fbpx
back-arrow Alle podcast
PODCAST

Hurtigere server og større rækkevidde globalt med CDN

CDN (Content Delivery Network) er et globalt netværk af servere, men hvorfor skal du have det tilknyttet din hjemmeside? Olivia Stokholm fra Cognito Digital er dagens gæst, og fortæller om mulighederne med en CDN.

Har du mange besøgende fra flere dele af verden, så er CDN ret essentielt. En CDN sørger for, at din hjemmeside har større rækkevidde globalt, da din side befinder sig på et globalt netværk af servere. Anvend CDN til at levere en optimal hjemmesideoplevelse og øg indlæsningshastigheden for dine besøgende.

Episodens tema kobles sammen med noget der hedder TTL (Time-To-Live) og er et værktøj, der kan begrænse levetiden af din data på dit website/i din browser.

Vil du høre mere om CDN og mulighederne for din hjemmeside, så er du altid velkommen til at tage fat i mig - Henning Madsen. Du kan få fat i mig på mail [email protected] eller via LinkedIn.

Vært: Henning Madsen | Gæster: Olivia Stokholm, Cognito Digital

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Bliv inspireret
  Udfyld nedenstående og få nyheder om digital marketing