fbpx

Pogo sticking

Pogo sticking er et af de brugersignaler, Google måler på for at vurdere et websites relevans for en given søgning. Læs mere om pogo sticking herunder.

blog-pogo-sticking

Hvad er pogo sticking?

Pogo sticking er et udtryk for at klikke på et søgeresultat og derefter vende tilbage til søgeresultaterne og klikke på et nyt søgeresultat. Det er med andre ord en adfærd, hvor brugerne forlader dit website (sandsynligvis forholdsvis hurtigt og sandsynligvis efter kun at have set én side på websitet) til fordel for et andet website i søgeresultaterne.

Pogo sticking i overvejende grad et negativt signal; Hvis brugerne forlader dit website til fordel for et andet website, må det antages, at dit website ikke det mest relevante for brugerne på den givne søgning. Pogo sticking kan dog også være en mere neutral brugeradfærd, eksempelvis på kommercielle søgninger hvor brugerne sammenligner priser før køb.

Modsat andre typer af brugeradfærd har du ikke mulighed for at indsamle data om pogo sticking på dit website, idet kun Google ved, hvad brugerne foretager sig, efter de har klikket sig tilbage til søgeresultaterne. En høj afvisningsprocent og et lavt tidsforbrug på dit website kan dog ofte være en god indikation på netop denne type adfærd.

Læs mere om optimering af brugersignaler.

henning-figur-komprimeret

Henning Madsen

CEO & Chief SEO Strategist

Se forfatter
svg-left
svg-right

Få hjælp til SEO

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en uforpligtende dialog om dit SEO-projekt.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor