fbpx

Sådan bruger du plugins i ChatGPT som en superhelt

Vil du også tage din ChatGPT til næste niveau? Så er plugins din hemmelige superkraft! 

Banner til blogposts (mål) (2)

Sådan bruger du plugins i ChatGPT som en superhelt

Chatbots har revolutioneret måden, vi interagerer online, og med introduktionen af plugins til ChatGPT, blev grænserne for, hvad en chatbot kan gøre udvidet. ChatGPT har pludselig fået øjne og ører. I dette indlæg vil vi dykke ned i, hvordan disse plugins kan forvandle din ChatGPT-oplevelse og tage din online synlighed til det næste niveau.

ChatGPT, en af de mest avancerede chatbots på markedet, har nu muligheden for at blive endnu bedre med brugen af plugins. Disse plugins kan forbedre ChatGPT's funktionalitet og gøre det mere alsidigt. Forestil dig at have en bot, der ikke kun svarer baseret på sin træning, men også kan hente realtidsinformation fra internettet!

Hvad er ChatGPT plugins?
Plugins er ChatGPT’s mulighed for at gå på nettet v.h.a. 3. parts chatbots. Desuden kan de bruges som analyseværktøj, til at beregne med og visualisere.

Vores fem bedste plugin anbefalinger lige nu
Med 949 ChatGPT plugins d.d. i plugin-butikken, så er der en løsning for alle behov. Her får du fem af de plugins, som vi bruger dagligt:

 1. WebPilot er the mother of all plugins: Hvis du kun skal bruge et plugin, så er det WebPilot. Det er det plugin, som går på nettet og gør, at ChatGPT er leveringsdygtig på relevant indhold efter sept. 2021 (jan. 2022). Når man søger på den britiske regent, er det nu Kong Charles og ikke Dronning Elizabeth.
 2. SERPstat SEO tool – Søgevolumen på ChatGPT: Med introduktionen af SERPstat SEO tool kan du nu få søgevolumen for søgeord på Google med Keyword planner data.
 3. Access to Sheet – Få ChatGPT til at analysere og berige dine data: Det er ikke nok bare at kende de mest populære søgeord. Med Access to Sheet pluginnet kan du analysere data. F.eks. kan man få kategoriseret sine søgeord automatisk, når pluginnet har adgang til dine data. Det plejede, at være en tung manuel opgave. Det er det ikke længere.
 4. VoxScript – konvertér videoer til tekst: Om det er konkurrentents video, som du konverterer til tekst, eller hvis du vil lave en opsummering af din video, så skal du bruge VoxScript.
 5. AnyBarChart – Visualisér tekst med grafer. Lige i dag virker diagram ikke, men så er det godt, at der er alternativer. AneyBarChart kan konvertere tekst til charts.

Opsummering
Teknologiens verden er i konstant udvikling, og det er vigtigt at holde trit med de nyeste trends. Med ChatGPT plugins har vi fået en smagsprøve på fremtidens interaktive online oplevelser. Uanset om du er en virksomhedsejer, en digital marketer eller bare en nysgerrig sjæl, er det tid til at omfavne denne nye æra af chatbot-teknologi. Dyk ned, eksperimentér og lad ChatGPT's plugins guide dig mod en mere engagerende og effektiv online tilstedeværelse.

Download tilhørende slides her

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores marketinganalyse
  Få indsigt i online marketingkanaler