AdWords-rådgivning

Få optimalt udbytte af Google AdWords

Forudsætningen for at I opnår succes med Google AdWords er en gennemarbejdet og målrettet AdWords-strategi. Strategien skal bygge på en viden om, hvem jeres målgruppe er, hvordan jeres annoncer når ud til målgruppen, og hvordan jeres annoncer skal opsættes og formuleres, så I opnår den højest mulige konverteringsrate og det størst mulige afkast.

Hvis ikke jeres annoncekampagner opsættes korrekt, og hvis ikke kampagnerne løbende evalueres og optimeres, risikerer I at bruge penge på annoncer, der ikke har den ønskede eller optimale effekt. Derfor er det afgørende, at I har den nødvendige viden til ikke kun at kunne opsætte effektive kampagner, men også til løbende at kunne evaluere og optimere kampagnerne.

Få hjælp til at opnå succes med AdWords

Hos InboundCPH har vi flere års erfaring med rådgivning i Google AdWords. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed, jeres branche, jeres produkter eller ydelser og jeres udfordringer med henblik på at kunne give jer den rådgivning og den sparring, der er nødvendig for, at I kan opnå jeres mål. Vi vægter den personlige relation højt, for afkastet af samarbejdet øges, jo bedre vi kender hinanden.

Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan Google AdWords fungerer, og vi giver jer konkret vejledning til, hvordan I udarbejder målrettede og effektive kampagner med en høj konverteringsrate, der øger jeres afkast. Under hele processen står vi til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os
Få mere at vide

Ian Rosenfeldt

Ian Rosenfeldt
Head of PPC

+45 27 29 77 20
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Aller Media

1 million unikke besøgende

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

Det siger vores kunder

En engageret sparringspartner

Med InboundCPH får I en personlig, uvildig og engageret sparringspartner, der kan rådgive jer professionelt om jeres eksisterende og fremadrettede annoncekampagner med henblik at sikre jer et øget afkast. Vi giver jer en solid forståelse for, hvordan Google AdWords fungerer, og hvordan I skaber profitable AdWords-kampagner, der øger jeres return on investment (ROI).

Vi sætter os grundigt ind i jeres forretning og jeres målgruppe, vi møder jer personligt, og vi står naturligvis løbende til rådighed på mail, telefon og skype, hvis I har spørgsmål. En aftale baseret på konsulenttimer kan eventuelt kombineres med målrettede annoncekampagner fra vores side.

Vores AdWords-rådgivning omfatter

Vores AdWords-rådgivning kan omfatte følgende alt efter jeres ønsker og behov:

  • Strategi. Vi kan hjælpe jer med at fastlægge klare mål for jeres AdWords-kampagner, og vi kan hjælpe jer med at udarbejde en konkret strategi for at opnå de mål, I går efter. I får konkrete og anvendelsesorienterede råd og forbedringsforslag, I kan bruge i jeres daglige arbejde.
  • Analyser. Forudsætningen for en succesfuld annoncekampagne er, at I kender jeres målgruppe, og I ved, hvordan I engagerer og motiverer dem. Vi kan hjælpe jer med at foretage de analyser, der sikrer jer den optimale indsigt og viden forud for jeres annoncekampagner.
  • Konverteringsoptimering. Brugernes og konkurrenternes adfærd ændrer sig konstant, og derfor skal I konstant sikre jer, at jeres annoncer har det rette sigte. Vi kan hjælpe jer med løbende at evaluere og optimere jeres kampagner, så jeres annoncer giver det maksimale udbytte.
  • Varemærkebeskyttelse. Mange virksomheder byder på søgeord relateret til deres eget brand og tillader samtidig konkurrenter at gøre det samme. Det er med til at skrue prisen op på de pågældende søgeord, og det kan derfor være et område, hvor vi kan hjælpe jer med at spare rigtig mange penge.
  • Global markedsføring. Google AdWords er det største annoncemedie i en lang række lande. Vi kan hjælpe jer med at nå ud til målgrupper både lokalt og globalt.
  • Annoncetyper. Vi har erfaring med både tekstannoncer, displayannoncer (billedannoncer), shoppingannoncer og videoannoncer. Gennem en kombination af forskellige annoncetyper kan vi sikre jer større synlighed og en øget interesse blandt jeres målgruppe.
  • Landingssider. Landingssider er de kategori- eller produktsider på jeres website, brugerne havner på efter at have klikket på en af jeres annoncer. Vi kan rådgive jer om optimering af jeres landingssider, så chancen for at de besøgende konverterer til kunder øges.
  • Budgettering. Vi kan hjælpe jer med at fastsætte et realistisk budget for jeres AdWords-kampagner, og vi kan vejlede jer i at fastsætte de klikpriser på jeres annoncer, der sikrer jer det størst mulige udbytte.
  • SEO. I mange tilfælde er søgemaskineoptimering en mere omkostningseffektiv markedsføringsmetode end AdWords. Vi kan rådgive jer om, i hvilke tilfælde I bør benytte AdWords, og i hvilke tilfælde I får mere ud af at fokusere på SEO.

Undervisning i Google AdWords

Foruden vores rådgivning tilbyder vi målrettede uddannelsesforløb for jeres medarbejdere. Vi giver jer en solid forståelse for værdien af AdWords, hvordan I opsætter nye annoncekampagner, hvordan I fastsætter et budget, hvordan I definerer og segmenterer jeres målgrupper, og hvordan I måler effekten af jeres kampagner.

Vi uddanner alle relevante medarbejdere i firmaet, så I er optimalt klædt på til arbejdet med AdWords. I bestemmer naturligvis selv, I hvor detaljeret en grad vi skal involvere os i jeres AdWords-arbejde, og hvad I ønsker at læse mere om. Læs mere om vores AdWords-kurser.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR VÆLGE OS?

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder vælger at fortsætte samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Faglig professionalisme

Vi har et højt kvalificeret team af faglige specialister, der arbejder dedikeret og struktureret som jeres professionelle samarbejdspartner. Vores faglige viden og forretningsmæssige forståelse er forudsætningen for, at vi kan skabe de optimale resultater.

Fuld gennemsigtighed

Vi anvender dokumenterede AdWords-strategier, og vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har fuld indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Personligt engagement

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres forretning med ild og sjæl. Vi engagerer os 100% i jeres virksomhed, så vi kan opstille en individuelt tilpasset handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod målene.

Virksomheder vi gør en forskel for

X