fbpx
Specialister i tracking og data

Tracking og data

Data er en essentiel del af digital marketing, når der skal skabes værdifulde resultater. Hos InboundCPH har vi et hold tracking-specialister, der hjælper dig med at indsamle og analysere den nødvendige data.

jacob – tracking

Tracking og data

Hos InboundCPH er vi eksperter i tracking og data. Vi hjælper virksomheder med at opsætte tracking korrekt, så de får mest muligt ud af deres digitale tilstedeværelse.

Når du arbejder med digital marketing er datagrundlaget afgørende for dine resultater. Hvis trackingen ikke er på plads, skaber det ofte usikkerhed om resultaterne, og det kan sende forkerte signaler i forhold til, hvordan I skal prioritere jeres marketingbudget.

Vi hjælper med at skabe overblik og forståelse for dataen, som I har til rådighed. Det er vigtigt at tracking er korrekt opsat, både i forhold til kanaler (Google, sociale medier og lign.) og på kampagne-niveau (så du ved, om det ene budskab performer bedre end det andet).

Derfor skal trackingen være opsat korrekt

Når du arbejder med digital marketing, er det vigtigt at kunne holde øje med performance og resultater. Et solidt datagrundlag hjælper dig med at blive klogere på, hvilke kanaler der performer bedst, samtidig med at du får bedre kendskab til din målgruppe og målgruppens adfærd.

Der er mange udfordringer i tracking, herunder brugen af cookies, hvilket gør det endnu vigtigere at have styr på den data, du har tilgængelig.

Sådan arbejder vi med data

Hos InboundCPH er gennemsigtighed vigtigt, og vi sørger altid for, at du forstår dataene og ved, hvordan du læser resultaterne, og hvordan du skal agere ud fra dem. For at give dig et godt overblik tilbyder vi at opsætte et live dashboard, så du altid kan følge med i marketingindsatsernes performance.

Derudover udarbejder vi skræddersyede rapporter, der giver dig dybdegående indsigt i resultaterne og læringen heraf.

VI LEVER AF GODE RELATIONER

Det siger vores kunder

designfund-logo-5

InboundCPH har løftet vores Google Ads-kampagner til næste niveau og forbedret vores afkast betydeligt. Totalomsætningen i Danmark og Norge er øget med 60 %, samtidig med at vores return on ad spend er forbedret med 47 % sammenlignet med sidste år. Jeg havde slet ikke forventet så gode resultater!

zeiss-logo1

Fra dag ét har InboundCPH engageret sig fuldt ud i samarbejdet med os. De er proaktive og ikke bange for at udfordre vores vante måde at tænke på. Det er tydeligt, at InboundCPH er specialister i Google Ads og ved, hvordan man skaber udbytterige annoncekampagner.

delfi-tech-logo

Med InboundCPH har vi en engageret samarbejdspartner, der møder os i øjenhøjde. Deres analytiske og datadrevne tilgang sikrer, at vores SEO-indsats og Ads-kampagner er i gode hænder, og at InboundCPH gør deres ypperste for, at vi som kunde opnår succes med vores marketing. Og det sætter jeg stor pris på!

udtalelse-bisnode

InboundCPH formår at bygge en god relation op, hvor vidensdeling er i højsædet, og hvor den nørdede viden bliver omsat til informationer, vi kan handle på. Man kan mærke, at InboundCPH ved, at SEO og SEM kan udrette mirakler. At se vores brand overhale konkurrenterne på Google er jo en sand fornøjelse 🙂

udtalelse-cbc

Ærlighed, åbenhed og en stærk men aldrig selvfed overbevisning om egen værdi er egenskaber, vi virkelig værdsætter ved InboundCPH som partner. De har aldrig hverken over- eller undersolgt deres services, men været ærlige i både forventnings-afstemningen, prognoserne og den efterfølgende rapportering.

Hvad er tracking?

Tracking handler om at kunne følge med i brugernes adfærd. Hvilke kanaler kommer de fra? Hvilke kampagner kommer de fra? Hvilke demografiske faktorer karakteriserer brugerne? Med tracking har du mulighed for at følge dine brugere og få en forståelse for deres adfærd og blive klogere på, hvilke af dine marketinginitiativer der virker.

Hvorfor lave tracking?

Tracking giver dig data, så du kan arbejde mere målrettet med din marketingstrategi og din salgsstrategi. Det giver dig mulighed for at lære din målgruppe bedre at kende og dermed forstå kunderejsen bedre. Den viden kan i sidste ende skabe mere salg.

Hvor meget koster tracking?

Trackingen i sig selv koster typisk ikke noget. Det koster kun noget, hvis du benytter dig af en tredjepart til at opsætte tracking, til at blive klogere på resultaterne eller til at indsamle dataene.

Mange tredjepartsværktøjer til tracking er som udgangspunkt gratis, heriblandt Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio og Facebook Business Manager. Andre værktøjer koster et mindre månedligt abonnementsgebyr.

Kan alle virksomheder bruge tracking af data?

Tracking af data er relevant for alle virksomheder, der har en digital marketingindsats. Tracking kommer i forskellige størrelser, og niveauet af tracking skal selvfølgelig tilpasses din virksomheds behov og interne ressourcer.

Når man tracker meget, skal der også være nogle til at håndtere og analysere dataene. Ellers giver det sjældent mening at tracke. Derudover kan mængden af data variere meget fra virksomhed til virksomhed, hvilket også vil have indflydelse på virksomhedens behov.

Få mere at vide

Hvordan arbejder I med tracking?

Vi indsamler forretningskritisk data og omsætter den til målrettet viden om dine salgs- og marketingindsatser. Tracking er væsentligt for, at vi at træffe velfunderede, datadrevne beslutninger, som øger udbyttet af indsatserne.

Hvad er Google Tag Manager?

Google Tag Manager er et gratis værktøj, der giver dig mulighed for at skabe en bedre og mere håndterbar tracking på dit website eller din app.

Hvad er Facebook-pixel?

Facebook-pixel er en lille kode, du indsætter på dit website, så du kan tracke, hvor mange af dine brugere der kommer fra sociale platforme, som er ejet af Facebook. Heriblandt Facebook, Instagram og Messenger.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til dataindsamling og tracking, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på data og tracking? Kontakt Jacob Bjerre Bisgaard og få en dialog om dine muligheder og potentialer.

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor