Google Ads-rådgivning

Få optimalt udbytte af Google Ads

Forudsætningen for at I opnår succes med Google Ads er en gennemarbejdet og målrettet Google Ads-strategi. Strategien skal bygge på en viden om, hvem jeres målgruppe er, hvordan jeres annoncer når ud til målgruppen, og hvordan jeres annoncer skal opsættes og formuleres, så I opnår den højest mulige konverteringsrate og det størst mulige afkast.

Hvis ikke jeres annoncekampagner opsættes korrekt, og hvis ikke kampagnerne løbende evalueres og optimeres, risikerer I at bruge penge på annoncer, der ikke har den ønskede eller optimale effekt. Derfor er det afgørende, at I har den nødvendige viden til ikke kun at kunne opsætte effektive kampagner, men også til løbende at kunne evaluere og optimere kampagnerne.

Få hjælp til at opnå succes med Google Ads

Hos InboundCPH har vi flere års erfaring med rådgivning i Google Ads. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed, jeres branche, jeres produkter eller ydelser og jeres udfordringer med henblik på at kunne give jer den rådgivning og den sparring, der er nødvendig for, at I kan opnå jeres mål. Vi vægter den personlige relation højt, for afkastet af samarbejdet øges, jo bedre vi kender hinanden.

Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan Google Ads fungerer, og vi giver jer konkret vejledning til, hvordan I udarbejder målrettede og effektive kampagner med en høj konverteringsrate, der øger jeres afkast. Under hele processen står vi til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os
Få mere at vide

Ian Rosenfeldt

Ian Rosenfeldt
Head of PPC

+45 27 29 77 20
ir@inboundcph.dk

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Aller Media

1 million unikke besøgende

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

VORES KUNDER SIGER

»Det altafgørende er selvfølgelig de resultater, samarbejdet har udmøntet sig i. Tallene taler deres tydelige sprog: Der har været fremgang på alle parametre, som vi har arbejdet med – og som vi fortsat arbejder med. Isoleret set har jeg aldrig før oplevet så høj fremgang i trafikken fra Google til vores website.«
Jacob Thiesen
Jacob Thiesen
Digital Manager
»Det er tydeligt at mærke, at InboundCPH har arbejdet med SEO siden 1997. De ved, hvad der virker, hvad man skal være opmærksom på, og i hvilken retning SEO udvikler sig. De er vant til at arbejde med store organisationer og stærke til at formidle komplekse SEO-temaer, så alle interessenter forstår dem.«
Lars Bøgner
Lars Bøgner
Online Manager
»Henning var personligt årsagen til, at vi skiftede til InboundCPH, da han udviste en god forretningsforståelse, ydmyghed og en ambitiøs tilgang til at løse de udfordringer, som jeg og Spies stod over for. Han arbejder målrettet og visionært omkring vores fælles løsningsforslag og kan navigere på alle plan.«
Rasmus Panduro
Rasmus Panduro
eCommerce manager
»Henning Madsen er en stærk entreprenør og en stor kapacitet inden for online marketing og SEO i særdeleshed. Han har et stort drive og en super god forretnings-forståelse, der gør ham i stand til at designe og eksekvere forretningsstrategier i den digitale verden. Sidst, men ikke mindst har han en fantastisk humor :)«
Peter Hestbæk
Peter Hestbæk
Salgs- og marketingdirektør
»Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH – og den viden, vi har fået – haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.«
Steffen Trannerup
Steffen Trannerup
Marketing Director
»InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse :-)«
Mathias Amdi Jensen
Mathias Amdi Jensen
Digital Marketing Lead
»Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til at sørge for, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.«
Rasmus Begtoft
Rasmus Begtoft
Ansvarlig for digital markedsføring
»Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.«
Johan Johansen
Johan Johansen
Digital Manager

En engageret sparringspartner

Med InboundCPH får I en personlig, uvildig og engageret sparringspartner, der kan rådgive jer professionelt om jeres eksisterende og fremadrettede annoncekampagner med henblik at sikre jer et øget afkast. Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan Google Adsfungerer, og hvordan I skaber profitable Google Ads-kampagner, der øger jeres return on investment (ROI).

