Markedsføringsstrategi

En markedsføringsstrategi er en virksomheds overordnede plan for at nå potentielle forbrugere og gøre dem til kunder i butikken.

blog-benchmarking-1

Hvad er en markedsføringsstrategi?

En markedsføringsstrategi er alle virksomhedens marketingmål som kombineres således at det er muligt at lave en samlet plan. Virksomhedsledere udarbejder en markedsføringsstrategi ud fra en markedsundersøgelse, det nytter nemlig ikke noget at lave en strategi, uden data der bakker op om den vej I ønsker at gå.

Enkelt sagt; en markedsføringsstrategi er en strategi designet til at promovere en vare eller tjenesteydelse og dermed tjene penge.

En god marketingstrategi hjælper virksomheder, med at identificere deres bedste kunder. Det hjælper dem også med at forstå forbrugernes behov. Med en god strategi er det muligt at implementere de mest effektive markedsføringsmetoder.

Din markedsføringsstrategi er langsigtet

Din markedsføringsstrategi er langsigtet, altså en fremadrettede tilgang til planlægning. En markedsføringsstrategis grundlæggende mål er at opnå en konkurrencemæssig fordel som også ofte betegnes som en competitive advantage.

Når en virksomhed har en fordel i forhold til en konkurrent, har den en konkurrencemæssig fordel. Ferrari har for eksempel en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre, fordi en Ferrari holder sin værdi godt.

Ferrari opnåede ikke denne konkurrencefordel natten over, eller fordi de var heldige. Det var en del af virksomhedens langsigtede strategi.

Markedsføringsstrategier

De fleste virksomheder står over for på et eller andet tidspunkt, at de er nødt til at øge deres synlighed for at forbedre salget. Men for at få mere synlighed skal virksomheden ofte bruge flere penge.

Er der ikke så mange penge tilbage i kassen, så er der alligevel ting der kan gøres i dag, selv på et mindre budget, for at nå ud til flere kunder. Det hele afhænger af hvor meget tid du har. Hvis du mangler pengene, har du forhåbentligt tiden på din side i stedet for.

Her er 10 strategier, du kan bruge til markedsføre enhver virksomhed online.

martino-figur

Martino Mike d’Apuzzo

Partner & Senior Digital Advisor

Se forfatter
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om dit projekt.

martino-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Download vores marketinganalyse
Få indsigt i online marketingkanaler