FTP

FTP er en forkortelse af File Transfer Protocol. Helt enkelt beskrevet kan File Transfer Protocol blandt andet hjælpe med at lægge en hjemmeside op på en webserver. Bliv klogere på FTP i denne artikel.

blog-voice-search

Hvad er FTP?

FTP blev opfundet tilbage i 1971 af Abhay Bhushan og som skrevet ovenfor, så er FTP en forkortelse for File Transfer Protocol, der er et program der mest bliver brugt til at lægge filer fra en computer op på en webserver – eksempelvis en hjemmeside. Derudover kan FTP anvendes til at hente programmer og filer ned fra internettet.

Hvordan kan jeg bruge FTP?

For at anvende FTP så kræver det, at du har installeret en FTP client på den tilsluttede computer. Det er dog ikke så svært at få dette gjort, som det måske kan virke til når du læser ovenstående.

Der findes en del forskellige FTP-programmer som er gratis på nettet. En af de mest populære FTP servere er FileZilla. Det er muligt at downloade FileZilla, som er en gratis open source-software under betingelserne i GNU General Public License – det gælder uanset, om du sidder på en Mac eller Windows computer

mark-figur

Mark Mølgaard

Partner & Senior SEO Specialist

Se forfatter
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til teknisk SEO, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på teknisk SEO? Kontakt os og få en uforpligtende dialog med vores SEO-specialister.

mark-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Download vores nye SEO-bog
Få ny viden om teknisk SEO