Vi sætter os grundigt ind i jeres forretning og jeres målgruppe, vi møder jer personligt, og vi står naturligvis løbende til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål. En aftale baseret på konsulenttimer kan eventuelt kombineres med målrettede annoncekampagner fra vores side.

Vores Google Ads-rådgivning omfatter

Vores Google Ads-rådgivning kan omfatte følgende alt efter jeres ønsker og behov:

  • Strategi. Vi kan hjælpe jer med at fastlægge klare mål for jeres Google Ads-kampagner, og vi kan hjælpe jer med at udarbejde en konkret strategi for at opnå de mål, I går efter. I får konkrete og anvendelsesorienterede råd og forbedringsforslag, I kan bruge i jeres daglige arbejde.
  • Analyser. Forudsætningen for en succesfuld annoncekampagne er, at I kender jeres målgruppe, og I ved, hvordan I engagerer og motiverer dem. Vi kan hjælpe jer med at foretage de analyser, der sikrer jer den optimale indsigt og viden forud for jeres annoncekampagner.
  • Konverteringsoptimering. Brugernes og konkurrenternes adfærd ændrer sig konstant, og derfor skal I konstant sikre jer, at jeres annoncer har det rette sigte. Vi kan hjælpe jer med løbende at evaluere og optimere jeres kampagner, så jeres annoncer giver det maksimale udbytte.
  • Varemærkebeskyttelse. Mange virksomheder byder på søgeord relateret til deres eget brand og tillader samtidig konkurrenter at gøre det samme. Det er med til at skrue prisen op på de pågældende søgeord, og det kan derfor være et område, hvor vi kan hjælpe jer med at spare rigtig mange penge.
  • Global markedsføring. Google Ads er det største annoncemedie i en lang række lande. Vi kan hjælpe jer med at nå ud til målgrupper både lokalt og globalt.
  • Annoncetyper. Vi har erfaring med både tekstannoncer, displayannoncer (billedannoncer), shoppingannoncer og videoannoncer. Gennem en kombination af forskellige annoncetyper kan vi sikre jer større synlighed og en øget interesse blandt jeres målgruppe.
  • Landingssider. Landingssider er de kategori- eller produktsider på jeres website, brugerne havner på efter at have klikket på en af jeres annoncer. Vi kan rådgive jer om optimering af jeres landingssider, så chancen for at de besøgende konverterer til kunder øges.
  • Budgettering. Vi kan hjælpe jer med at fastsætte et realistisk budget for jeres Google Ads-kampagner, og vi kan vejlede jer i at fastsætte de klikpriser på jeres annoncer, der sikrer jer det størst mulige udbytte.
  • SEO. I mange tilfælde er søgemaskineoptimering en mere omkostningseffektiv markedsføringsmetode end Google Ads. Vi kan rådgive jer om, i hvilke tilfælde I bør benytte Google Ads, og i hvilke tilfælde I får mere ud af at fokusere på SEO.

Undervisning i Google Ads

Foruden vores rådgivning tilbyder vi målrettede uddannelsesforløb for jeres medarbejdere. Vi giver jer en solid forståelse for værdien af Google Ads, hvordan I opsætter nye annoncekampagner, hvordan I fastsætter et budget, hvordan I definerer og segmenterer jeres målgrupper, og hvordan I måler effekten af jeres kampagner.

Vi uddanner alle relevante medarbejdere i firmaet, så I er optimalt klædt på til arbejdet med Google Ads. I bestemmer naturligvis selv, I hvor detaljeret en grad vi skal involvere os i jeres Google Ads-arbejde, og hvad I ønsker at læse mere om. Læs mere om vores Google Ads-kurser.

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.
[wysija_form id=”3″]

HVORFOR VÆLGE OS?

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder vælger at fortsætte samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Faglig professionalisme

Vi har et højt kvalificeret team af faglige specialister, der arbejder dedikeret og struktureret som jeres professionelle samarbejdspartner. Vores faglige viden og forretningsmæssige forståelse er forudsætningen for, at vi kan skabe de optimale resultater.

Fuld gennemsigtighed

Vi anvender dokumenterede Google Ads-strategier, og vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har fuld indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Personligt engagement

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres forretning med ild og sjæl. Vi engagerer os 100% i jeres virksomhed, så vi kan opstille en individuelt tilpasset handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod målene.

Virksomheder vi gør en forskel for

X