsrigt år – 2016

2016 nærmer sig sin afslutning, og alle os fra InboundCPH vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for et spændende og begivenhedsrigt år. Året har budt på flere nye spændende projekter, nye samarbejdspartnere, nye medarbejdere og ikke mindst nye kunder. Tak til jer alle, fordi I har været en del af året, der er gået.

Vi har i løbet af året afholdt en lang række seminarer om online marketing med fokus på søgemaskineoptimering for knap 100 forskellige virksomheder. Tak for jeres deltagelse, og tak for de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået. Vi ser frem til at afholde flere seminarer i det nye år, hvor vi glæder os til at gense flere af jer og til at se en masse nye ansigter.

I starten af det nye år tilbyder vi alle tidligere seminardeltagere en gratis vækstanalyse. Med analysen giver vi jer en konkret viden om, hvor stort jeres digitale vækstpotentiale er, og hvad der skal til for at realisere potentialet. Mere information herom følger senere.

Vi vil gerne sige en stor tak til både de nye og de eksisterende kunder, vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med i løbet af 2016:

Vi er utroligt taknemmelige for den tillid, I har vist os, og for det positive engagement og den viden, I har bidraget med i vores samarbejde. Uden vores gode relationer var vi aldrig nået så langt, som vi er nået i år. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet næste år.

I løbet af 2016 har vi lagt et stort arbejde i at forbedre vores website og ikke mindst vores blog, hvor vi fremover vil dele vores viden med jer og holde jer opdaterede med seneste nyt om online marketing, søgemaskineoptimering og Google Ads. Vi håber, at vi på den måde kan hjælpe jer endnu bedre med jeres digitale forretning i det nye år.

Til slut skal lyde en stor tak til vores fantastiske kolleger og vores samarbejdspartnere for at have ydet en kæmpe indsats og udvist et stort engagement over for vores kunder. Jeres indsats er hovedårsagen til, at vi kan holde juleferie med en vished om, at 2016 har været det bedste og mest begivenhedsrige år nogensinde for InboundCPH.

Vi glæder os til at tage hul på et nyt år med en masse spændende udfordringer, og vi ser frem til at byde både nye og eksisterende kunder velkommen i 2017.

De bedste hilsner
Alle os fra InboundCPH

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

− 2 = 6

Virksomheder vi gør en forskel for

X