fbpx
Webinar on-demand

Fremtidens markedsføring: Bliv ekspert i Google Consent Mode V2 og Avanceret Analytics

På dette on-demand webinar vil vores Head of CRO- og Tracking Alexander Kobberø dykke ned i de nyeste digitale trends og værktøjer, der vil revolutionere din online markedsføring! Første fokus er på Google Consent Mode V2, ene afgørende opdatering for alle, der bruger bl.a. Google Ads. Fra 6. marts 2024 bliver det nemlig et must-have for at sikre compliance med de nye regler for brugerdata og for at bevare en skarp og målrettet annoncering. Vi vil udforske, hvordan denne opdatering hjælper dig med at forstå dine brugere bedre, selv når de siger nej til cookies, og hvordan den kan genskabe en betydelig del af dine ad-click-to-conversion rejser.

Information

calendar
location

Online

PrisPr. deltager

0,00

SEO-bog (Topbillede)_Freja & Mark

WEBINAR ON-DEMAND

Udover fokus på Google Consent Mode V2, tager vi også et dybdegående kig på Google Analytics. Her vil vi guide dig gennem opæstning af mere avancerede rapporter og udforske rapporteringsmulighederne i Google Analytics, der giver dig indsigt i dine kunderejser på din hjemmeside. Lær at udbytte data til at forstå dine kunders adfærd bedre og træffe informerede beslutninger, der kan forbedre din online tilstedeværelse og markedsføringsstrategier.

Dette on-demand webinar er designet til at give dig praktiske færdigheder og viden, så du kan navigere i det digitale landskab med større sikkerhed og effektivitet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for digital markedsføring, vil du finde værdifulde indsigter og teknikker, der kan tage din virksomheds online strategi til det næste niveau.

Få tilsendt webinaret på mail og se det når det passer dig. Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende webinaret og nyhedsmails med seneste nyt om digital marketing. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.

svg-left
svg-right

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, eller google Consent Mode V2? Kontakt Alexander og få en dialog om webinaret og compliance i din data og tracking.

Alexander_Fritlagt (Hjemmeside)-2
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationAI-implementeringData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor