fbpx

For 4 år siden valgte Nordic Leasing at få hjælp til SEO – en langsigtet løsning, der viste sig at gi’ pote

I 2018 blev Nordic Leasing kontaktet af InboundCPH, som blev starten på et langvarigt samarbejde med SEO. For Philip Broberg, Leasing Supporter hos Nordic Leasing, var forhåbningen ved en længerevarende løsning som denne at generere flere besøgende til deres hjemmeside – et ønske, der i den grad gik i opfyldelse:

"Fra 2018 hvor vi startede, har vi mere end fordoblet vores antal besøgende" – Philip Broberg

Grafik til landingssiden (Nordic Leasing)

Den personlige relation er afgørende for samarbejdet mellem Nordic Leasing og InboundCPH

Nordic Leasing er gennem årene blevet kontaktet af mange forskellige marketingbureauer, som har forsøgt at sælge dem ydelser til at vækste deres forretning. Nordic Leasing havde selv afprøvet bl.a. radiospots, avisindlæg og Facebook-annoncering, men var nået til et punkt, hvor de havde behov for en løsning som ikke konstant blev tændt og slukket. Så dengang Mark trådte ind ad døren, og mavefornemmelsen var god, var der ingen tvivl om, hvad deres næste skridt skulle være. For Philip handlede det ikke blot om resultater på bundlinjen, det handlede i lige så høj grad om den person, der stod bag:

“Mark kom på besøg, og der tror jeg bare, vi klikkede fra starten af. Måden, det hele blev grebet an og taget imod på. Hele besøget var rent ud af posen, og det har jo så efterfølgende vist sig at fungere ift. vores forventninger”.

Mavefornemmelsen viste sig at gi’ pote, og ud fra de rapporter, Nordic Leasing kan se i dag, er det den løsning, der har fungeret bedst for dem:

“Det vi kan se rent statistisk er, at SEO er det der giver mest. Og vi kan se helt tilbage fra dengang hvor InboundCPH og Mark kom ind i billedet, at trafikken er steget”.

Store fremskridt hos Nordic Leasing, sammenlignet med konkurrenterne

Udover den øgede trafik og den gode relation mellem Nordic Leasing og InboundCPH, ser deres performance også lovende ud sat op imod deres konkurrenters: 

“Det er altid spændende at se vores resultater sat op imod vores konkurrenters. Og ud fra de rapporter vi har, kan vi se, at det er os der har haft den største kontinuerlige fremgang.”

svg-left
svg-right

Vil du høre mere?

Har du brug for hjælp til SEO, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at arbejde med SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor